Snak

Mere indhold efter annoncen
Ok tjekkede hans stats her på bold´s hjemmeside under Lazio og trykkede på hans navn - nok ikke verdens mest pålidelige kilde.....-:) !!! Har mere tiltro at dine stats er rigtige ...-:) !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
@ YNWA

Alderweireld ville jeg bestemt ikke have noget imod. Heller ikke Rose eller Lloris. Men jo længere vi bevæger os frem på banen, jo mindre imponerer Tottenham mig.

Men du har da ret i, at Spurs har været lidt bedre kørende end Liverpool i de sidste mange sæsoner.

@ Lynild

Der er lidt forskellige udlægninger af købet af Mané. Nogle kilder hævder, at Spurs ikke ville betale, hvad Mané forlangte i løn, og andre hævder, at Mané valgte Liverpool blandt en række klubber, som alle tilbød lukrative kontrakter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Danny Rose er nok den spiller i PL jeg synes mindst om! Bevares han er dygtig, men han er sgu en tudeprinsesse uden lige.
Kan godt lide at gå til stålet selv, men ligeså snart der er det mindst imod ham, så brokker han sig eller ruller rundt, som var han skudt.
Den går sgu ikke som forsvarsspiller.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
@ Fribytter

Nu havde jeg jo kun Deli Alli med på min liste af spillere der spiller lidt længere fremme på banen....!!-:)
Nu er det ikke sådan, at jeg ikke synes at Tottenham har andre dygtige spillere som ex Kane - Eriksen -Dembele, men synes virkelig at Deli Alli er en utrolig spændende spiller, han er kun 20 år og så er han englænder ( og ja kald mig bare gammel romantiker her,men jeg synes bare det er lidt federe at have nogle englændere på sit hold og ikke 11 udlændinge ....) !!
Og ja når man læser i historiebøgerne så står der intet om af det var 28 udlændinge og 2 englændere ( sat lidt på spidsen) der vandt et mesterskab el CL,det er jeg helt med på, men jeg har det bare godt med,at man har englændere på sit hold men det er jo bare en holdning jeg har og den vil der nok være mange som vil være uenig med mig i....!!
Men som jeg skrev tidligere er det svært at debattere div. spillere da alle har sin egen mening og fred være med det, jeg kan leve med Clyne som et exempel, men en decideret klasse højreback det vil jeg ikke kalde ham - overmiddel ja men så heller ikke mere,hvor jeg mener Walker er klart bedre,men igen her vil andre sikkert foretrække Clyne, igen et spørgsmål om "smag"....!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Fribytter.

Et bud på det du tvivlede om gik galt hos spurs, altså udover at Davies bliver ´annekseret´ i en hvis grad, kunne være, at der også er et defensivt initiativ i fobolden. Træneren kan jo ikke aktivt eller i løbet af selve situationen, sige hvornår man skal reagere hvordan. Så man har jo en forsvarskaptajn som f.eks Chiellini der dikterer timingen. Nåh... min pointe bliver lidt lang i spyttet, men: allerede da Mané anden gang lige efter det første chok mål, scorer et fuldstændigt identisk ´chok´ mål og Poch ikke gør noget øjeblikkeligt, der er noget helt galt. Der skal simpelthen være en fyr i forsvaret, der ikke bare automatisk, presser helt op på midtbanen, specielt lige efter at det har kostet det første mål.

Lige efter de to mål er Mané ved at gøre det akkurat samme igen. Jeg er ikke sikker, men jeg mener at alle de her tre chancer kommer ved at Henderson fra midten sparker en op til Mané i fart.

Det skal ikke kunne lade sig gøre tre gange i træk - uden at det falder tilbage på den forsvarskaptajn der nu engang er, specielt hos hold der også spiller med tre midterforsvarer til tider. Det er en nødvendig forudsætning at det er afstemt når der er tre, så spurs må altså være afstemt i den forstand generelt, men allerede ved andet mål bør Poch som minimum skrige dem ind i hovedet at de ihvertfald ikke skal presse op igen. Så det må falde tilbage på en mand der timer forkert.

Forbløffende at Poch ´ikke vil se´ eller reagerer der imo. Men spurs er jo før kommet tilbage og der vælger han så at prioritere pædagogikken istedet for at ordne situationen. Og Poch får jo vitterligt en masse ud af at give mere snor end mange andre trænere - så han har nok ret. Men det fandeme gamblet. Kunne være endt 5 nul i første halvleg.
Nu er det ikke sådan,at jeg går helt vildt op i statistikker,men læste alligevel en idag hvor jeg lige spærrede mine øjne en ekstra gang op, som jeg lige ville dele :

Liverpool´s gennemsnit af mål med Mane på banen 2.7 - uden Mane 1.0......!
Lidt af en forskel...!!-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
@ Hasse

Jeg har det lidt på samme måde. Jeg har det også lidt svært med Alli. Men mon ikke også de fleste modstanderfans havde det svært med Suarez (uden sammenligning i øvrigt med Rose og Alli)? Jeg så lidt af weekendens kamp mellem Bayern München og Ingolstadt, og der blev der da godt nok pebet og appelleret til dommeren ofte. Især Müller var slem, og jeg havde helt glemt, at han ofte opfører sig sådan. Men Müller er jo stadig en fantastisk spiller. Torres talte også dommernes ører af, da han var i klubben. Jeg kan på sin vis godt lide, at det nuværende hold ikke har de her helt ulidelige spillere, selvom Henderson ind imellem puster sig lidt vel meget op, og der er et par andre, som kan virke unaturligt overtændte fra tid til anden, men omvendt mangler der måske også lidt det her svin, der spiller "spillet".

@ YNWA

Jeg tror nu, at Kane ville have lettere ved spille sig til en fast plads end Alli, der vel ret beset skal slå Lallana af, som det ser ud i øjeblikket. Men jeg er da også ret ærgerlig over, at Liverpool valgte ikke at købe Alli. Clyne kommer ikke med den samme energi offensivt, og han er ikke helt ligeså nærkampsstærk som Walker, men jeg synes, han orienterer sig bedre på banen og er mere stabil. Den aflevering, som Walker lægger til Mané ved 2-0, ville Clyne aldrig lave. I Pochettinos system vil Walker dog komme klart mere til sin ret, da backsnes kantspil er utrolig vigtigt for offensiven, og han hellere stiller med tre midterforsvarer end giver backsne større defensivt ansvar.

@ Tøffe

Når Alderweireld begynder at sparke modstanderen ned, så er der et eller andet helt galt. Men som jeg ser det, var det Spurs´ presspil, der solgte forsvaret. Eller rettere. Spurs var ikke klar på Liverpools genpres, når bolden var vundet tilbage efter deres eget pres - deres boldomgang var hovedløs i det opbyggende spil.

Det er dog lidt underligt, at Pochettino igen taber den taktiske kamp, når man tænker på det omvendte opgør tidligere på sæsonen, hvor Vorm var Spurs´ bedste spiller efter et par gode redninger og en del sweeper-keeper-aktioner, hvor han akkurat lige når bolden før Mané. Basen lader til at være de defensive relationer mellem forsvar og midtbane, og jeg tror, at Pochettino arbejder med holdet på en sådan måde, at han ikke giver præcise taktiske instruktioner til hver enkelt spiller, men mere beskriver, hvad holdet skal forsøge at gøre, og hvad man skal være opmærksomme på hos modstanderen. Hvordan opgaverne løses er så op til kollektivet, og derfor arbejder Pochettino meget med at forstærke relationerne mellem midtbane og forsvar i arbejdet uden bold. Men i det opbyggende spil er Spurs sårbare.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Hold da op Keita er en spændende spiller,har set en halvtime nu. Meget eksplosiv spiller, hurtig - konstant udfordrende - hurtige vendinger- er godt bygget til at kunne stå imod. Han spiller venstre kant for Lazio altså samme plads som Countinho, men sådan lige umiddelbart på det jeg har set (indrømmer det er et spinkelt grundlag ) så kunne Keita være et spændende bekendtskab i Liverpool !! Kan jo være at Mane kan lægge et godt ord ind, så han vælger Liverpool til sommer......-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
YNWA"96": Keita er en dygtig spiller når tingene kører for ham. God fysik, teknik og farlig i 1 mod 1 situationer..og han er så ung så det man ser nu er ikke det færdige produkt. Men har masser at lære endnu..han scorer ikke nok mål på de chancer han har og han har også haft problemer med arrogance troet han er supermand som så har skabt konflikt med de ældre spillere i truppen..

Kunne være spændende at se ham spille med Sadio Mane og jeg tror lige umiddelbart at Liverpool er en god klub for ham pga spillerne bliver vist tillid fra både klub og fans. Men ved ikke om han er klar endnu.

Desværre lider han af samme sygdom som de fleste andre Afrikanske spillere, den meget smitsomme sygdom "Morbus Grådigcus" som betyder han gerne vil til England og spille fodbold :)
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg


Dette svar fik jeg omkring Keita fra en Lazio bruger igår,da jeg spurgte lidt ind til Keita.
Han virker umiddelbart som en spiller, Liverpool kunne have inden for radaren rent økonomisk med hans kontraktudløb i 2018 og En spiller med rigtig god speed og en alder hvor Klopp kan sætte sit præg - spændende spiller !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Ja, vi spiller jo alligevel ikke med forsvar, så hvorfor ikke.
annonce