Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Scotty
Sådan har jeg haft det længe med Newcastle. Her skyldes det så at vi alligevel ikke spiller om eller for noget. Altså andet end overlevelse. Hvis vi vil vinde noget og blive en del af toppen er der ét håb: rige arabere eller kinesere.

Jeg synes det er rigtig fint, hvis klubberne i toppen af Premier League nu kan mærke hvor ligegyldigt, det er blevet for mange af os andre.


Jeg synes den kommentar er tæt på at være ligeså arrogant som den de 12 klubejere står på hoved for. Du er simpelthen for fin til at spille om at undgå nedrykning eller sekundære placeringer? I så fald tror jeg gerne Fulham fans osv. overtager din fissefornemme taburet. Newcastle ligger udelukkende hvor de gør grundet en mangeårig dårlig ledelse af klubben. Intet som helst andet..
Skrevet af This is Anfield
Jeg tager gerne turen ned, hvis det ender med tvangsnedrykning og tvangsopløsning, om så det er til conference league eller helt ned til sunday league.


Så er det sikkert også billigere at komme afsted ;) Og hey, så kan det blive til flere ture. Jeg synes at Liverpool er en meget hyggelig by.
Skrevet af Tintin9
Liverpool Echo skriver, at Bill Shankleys barnebarn vil have Shankley-statuen foran Anfield fjernet efter ejernes tilslutning til ESL.
Skrevet af Gshock
det er Echo som snart er værre end se og hør.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af tue69
Henderson har efter sigende indkaldt PL anførerne ind til hastemøde. Han træder i karakter, vores skipper.
Skrevet af Gshock
er der nogen som har styr på hvem der er anfører for :
Arsenal
Tottenham
Manchester United
Manchester City
Chelsea

Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Tintin9
Kan det tænkes, at han også har aftalt et møde med en fra klubbens bestyrelse?

Fint han gør det, men jeg kan simpelthen ikke se hvad det skal ændre.
Skrevet af Lynild
Aubemeyang, Lloris, Maguire, Fernandinho og Silva?
Skrevet af Lynild
Eller Azpi nok?
Skrevet af KnockOut
Apzi er i Chelsea.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af tue69
Tintin

Hvis en samlet skare af anførere i klubberne meddeler at de og resten af truppen er imod, sammenholdt med, at de tilsyneladende kan opsige deres kontrakter, såfremt klubberne ekskluderes af UEFA, sender det da et signal til ledelserne.

Om det betyder noget i sidste ende ved jeg ikke. Det virker jo som om at klubledelserne bare sælger brands og ikke spillere, managers og fans.
Skrevet af Bosse1983
Auba har allerede købt en Lambo af guld, med fælge af det pureste marmor. Han kommer ikke til at opgive sin private trope-ø og helikopter uden kamp.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
KO,

Tak. Vidste ikke om han var degraderet pga. en marginaliseret rolle, men klart det er ham.
Skrevet af Vince71
Fint at de går sammen. Ifølge Perez så er klubberne bundet til en kontrakt de har skrevet under på i lørdags, så hvad kan de reelt set gøre? Medmindre selvfølgelig at Perez og de andre høje hoveder vælger at skrotte ESL, hvilket det bestemt ikke virker til på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Bosse1983
Jeg tror ikke at klubberne har skrevet en kontrakt uden en bagdør. Hvis forudsætningen i strukturen er at man fortsætter i nationale forbund, eksempelvis, falder kontrakten jo der hvis man risikerer at smides ud.

Rygterne går på at de andre klubber har holdt møde i Premier League. De 6 klubber er velkomne, men ejerne ikke. Jeg tvivler på man kan tvinge det igennem, men hvis man kan er det umiddelbart en sejr for Arsenal uanset udfald.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af YNWA"96"
Svært at tro på de andre 14 tør at smide dem ud. Der er ingen der skal bilde mig ind, at de 14 andre ejere ikke OSSE tænker på pengene og det det vil koste dem, at smide dem ud, der har klart den største værdi for produktet. Gratis omgang for Everton idag, havde de sagt nej hvis de var inviteret med - næppe.

Så deadline igår og der var sagen selvfølgelig osse oppe på tapetet:) Der var en juraekspert på, som mente UEFA havde en usædvanlig dårlig sag. Det handlede først og fremmest om reglerne omkring konkurrence i EU og UEFA har jo monopol. Som han udtrykte det, så svarede det til hvis Amazon - Facebook el Google sagde til en virksomhed, i må kun sælge jeres produkt hos os.

Man må sige stormen stadigvæk kører på fuldt plus :) Synes dog jeg er blevet meget godt bekræftet i, at UEFA og FIFA er nogle hyklere i deres udtagelser. Den her rammer det meget godt :

Let’s not pretend the likes of Sky, FIFA and UEFA are assed about the fans and grassroots footy either though. Realistically they are only this outraged because someone has found a better and greedier way to make money and hasn’t involved them.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Nu er der rygter om at klubben også genovervejer Super League!

Dagens bedste nyhed!!
Skrevet af tue69
Link Zacha!
Skrevet af tue69
Hmm det er vel mest af alt bare gætværk? Ved godt at det er sådan med rygtebørsen men synes den er noget tyndbenet.
annonce
0