Snak

Mere indhold efter annoncen
Det værste ved hele kampen var at skulle høre på Mølby.
Og kan Lallana blive bedre. Det er sygt det han har gang i. Nærmest bedste mand i samtlige kampe.
Det virkede ikke som om Klopp var utilfreds med Origi. Måske var det meningen, at han bare skulle lure på rette mulighed når chancen opstod, og så ellers prøve at holde på den og vinde dueller.
Han var tæt på scoringen, og så synes jeg han blev snydt for lidt småfrispark.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Det er også hans omgang med bolden, som virkelig halter. Han tog et stort skridt mod slutningen af sidste sæson, men han har slet ikke været i omdrejninger i denne.
YNWA
Holdets problem er at man lever for festerne de store hold adrenalinen. Man elsker ikke hverdagen Watford Stoke Dan Turell. All Tomorrow´s Parties.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Kampen næste weekend bliver ihvertfald meget spændende. Kan vi køre I samme tempo som idag I første halvleg og mod Leicester så har vi ihvertfald gode chancer.
For at have chancen for top 4 skal det ihvertfald være mere reglen end undtagelsen! Stabilitet kommer til at betyde meget.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Flot start Liverpool, havde regnet med i fik 3 point mod Burnley og Leicester, så måske 1 uafgjort mod Arsenal, Chelsea eller Tottenham , men i har godt nok overrasket, det er flot, godt gået.
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Jeps, så er det i de næste par kampe at vi skal vise at vi formår at sætte en stime sammen. De to ting der kommer til at definere sæsonen er vores kampe mod de små hold og vores evne til at holde føringer, som var to af vores store udfordringer sidste år.

Jeg glæder mig også til at følge kampen på tirsdag mod Derby. Mon Ings får en plads i truppen der? Jeg synes det er besynderligt at Klopp har været så forhippet på at beholde ham, når han tilsyneladende ikke har været i nærheden af spilletid hidtil og ikke engang kunne få en bænkplads i går på en ellers halvsløj bænk.
Jeg kan i øvrigt ikke lade være med at tænke at det må være mere sundt for holdet at vinde 2-1 i går i forhold til fx 3-0, fordi det er med til at ruste holdet rent mentalt, når man møder noget af den modgang i løbet kampene, som man ellers ikke har været så god til at håndtere, men at man nu flere gang har vist at man formår at ryste det af sig igen.
Det må absolut være et sundhedstegn.

moderator
Det tror jeg du har ret i, Paz.

Det var en fornøjelse at se drengene i går. Og så mod Chelsea. Virkelig lækkert. Jeg synes Matip og Lallana var helt igennem fantastiske i går. Matip med det ene sikre indgreb efter det andet, og havde stort set Costa i sin lomme i majoriteten af kampen. Det er i sig selv en ret stor bedrift, når man tænker på hvordan Costa har spillet i denne sæson. Lallanas arbejdsiver og hans touch var ligeledes helt sublimt i går. En fornøjelse at se hans opblomstring på det her Klopp-hold. En shout out til Clyne også for at have så godt styr på Hazard i går. Haz og Costa var de to spillere jeg inden kampen var nervøse for, kunne lave ballade, men stor credit til drengene for at holde dem fra fadet.

Nu gælder den store test næste gang mod Hull hjemme og selvom det lyder tåbeligt, så er det altså der holdet skal ryste den der rædselsfulde Burnley kamp af sig og vise, at det ikke er de mindre hold der skal spolere en rigtig flot start.

Up the Reds!
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce