Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Udover olie-klubberne, så er der vel ikke mange klubber, der har svimlende summer at bruge ovenpå den stadig igangværende pandemi.

Men det er selvfølgelig fornøjeligt at lege FM.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andib
Jeg er helt enig, D.B.R.

Jeg forstår heller ikke det med, at folk skriver at man skal have mange forskellige spillere. Pandemien skal først overstås før klubberne tør for alvor investere igen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af D.B.R. ©
Det er selvfølgelig sjovt at leg med tankerne, men vi lever ikke for bare et år siden før pandemien, hvor alt så ud til at kunne lade sig gøre. Desværre.

Forhåbentlig oplever olie-klubberne også, at der grundet pandemien er begrænsninger.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af wai41660
Nu er Alissons far død i en svømmeulykke: https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-goalkeeper-alisson-father-tributes-19910711

Elendigheden har ingen ende.

Ynwa Alisson og familie.
Skrevet af Fields
Det er virkelig en lorteperiode generelt for klubben og efterhånden også for mange af de individuelle personer, der er i den. Klopps og Alissons forældre, langvarige skader til Van Dijk, Gomez mv. og hidtil usete formdyk hos Firmino og andre. Det er selvfølgelig enkelt at graduere hvad der værst, men summen af det hele er bare decideret vanvittigt...

Som jeg lige har nævnt i selve nyhedstråden, så synes jeg, det er både upassende og usmagligt af et fodbold-nyhedssite som bold.dk at bringe nyheden under overskriften "Alissons far er død i en drukneulykke". Er jeg helt på månen? Jeg havde haft samme holdning, hvis det var Pogbas eller Jacob Larsen fra Sønderomme Boldklub. Jeg synes ikke, det hører til på sådan et site i sådan et format. Det er klart, man kan nævne det i en anden sammenhæng. "Alisson har fået 14 dage fri af Liverpool for at tage til sin fars begravelse" eller hvad der nu kommer til at ske - men da ikke som en selvstændig nyhed?...
Skrevet af Trent66
Knock Out

De fleste PL klubber skal vidst være lykkelige hvis de kan slippe de overskydende spillere til sommer uden at få noget for dem. De ”almindelige” drevet klubber bløder, så medmindre Chelsea kan sælge til PSG eller City tror jeg ikke i kommer i nærheden af at få transferindtægter i den størrelsesorden du skriver i dit indlæg. Men man kan blive overrasket.
Jeg tror desværre Haaland ender i Manchester ........
Skrevet af Hasse1983
@Fields jeg er egentlig enig omkring Alisson. For mig at se kunne man sagtens vente til klubben, som minimum, har meldt ud, at Alisson sidder over pga. tragiske omstændigheder bla bla bla. Et familiært dødsfald er, for mig, sladder og private anliggender, så længe det ikke har sportslige konsekvenser.

Der skal nok komme gang i transfermarkedet. Der vil altid være spillere som ønsker nye græsgange, nye trænere med nye ideer, kontrakter der nærmer sig udløb osv osv. Priserne er blot justeret over hele linjen, og agenterne må indse, at lønningerne også starter i et andet leje. Dermed ikke sagt at vi køber 8 nye spillere, som der er brugere der mener vi har brug for.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Historien er jo nok i en gråzone, men egentlig synes jeg det er ok den bringes. Vi havde skrevet om det og nok osse debatteret hvilke konsekvenser det nu har. Men historien var jo næppe blevet bragt, hvis det ikke havde været LFC - ManUnited el lign klubber.

RIP
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Klopptimist
Enig i det med gråzonen.

Den journalistiske begrundelse for Bold.dk (om nogen - udover ønsket om flere klik) vil jo nok være, at den personlige tragedie kan risikere at påvirke spillet for en målmand, som i forvejen er/har været lidt shaky på det personlige plan.

Omvendt kan man argumentere for, som det nævnes, at man kunne vente til evt. konsekvenser viste sig, men det jo en balance for et nyhedssite.

EDIT:
Nå - godmorgen, Sherlock - nu har jeg så også fået læst redaktørens kommentar...;-)
Respekt for, at de deler deres tanker bag sådan en overvejelse.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Fields
Ja, det er god stil, men vidner selvfølgelig også om, som han skriver, at de har været i tvivl. De har vel næppe tid til at sidde og læse kommentarspor på alle artiklerne :-)
Skrevet af D.B.R. ©
Nå men, så får vi jo nok Adrian at se på søndag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Der er vel noget Corona som gør at udrejse / indrejse ikke lader sig gøre. Tænker ikke det er utænkeligt, at han står på mål i weekenden.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fields
.. Vi har vel alligevel ikke noget at bruge Henderson til den kommende halvanden måneds tid? :)

Jeg kan vitterligt ikke forstå, hvis man som hverken LFC- eller rivaliserende fan kan læne sig tilbage og med oprigtig og objektiv kritik kalde Liverpool de dårligste forsvarende mestre nogensinde eller kalde Klopp en hykler, dårlig træner eller hvad man ellers har måttet høre på på baggrund af sure og fornærmede svar i interviews eller underlige sportslige præstationer. Hvad skal manden og klubben dog stille op mod denne kavalkade af uheld og dårligdomme?
Skrevet af wai41660
Helt enig Fields. Det er helt utroligt med de uheld.

Btw: Chelsea blev nr 10 i 15/16 med 50 pt efter at vundet i 14/15 med 87 pt.
Skrevet af Trent66
Er der andre end Roy Keane der har kaldt Liverpool de dårligste forsvarende mestre nogensinde ?
Skrevet af Fields
Jeg har ikke konkrete eksempler på lige dén formulering, men så er der så mange andre:

"Jeg kræver skriftlige undskyldninger for folk, der sammenligner dette Liverpool-hold med Uniteds i´99-sæsonen"

"Det minder utroligt meget om Klopps sidste periode i Dortmund"

"Pinligt at gå fra at være mestre til at kæmpe for at komme i top4 sæsonen efter"

Er der nogen, der med nogenlunde fornuft og på oplyst grundlag seriøst kan lave de sammenligninger og udsagn?
Skrevet af badazz
Er der nogen, der med nogenlunde fornuft og på oplyst grundlag seriøst kan lave de sammenligninger og udsagn?

Du er på bold.dk.
Niveuaet er jo til tider derefter :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Hasse1983
Badazz siger det helt rigtige. Det er fans og skrald på bold.dk der snakker. Det skal man ikke lægge for meget i.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fields
Et er at sige det under dække af et anonymt brugernavn. Andet er at komme med disse udsagn i ramme alvor på twitter med profilbillede og fulde navn - endsige som pundit på skysports ;-) Nå, anyway, det bliver jo også bare et sidespring.

Mon vi får Ben Davies og Kabak at se sammen i forsvaret mod Sheffield. Jeg håber det.
Skrevet af Hasse1983
Var det noget med vi havde skadede spillere svarende til at de har misset 155 kampe i år?
- findes der tal for øvrige klubber og hvad er "rekorden"?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0