Snak

Mere indhold efter annoncen
Frem til dec. 16. lå Firmino på tredjepladsen over chances created - kun overgået af Sanchez og Eriksen.

Firmino laver mange gode ting for Liverpool, men han har måske mest af alt trængt til et hvil siden juleperioden. Der skal hentes supplementer til offensiven til sommer - det bliver for tyndt, hvis bare én udgår - som man har set med Cou og Mané. Sturridge er desværre ikke det bedste alternativ.
Edge lord
Swordfish,

Williams er i hvert fald en af de spændende unge offensiv-profiler, der kommer frem i Spanien i den her periode og gerne god for enten mål eller assist. Jeg kigger det efter om oddset på ham som målscorer, hvis det lige passer ind. Ser ikke så meget spansk bold, men han er et navn.

Jeg har selv et godt øje til Thomas Lemar fra Monaco efter at have set dem i Chl-kval og lidt i Ligue 1, også en ung hurtig boldsikker offensiv spiller med mål og assists der kan spille alle pladser bag angriberen (han har spillet venstre kant de kampe jeg har set ham). Generelt har det Monaco-hold rigtig meget kvalitet, og flere af deres profiler er jo allerede efterspurgt i topklubberne, så han bliver (heller ikke) billig. Hvis det er.

Personligt vil jeg dog gerne se Ojo, Woodburn og Wilson få flere chancer, hvilket de med høj sandsynlighed gør. Der kan trods alt først handles til sommer.
Hull giver odds 7 for hjemmesejr, et flot odds når man tænker på vores januar og form, samt de lige har spillede 0-0 på Old Trafford og de spiller for overlevelse .....
Ja bliver spændende sommervindue hvad Klopp kan hive ind ( nok meget nemmere arbejde for ham hvis vi kan ende i top4....!),....
Det vil jo nok være unge spillere med fremtidsudsigt i - Klopp er jo ikke lige kendt for "at sprænge banken " for at hente en speciel spiller.
Sæsonen har vist, at til trods for at Liverpool ikke har spillet europæisk er truppen er alt for smal ( jeg medgiver gerne at holdet har været ekstraordinær hårdt ramt af skadet,men det er jo en del af gamet...) ser gerne at der bliver hentet ind til følgende positioner : Målmand - midterforsvarer - venstre back - 6 positionen på midtbanen - en kant mere - en angriber mere ( salg af Sturridge )
Vi skal simpelhen vinde idag !!!!......-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Spændende kamp i dag!

I følge statistikken har vi det svært imod Hull, men sidst blev de jo kørt over (hvor Firmino brændte to store chancer, hvis jeg husker korrekt, selvom han spillede fantastik. Apropos.)

Silva har dog vendt bøtten for Hull, hvorfor de må have noget selvtillid, især efter deres kampe imod Utd. senest. Om det er godt eller skidt, vil tiden jo vise.

Jeg synes ikke, at der er de store indikationer på, at vores spil skulle være bedre end i januar. Jo, vi dominerer kampene, men kan ikke omsætte selv de største chancer til mål.

Mané er dog tilbage (med en mindre overbelastningsskade så det ud til), og flere spillere ser ud til at være i fremgang. Can har åbenbart spillet med en lægskade(?), hvorfor han skulle have været så sløjt kørende. Det så dog bedre ud forleden end længe, så det går forhåbentlig fremad med ham. Og så leverede Coutinho en præstation på verdensklasse niveau mod Hull sidst. Det kunne han passende gøre igen.

God kamp gutter!
Lucas starter i midterforsvaret. Så skal der nok scores en del mål, før at vi vinder idag.
At vores bredde er så dårlig at Lucas skal spille i midterforsvaret er tåkrummende.

Derudover havde jeg hellere set Gini på banen istedet for Can (som jeg syntes er den klart dårligste pasningsspiller vi har)

Jeg ser os få et enkelt point og dermed forsætte den dårlige stime.
Jeg synes nu ikke Lucas har været så dårlig når han har spillet i midterforsvaret. At han er vores 4. valg på positionen, er jeg nu ikke bekymret over
Med Lucas i midterforsvaret forudser jeg jeg min. 2 mål til Hull på standard situationer... :(

Vi må håbe han hiver en brandkamp ud af ærmet, og modbeviser mine bange anelser.
Koncentration og kynisme må være kodeordene idag
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Jeg er sgu lidt træt af Firmino for tiden.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
annonce