Snak

Mere indhold efter annoncen
Liverpool er vist bare det hold i verden med størst forskel på topniveau og bundniveau.

Dejligt med en sikker sejr.
Imponerende indsats idag. Forhåbentlig var det vendepunktet.
Y. N. W. A. #JFT97
Det mest paradoksale ved dagens sejr er at jeg sidder og tænker at de først skal stå deres prøve næste gang vi møder et dårligere hold...

Tak til Tottenham for at tro så meget på deres eget koncept at de valgte ikke at bruge velkendte ´Liverpool -For dummies´ taktik.

Men alt i alt fedt at se noget energi og vilje i dag! Tottenham fik ikke et ben til jorden.

Alle sejre er vigtige,men sejren igår kan man nok betegne som sæsonen´s vigtigste for Liverpool - med vores resultater og form i mente, viser holdet igår, at til trods for, at vi ikke har verdens mest robuste hold, kan spille outstanding god fodbold, første halvleg var intet mindre end impornerende - 2 halvleg var mere lige, men holdet gav jo ikke rigtig noget væk, fuld fortjent sejr over et af PL bedst spillende hold og med Rose ude igår blev Mane lige præcis den nøglespiller som man håbet på ! Rigtig mange fantastiske præstationer fra diverse spillere,men hold da op hvor har Mane bare været savnet....!!
Svær udekamp i næste runde mod Leicester men med den præstation kan man jo kun håbe på at det var et vendepunkt og giver holdet den saltvandsindsprøjtning som vi virkelig har haft brug for...!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Hehe, enig Bendixboogie.

Flot præsentation igår, og flere gode individuelle præsentationer. Wijnaldum, Firmino, Henderson og selvfølgelig Mane var fremragende. Mignolet stod også godt, og var god ude i feltet.

Sejren giver en livslinje, men det vigtigste er at vi kan bygge videre på det og ikke tabe/spille uafgjort mod Leicster om to uger.
Som jeg skrev inden kampen, var jeg meget overbevist om, at vi ville vinde den. Tottenham har en offensiv spillestil med høj baglinie og højt pres, og det er lige præcis den slags vi excellerer mod.

Derfor vil jeg ikke snakke om vendepunkt endnu, selvom det var lækkert med en god og sikker sejr inden to ugers fodboldpause, som de forhåbentlig får brugt på at finde en effektiv plan til at lirke Leicesters defensiv op, for de kommer helt sikkert til at stå langt tilbage på banen.
Ja næste kamp mod Leicester bliver virkelig en test for os, svær udekamp hvor Leicester virkelig har noget at spille for, de er jo reelt i alvorlig nedrykningsfare ..!! Leicester spillestil ligger ikke godt til os......nøglen tror jeg ligger i hvis vi kan komme foran i kampen, så er der meget der vil blive en del lettere,da de er nødt til at komme længere frem på banen. Kommer vi bagud på en dødbold el målmandsdrop så bliver det mere end op ad bakke.....-:)..!! Næste runde skal Arsenal til Southampton og der er storkamp og lokalopgør i Manchester, så en sejr ville godt nok lune og lægge op til et brag af en kamp D.04.03 mod Arsenal !!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Vi må kunne lære et eller andet hos de kommende mestre omkring hvordan man på sikker vis bryder bus-holdene ned.
Altså den med at stå en test osv. Alt der er problematisk i liverpool relaterer til truppens størrelse. Næsten alle de bedste på holdet har Klopp stået for at hente.
(Fair nok at være pinlig over specifikke resultater, men se nu på det positive.)


Når truppen har været klar har Liverpool spillet det bedste spil i ligaen, i hvertfald de perioder hvor de har ramt deres top niveau.

Hvis Klopp får lov til at hente i et næste vindue, så kommer effekten af hans arbejde mere til udtryk og Liverpool vil (påstand) blive et klart tophold.

Så man bør bare holde ud også sikre sig så høj en placering som muligt. Cl vil være fint at opnå, men fokus SKAL være ligaen i næste sæson og de typer som Klopp henter vil ikke altid være folk der kræver cl deltagelse. Skal bare have en lidt bredere trup også konkurrere med også kan man overveje Europa og Cl på bagsiden af hvordan ligaen går.

Kunne Alfie Mawson være et bud på en ny midterforsvarer i vores klub? Han er godt nok hentet længere nede i rækkerne og har minimal PL erfaring, men han virker som en solid midterforsvarer der er fin på bolden, dirigerer og lader til at være ret målfarlig i modstanderens felt. Og så er han engelsk.
annonce