Snak

Mere indhold efter annoncen
Bosse,

Jeg kan sagtens, hvorfor Klopp stillede som han gjorde. Og Saints har store kvaliteter på midten. Jeg roste f.eks. Romeu forleden, en spiller der virkelig har løftet sig under Puel.

Men når kampen så udspiller sig som den gør, og det bliver tydeligt, at de ikke vil frem, og vi ikke kan komme frem, så skal der justeres eller skiftes.
Det er da håbløst. Rugbrød? Overfor hvad? Davies, Ward-Prowse og Romeu? Hvorfor skal skal vi stille med Rugbrød over for det? Det er da ikke fysisk at vi ville blive most.
For at mose dem.
Med Lucas eller hvad?
Så vil jeg hellere "mose" dem med hidsigt og kløgtigt pres a la Lallana.
Hans forcer er da i det fysiske spil? Han var i øvrigt ikke den dårligste af de tre centrale i dag.
Ok. Gad vide hvor mange gange vi så skal se den konstellation for at kunne konstatere at den er håbløs. Det var da i hvert fald nok en gang uhyggeligt evident i dag. Den trio moser absolut ingenting.

Det kan du have en pointe i, hahaha. Især når Can og Gini ikke stempler ind. Det har vel også været mere af tvang, at de har spillet sammen.

Jeg havde også hellere set Lallana fra start, men forstår også, hvorfor Klopp giver de samme 11 chancen igen, med de skader osv. der har været in mente.
Ja, gu´ har det da det. Men når vi så får vores bedste spillere tilbage fra skade behøver han da ikke at sidde og fedte med dem ude på bænken - det er da direkte idiotisk. Lallana viste os i den seneste kamp mod Watford at han var i stand til at spille 75 minutters fodbold. Ovenikøbet som en af de bedste på banen, hvis ikke den bedste. Med mindre der er sket et eller andet i løbet af ugen, så er det da en hjerneblødning at han skal sidde og blomstre på bænken i 70 minutter i dag.
Tror heller jeg har sagt andet, haha. Men jeg har desværre ikke en direkte linje til Klopp, hvor jeg kan diktere start-11´eren og taktikken.
annonce