Snak

Mere indhold efter annoncen
Klopp taler meget om momenter og tålmodighed, når han snakker om sin filosofi; at det handler om at skabe de rette momenter, og det kræver bla. tålmodighed.

Det er så bare pudsigt, at han øjensynligt intet ændrer mod Hull, på trods af den miserable januar-måned. Og indstillingen er fuldstændig lige så lad, som vi har set den hele januar. Og det efter hans udtalelser om at være som Chelsea forleden. Retteligt siger han så også post-match i går, at det ikke lykkedes at være direkte nok, når mulighederne bød sig - bla. fordi Hull var dygtige til at nedbryde og skubbe spillet ud til siderne. Fint, så gør det noget!?

Jeg tænker, at han tror så meget på sin start-11´er, at han spiller dem, indtil det vender. Det virker hul i hovedet, når han har muligheden for at smide nogle unge gutter ind i mixet, men på et eller andet tidspunkt vender bøtten vel, som DBR er inde på.

Vi har stået her før, også med Klopp. Sidste vinter var også en ørkenvandring. Så livede Sturridge op. Og Sahko. Som sagt, der er ikke meget andet at fokusere på eller noget at tabe efter den her runde.
Klopp gjorde da noget. Han lagde Can langt frem til at tage slagsmål og agere en slags falsk targetman, om man vil. Mindede lidt om Löws brug af Can ved EM

Klopp har da ret i, at det handler om tålmodighed. Når modstanderen stiller sig ned, så er der lagt op til en udmattelseskamp, og den slags mentale kampe taber Liverpool i øjeblikket, fordi virkningen af det, man gør, ikke har en umiddelbar effekt. Spillerne er desperate efter at opleve medgang og har ikke roen og selvtilliden til at tro på, at det, der ikke virker første og anden gang, måske virker tredje gang. Og så begynder spillernes koncentration at dale, og der bliver lavet opdpilsfejl, som bare er med til at forstærke indtrykket af, at det er umuligt. Det løser man ikke ved at sætte lidt nervøse og famlende spillere på banen. Vi har jo set de fleste af dem i aktion sådan relativt for nyligt. Der er ingen af dem, der stråler af ungdommeligt gåpåmod og overdreven selvtillid i øjeblikket.

Klopp gør helt ret i St holde fast i det, der tidligere på sæsonen fik det bedste ud af langt de fleste spillere. Rodgers reagerede i sin tid på en krise ved at ændre formation og flytte identiteten på holdet alt for langt tilbage i forhold til den spillestil, som konceptet byggede på. Det gav et umiddelbart afkast i form af nogle snævre sejre, men modstanderen fandt hurtigt svaghederne i det system og så stod Rodgers tilbage med en dårlig plan a og et dårligt alternativ. Van Gaal dummede sig også ved at lægge stilen om og satse på Fellaini som targetman.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Vi har jo set de fleste af dem i aktion sådan relativt for nyligt. Der er ingen af dem, der stråler af ungdommeligt gåpåmod og overdreven selvtillid i øjeblikket.


Det er generelt for alle indskifterne, haha.

Og enig mht. Rodgers. Can som højre back? 3-5-2?
NotYetUnknown. Jeg synes egentlig jeg har haft en fast linje hele vejen igennem.
Mht de unge spillere, skal vi tilbage til efteråret tænker jeg, i forhold til at give spilletid?
- der havde vi styr på det hele, og det kunne være mere end sundt at give dem spilletid, netop til tider som disse.
Har jeg nævnt at vi skulle bruge unge spillere for nyligt?

Mht ikke rotere, så kan jeg simpelthen ikke se hvor vi skal lave ændringerne i opstillingen. Umiddelbart er det kun på backen hvor Milner huserer, og så prøve ham på den centrale midt.
Øvrige pladser kan jeg ikke se, at der er muligheder for ændringer, der vil kunne "give noget nyt".
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Hasse,

Jeg tror, at han blander vores indlæg sammen (hvis man læser det, der er skrevet umiddelbart op til).

Apropos kamp og opstilling
http://www.thisisanfield.com/2017/02/jurgen-klopps-preference-can-wijnaldum-baffling-problematic/
Tror dog desværre ikke, at Klopp kommer til at droppe Can. Det er han simpelthen for stædig/standhaftig til. Frygter der går lang tid, før han indser, at Can har brug for en pause for at komme stærkere tilbage - lidt ligesom situationen var med Karius.

Lallana - Wijnaldum - Henderson er bare en farligere, hurtigere og mere kreativ midtbane end med Can i stedet for Wijnaldum.

suk.
Gini og Henderson i en sætning med hurtig får mig til at le :)
Men de er jo forholdsivs hurtige sammenlignet med andre midtbanespillere.

Jeg forstår heller ikke, at Wijnaldum ikke fik lov at starte imod Hull. Jeg troede faktisk, at det var en skade eller lignende, for det er næsten altid det, der ligger bag en ændring af den ideelle starter. Men måske Klopp simpelthen bare har et bedre øje til Can og gerne vil spille ham i form, nu han åbenbart mærker mindre til den lægskade, han har døjet med hele sæsonen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
En af overvejelserne er måske, at Can er 1.84 og Gini er 1.75 høj og Klopp nok derfor mener, at Can er bedre at have i vores eget felt når modstanderne har hjørne eller dødbolde, Hmfr nok en dårlige anskuelse det indrømmer jeg gerne for modstanderne score jo alligevel !!!!!.........-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Can ligner på ingen måde en der er klar eller kan løbe igennem. At han så ovenikøbet har spillet med en skade, tjah så virker det bare dumt. Bevares, han spillede en bedre kamp imod Chelsea, hvor hans højde og dybdeløb kunne bruges til at true rummet omkring Azpi.

En anden konstellation jeg savnede var Matip/Gomez, evt. med Lucas fremme foran bagkæden og Hendo som 8´er. Det havde givet mere mening i min optik, men Gomez skulle så heller ikke være helt klar.
annonce