Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad forventer I, at vi får ud af det kommende transfervindue?

Det kommer helt an på om vi slutter i top 4 eller ej.
Y. N. W. A. #JFT97
OneLove,

Kig evt i tråden en uge tilbage.
Det prøver jeg ;) tak.
70 point med to kampe igen er dog imponerende mange i forhold til normalt. Det frustrerende er, hvis vi ikke kan vinde, når det gælder. Det må de næste to finaler vise.
-
Meget enig, Swordfish.

Og i det mindste scorer Southampton ikke. Organisationen så solid ud de gange de kom op omkring feltet, med lidt nervøsitet til sidst.
Det morsomme er selvfølgelig, at vi efter Arsenal-sejren, som optimalt set var blevet en uafgjort, stadig selv kan afgøre om, vi vil i top 4 - selvfølgelig har vi med dumme resultater smidt tredjepladsen i skraldespanden, men ingen havde vel forventet 5-6 sejre i streg. Det har vi ikke holdet til.

Jeg er dog ikke glad for at møde West Ham. Jeg er heller ikke glad for vores hjemmebanestatistik med tanke på Middlesborough.
-
Endnu en elendig hjemmekamp, 2 point i de sidste 3 kampe på hjemmebane mod "middelmådige hold", fortæller meget godt hvilke problemer dette hold har...!! Southampton ville intet idag og vi kunne intet idag.....!! Og da vi så får en gave fra Southampton, så brænder vi osse den....det er godt nok op ad bakke, at hver gang vi får med en "gylden mulighed", så tager vi den ikke....!! Moreno må godt nok være dårlig til træning siden Milner stadigvæk er starter, hold op hvor har han været,ringe længe nu....!! ( har ikke noget at gøre med, at han brændte et straffe, det sker jo fra tid til anden), midtbanen idag er jo fin nok, når modstanderne "vil spille med", men når vi skal åbne "dåseåbneren", så er den for langsom i tanke og handling, håber Klopp prioterer en teknisk dygtig 8 ( a la David Silva ) i sommerens vindue, vi mangler en midtbane spiller med noget kreativitet !! Origi virker desværre ikke rigtig til, at være løsningen når vores modstandere har parkeret bussen, det er selvfølgelig ikke nemt at finde rum, når modstanderne står med 2 meter´s mellemrum foran eget felt, men han været usynlig i mange kampe i træk nu og Sturridge viste på 20-25 minutter mere end Origi har vist i de sidste 3 kampe...!! Ærgerligt at Klopp ikke jagtet sejren tidligere end 20 minutter før tid, selvom Lallana osse havde fået det forkerte ben ud af sengen idag, havde jeg gerne set ham fra 2.halvlegs start...!! Jeg har været til diverse idag og måtte se kampen på min tlf. uden lyd ( når jeg lige havde tiden og ikke skulle være social...hård søndag !!) ... hvordan var Arsenal - United ? Fint resultat for os forøvrigt her midt i skuffelsen...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
håber Klopp prioterer en teknisk dygtig 8 ( a la David Silva ) i sommerens vindue, vi mangler en midtbane spiller med noget kreativitet


Jeg tror det er Lallana du tænker på.
Så god er Lallana ikke teknisk !!.....( som David Silva) , Lallana er en box til box spiller, der er rigtig dygtig til at løbe gennem kæderne, men han har ikke "blikket" for den svære aflevering der gør ondt på modstanderen, når de står pakket, så nej det er en anden type jeg tænker på end Lallana type mere, vi har osse Gini som er en box til box spiller !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Lallana er da teknisk formidabel og en spiller med overblik. Jeg kan nok godt gå med til at han ikke er på samme niveau som Silva, men han er da i høj grad en teknisk 8´er/10´er.
annonce