Snak

Mere indhold efter annoncen
Ronika,

Hvorfor i al´ verden skulle Kanté dog skifte til Liverpool ? Han er netop hentet til Chelsea, hvor han har en absolut nøglerolle og er blandt de første på holdkortet.
.
?
-
)
.
Selvfølgelig skal Klopp ikke fyres, men noget må snart ske.

Vi har nu på en lille måneds tid pisset så meget af sæsonens hidtidige momentum væk, og alligevel fortsætter man i samme rille uden, sådan ser det ud, intentioner om at ændre på noget taktisk.

Jeg aner ikke hvad der præcist skal/kan ændres, dertil har jeg ikke "fodbold-forstand" nok, men det bør de dyrtbetate spillere og Klopp da kunne hitte ud af.

De skylder snart, meget snart, at vise en trodsreaktion imod den krise de har spillet sig ind i, og meget gerne vise lidt mere "trøje".

Vi som fans, er vel i vores gode ret til at forvente lidt mere ovenpå det gode efterår, eller skal vi igen vente til næste sæson ovenpå endnu en sommer, hvor der måske, måske ikke bliver handlet rigtigt ind.

Uden CL at lokke med næste sæson får vi næppe lokket noget kvalitet, der er værd at tale om, til klubben.

Vågn op Klopp!
Y. N. W. A. #JFT97
Ligemeget hvor hvor velment et indlæg måtte være, falder det til jorden når det indeholder forslag om at hente Kante og en back ´ligesom dem de har i Real Madrid ´.

Hvis vi kunne hente spillere fra den hylde så vores situation nok noget anderledes ud...

Vores virkelighed er at vi ikke, på nuværende tidspunkt, kan hente spillere i konkurrence med, eller fra top klubber i hverken PL, Spanien, Tyskland eller Italien.
Der råbes på plan B og formentlig også snart en plan C, men jeg kan sgu ikke helt finde ud af, hvad der skal gøres om.
Skal man droppe det høje pres og håbe på modstanderen kommer frem?
Vi har 70% boldbesiddelse i kampene med kommer ikke frem til nok chancer. Vores indlæg rammer forsvarsspillerne, og jeg synes heller ikke vi har spillerne til at true i luftrummet.
- solgte vi Benteke for tidligt?

Vi kan ikke spilles os igennem, da modstanderen står med 6 mand i feltet og resten lige omkring.

Deres mål falder på fejl, og omstillinger. Er det fordi vores forsvar har så få aktioner i løbet af kampene at de bliver sløve og uskarpe når det endelig gælder?

Skal man prøve at rykke rundt på nogle spillere?

Mignolet/Karius (same same i øjeblikket)
Clyne - Lovren - Matip - Moreno/Gomez
Henderson - Milner/Can/Gini
Lallana - Coutinho
Mane - Sturridge/Firmino/Origi

Synes sgu ikke der er så mange muligheder for at iværksætte en plan B.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Jeg har heller ingen som helst anelse om, hvad der skal gøres, men man må da sige at Klopp står over for en stor udfordring. Det er nu gan skal vise sig som den store trænerprofil han trods alt og vise at han kan få vendt den synkende skude. Indtil videre har han i hvert fald fejlet kæmpe stort i 2017.

Det er jo næsten også komisk at se holdet for tiden. Det er det samme lort hver kamp. En bovlam offensiv, der er helt clueless og en masse modstandere som ikke behøver at bekymre sig om at skabe noget, fordi Liverpools defensiv nok skal forære dem alt, hvis de venter længe nok.

I går havde Hull ET hjørnespark, som endte med et mål på grund af vores uduelige keeper. Vi havde tilgengæld 15 hjørnespark og det kan vel tælles på en hånd, hvor mange der røg over første mand. Det er jo en kæmpe joke.

Klopp og holdet overpræsterede nok bare tidligere på sæsonen og nu glider vi langsomt ned, hvor klubben vel egentlig også hører til målt på både spillermateriale, økonomi osv. Det er bare så deprimerende, når vi har set, at holdet er i stand til at spille noget forrygende bold. Jeg ville næsten hellere have startet sæsonen skidt, så forventningerne og forhåbningerne kunne være holdt nede fra start af.
annonce