Snak

Mere indhold efter annoncen
Matip skulle have sagt han stopper landsholdet istedet for at melde fra til turneringen, that simple.
Det er i sidste ende LFC ansvar at have styr på hvilke spillere der er til rådighed.
@ Thomies

Men så tager Liverpool jo bare en anden spiller. Det gør ingen forskel i forhold til truppen. Liverpool havde vel ikke færre spillere med på bænken. Men Matip havde været en oplagt indskiftning.

Klopp fik lige tilføjet "long balls" i sit interview. Men helt korrekt. Udskiftninge af Carrick betød, at de spillede flere lange bolde. Presspillet fik Mourinho til St ændre planer. De blev dog ikke farligere, men Liverpool havde svært ved at angribe indtil indskiftningen af Coutinho. De scorede dog, så det retfærdiggjorde selvfølgelig skiftet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Utroligt så lidt kredit Mignolet får i dag.

Man of the match i min optik med flere feberredninger og en udstråling der må virke intimiderende på modstanderne.. ærgerligt det ikke blev til et clean sheet..
Ja Migs var fremragende.
Tak for kampen :-)
Det er anden gang i sæsonen, at Liverpool og Klopp formår at tage Uniteds midtbane fuldstændigt ud af spillet. Dog har Mourinhos "Park the bus"-taktik fået æren for den bedrift i den første kamp ifølge bold.dk. Man må jo indrømme, at det er imponerende. Jeg krydser fingre for, at der ikke er andre hold i ligaen, der har fulgt med her.

Utroligt så lidt kredit Mignolet får i dag.

Enig, han tager mange vigtige bolde.
Mignolet gjorde det, som De Gea har gjort "så mange gange" mod os:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Selv tak LaPioche, jeg synes til gengæld, at I så meget stærkere ud end i første opgør, og det klædte Mou og holdet at spille mere offensivt. Der kunne sagtens være scoret en mere i begge ender.
For fanden Mané! Det nytter ikke noget, at du render og scorer mål! Så får vi dig jo ikke hjem før tid...
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Og med uafgjort i den anden kamp er de nærmest sikre med en sejr mere, som man må forvente de kan hive frem mod Zimbabwe. Uden at jeg er specielt velorienterede om niveauet.
Har prøvet på,at finde ud af hvad der er op og ned i sagen omkring Matip. De oplysninger jeg har kunne finde og hvis de er rigtige,er at Matip spillede sin sidste landskamp for Cameron i 2014 og han stoppede på landsholdet i 2015. Men da Cameron udtager sin "forhåndstrup" til AFcon på 35 spillere indskriver de Matip i den trup,tiltrods for at han er stoppede på landsholdet. Cameron "truer" så Liverpool med at agere hvis Matip ikke er til rådighed til AFcon. Da den endelig trup bliver udtaget i sidste uge er Matip navn ikke med og Liverpool har forgæves forsøgt siden da,at få svar fra FIFA om Matip så var spilleberettiget i PL når Matip ikke med i den endelige trup ( kunne forestille mig det må være noget med hans spillercertifikat ) dette svar har FIFA ikke givet Liverpool og derfor turde man ikke bruge Matip igår,da man var bange for at kunne blive taberdømt for at bruge en ulovlig spiller. Så jeg tror det er lidt for hurtigt bare,at konkludere at klubben er nogle "amatører" i denne sag !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce