Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NotYetUnknown
tror der menes at hvis han er på samme niveau som sidste år vil det ikke være nok i perioder og så mangler man en bedre backup.
Skrevet af MølBarRu
Selvfølgelig er Mané klasse. Men det virker til at han er faldet for meget i niveau og han har passeret 30 år.
Jeg er nok bare ikke med i koret om at vi har verdens bedste på alle positioner.
Jeg tror dog stadig at hvis vi undgår pauser til nogle enkelte at vi kan spille med om det hele, men skal bredden for meget i brug bliver vi sat til vægs.
Skrevet af Trent66
Mané er 29 år. Sidste sæson lavede han 11 mål og 7 assist i PL - i en svær sæson for hele holdet. Nævn lige en fløjspiller i PL der gjorde det bedre ?
Det er satme godt nok hårde odds hvis han pludselig ikke er god nok mere.
Der er da ingen der påstår vi har verdens bedste på alle positioner ...... hvorfor trække den ned på det niveau ? Det er der jo nok af i Chelsea tråden.
Skrevet af MølBarRu
Og det er ganske normalt med down-perioder i en sæson, men Mané og Bobby havde tæt på en down-sæson. Det er ikke normalt. Og egentlig derfor skrev jeg at det virker som om han har stemplet ud. Selvfølgelig lidt hårdt skrevet men ud fra de første 2 kampe virker han jo ikke til at være tilbage på top niveau
Skrevet af MølBarRu
Mané er 29 år


Sorry. Min fejl. Troede han var et år ældre.
Men ingen grund til at mundhugges om noget vi ikke ved om. Vi ser efter sæsonen hvem der havde ret :D
Skrevet af tue69
NotYetUnknown kommer med et fint indspark. Mane ved vi jo er klasse, men vores konkurrenter har bare flere kort at spille, hvis deres førstevalg ikke rammer formen i en periode. Der virker vi dårligere besatte end eksempelvis City.
Skrevet af Trent66
Jeg er jo enig i at Mané, Bobby og Salah nærmer sig en kritisk alder og det skal adresseres senest til sommer men jeg ser bestemt ingen grund til de ikke skulle kunne tage en sæson for fuld blus. Jota er der jo også og vi ser ham nok starte oftere end sidste sæson.
Lad lige holdet spille sig i gang - det har vi set mange gange tidligere med Klopp ved roret.
Jeg er dog interesseret i at høre hvem vi skulle have hentet i stedet for Mané og Bobby hvis i ikke mener de er gode nok længere. Og mener i at Mané så skulle være back up?
Vi er jo gået fra at være nødt til at sælge vores absolut bedste spillere til nu at kunne holde på dem i deres bedste alder og vinde de store titler. Det er da fremgang i forhold til tidligere ?
Skrevet af MølBarRu
@tue

Det var egentlig også det jeg skrev. Vores bredde er ikke til at konkurrere med Chelsea og City, hvis det skulle ske at mangler backs eller offensiven for længe.
Skrevet af Trent66
Enig Tue ..... det skriver jeg også.
Jeg mener bare ikke vi er i en position hvor vi kan sammenligne os med City. De kører deres eget løb mht. økonomi.
Skrevet af MølBarRu
@Trent

Økonomi eller ej. Hvem mener du vi skal sammligne os med, for vi har da fint overhalet Chelsea og Man U, og udlignet City de sidste sæsoner med en anden økonomi. Klopp har bare glemt at spillerne bliver ældre, som han i øvrigt også gjorde lidt i Dortmund.
Skrevet af Trent66
Tror du glemmer vi er i gang med endnu en udvidelse af stadion, har bygget nyt træningsanlæg samt investeret kraftigt i infrastruktur på IT området. Derudover har vi forlænget kontrakter på mange af de bærende spillere. Alt dette er sket uden de store spillersalg og vi har trodsalt stadig købt ind. Vi har derudover en 2-3 rigtig store talenter der skal have mere spilletid hvis de skal udvikles.
Sidste år havde vi et underskud på omkring £ 45 mille grundet Corona. Vi skal sammenligne os med de andre klubber der drives med et budget.
Jeg kan simpelthen bare ikke se at Chelsea og United er så meget bedre i bredden end Liverpool. United har såmænd gravet Lingard frem og smidt elendige James ind i kampe. Hvis du mener det er kvalitet i bredden jamen så er vi simpelthen bare ikke enige.
Og til slut .... hvordan mener du Liverpool skulle have ageret anderledes i dette transfervindue?
Skrevet af tue69
Jeg er sådan set enig i begge betragtninger. Vi kan godt tillade os at sammenligne os med City, i forhold til hvor vi spillemæssigt er nu, men med det transfershow der kører globalt lige nu, så er priserne stukket helt af.

Ja, Klopp og klubben har været dygtige til, at købe relativt billigt ind på nogle poster, men vi ved også, at en af deres mærkesager er, ikke at købe for at købe.

Så mit bud er, at den rigtige spiller ikke er dukket op, eller alternativt ikke prismæssigt er til at komme i nærheden af. Desværre.
Skrevet af Tipzy
Vi bliver sat i forbindelse med Lucas Ocampos fra Sevilla, selvom Wolves også skulle være meget interesseret
Skrevet af Mathews
Mané er 29 år. Sidste sæson lavede han 11 mål og 7 assist i PL - i en svær sæson for hele holdet. Nævn lige en fløjspiller i PL der gjorde det bedre ?

Det er lidt en kuriøs sag med Mané. Han har utvivlsomt været et stort aktiv for klubben, men samtidigt virker han imo. ikke til at have nogen større spilintelligens og det blik for spillet som eks. Salah har. Jeg mener også tiden er ved at være inde til et skifte på den position.
Skrevet af MølBarRu
Jeg har fornemmelsen på at vi stadig kan få en del ud af Bobby, men jeg har slet ikke den samme følelse med Mané. Jeg håber jeg tager fejl, men jeg tror bare Mané er over the hill. Og vi har ingen, som i ingen, til at tage over. Jo, måske Jota, men jeg foretrækker han som målscorer som 9´er
Skrevet af Hasse1983
Synes det er tidligt at kaste spillere under bussen. Sidste sæson ramte Mané en personlig krise rent præstationsmæssigt, hvilket han selv har været ude og snakke om.
- Alligevel lavede han 11 mål og 7 assist.

I år har han scoret og lavet assist i de første to kampe. Skal vi ikke lige give manden en chance før vi dømmer ham færdig som fodboldspiller.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af 2-0sværføring
Læser, at vi skulle have lagt første bud på Bissouma fra Brighton. Mon det er rigtigt? Han er formentlig dyr, ca 40 mio pund. Er det lige, hvad vi trænger til, jeg synes det ikke...
YNWA
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Det er først i morgen mod en PL favorit at vi reelt kan se hvor vi står. Jeg vil være glad for en sejr, men tænker uafgjort også er ok.
We are Liverpool
Skrevet af Zacha
Synes det er fedt at City henter Ronaldo.

Forventer han SKAL spille næsten hver gang, men har i den grad svært ved at se hvad han bidrager med. De har spillet uden reelle angribere i mange kampe - og Ronaldo bidrager med INTET defensivt arbejde. Han scorede mange mål i Juve - og en god sjat af dem på straffe - men lavede TO assists sidste sæson så vidt jeg husker.

Jeg tror ikke City bliver stærkere af denne transfer - og tror den kan skabe en masse rav i den internt i klubben - plus han bliver nok ikke den mest populære mand i den røde del af byen.

Kane havde været en langt bedre transfer i min optik - denne her lugter langt væk af at City også lige skulle have et kæmpe ikon, nu når PSG hentede Messi.
Skrevet af Hasse1983
Har svært ved at låse mig fast på styrkeforhold ud fra enkelte kampe. Chelsea bliver en test, men om vi taber 4-0 el vinder 4-0 siger nødvendigvis intet om, hvor vi står i forhold til hinanden.
- man kan ramme dagen, og man kan have en offday.
Jeg er mest spændt på at se se VVD - Lukaku duellen.
Hvem er stærkest:)

Sidste sæson 7-2 kamp mod Aston Villa viste jo heller ikke andet end vi lavede nogle personlige fejl, mens Aston Villa scorede på det de fik.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0