Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg ser nok ikke så meget Liverpool som jer, men kun en Firmino der har svært ved at omsætte store chance. Men tilgængæld ser jeg en Firmino der arbejder mere og hårdere end nogen andet på Liverpools hold (foruden Lallana selvfølgelig). Det er sjældent man ser en frontangriber arbejde så hårdt defensivt. For mig virker han bare en spiller der har problemer med selvtilliden foran mål, frem for en der er træt og uden form.
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Firminos defensive arbejde er sindssygt vigtigt for Klopps presspil. Han brænder bare for mange helt åbne chancer.
Jo, men er manglende mål ikke en del af Liverpools problem pt. Tror i ikke målene fra ham kommer igen i takt med at sejrene kommer igen. En spiller som trænger til pause pga. træthed, presser ikke stadig så meget på bolden sidst i kampene som han gør konstant.
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Helt enig angående Firmino. Hans pressspil er vitalt, men han er langt fra målfarlig nok til at være ffrontangriber. 20 mål i 70 kampe (?) Er slet ikke impornerende, og vi mangler i høj grad en naturlig målscorer, før vi kan konkurrere om de store titler. Desuden er firmino en spiller der ryger helt ud af kampen, når det ikke kører for holdet.
Problemet fra mit synspunkt er, at Lallana og Firmino spiller bedst i samme position, i den fremskudte midtbanerolle... Og Klopp vil gerne bruge begge.
You'll Never Walk Alone
Ret mig gerne hvis jeg taget fejl?
Klopp´s spillestil har vel ikke plads til en Zlatan, Costa, Kane m.fl. Han har brug for alt andet end en "stationær" angriber. Går ud fra at det er derfor at Sturridge og Origi har så langt til spilletid. I princippet er det vel også ligemeget med en angriber der kun scorer få mål som Firmino, når man i stedet har mange mulige målscorere. Liverpool er stadig det hold der har scoret mest på trods af ingen i top 10 på listen. Det er vildt og imponerende og noget jeg personligt ville fortrække som træner, fremfor det Man U har med kun en rigtig målscorer.
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Jeg synes ligesom JimLaFleur også det er vigtigere med en angriber, der arbejder meget defensivt fremfor en 20+ målscorer på holdet. Især når Liverpool stadigvæk er det hold i PrL, der har scoret flest mål. Det kan selvfølgelig være pisse frustrerende at Firmino ikke kan omsætte sine chancer til mål. Han er bare så fandens vigtig for Klopps presspil.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Måske Firmino også blev en anelse skarpere, hvis ikke han skulle arbejde så meget uden bold. Suarez blev jo eks. bedt om at arbejde mindre defensivt under Rodgers. Det er i hvert fald værd at bemærke, at han ved den første afbrænder starter dybt på egen banehalvdel med at spille bande med Coutinho for at løbe hele vejen op i modstanderens felt efterfølgende og afslutte.

Jeg er også godt tilfreds med, at målene ikke primært kommer fra en bestemt spiller. Det kan godt være, at Liverpool ikke vinder titler på den måde, men Klopp er stadig ved at bygge holdet op, og spillere, der stråler for Liverpool, har en tendens til at ende i bedre og rigere klubber. Den tendens kan vende med mere succes, men indtil da er da bedre at satse på kollektivet i så vid udstrækning som muligt. Og Firmino er en udpræget holdspiller og bør spille så meget som muligt på instinktet, selvom det måske koster noget skarphed.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Firmino skal jo spille, det er vi enige om. Han bør score flere mål, når man kigger på hans brændte chancer. Det kan vi vel også blive enige om.

Den synlige forskel på Chelsea og Liverpool i tirsdag var, at de har en verdensklasse spiller i hver kæde. Og så er de i pisse god form, og de to ting giver resultater. Selv når man spiller dårligt.

Han skal nok bare lave noget mindre af noget andet, hvis han skal score mere. Ligesom Suarez.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce