Snak

Mere indhold efter annoncen
Hva med om LFC nosser sig sammen og spørger om de må købe Van Dijk for overpris ca 60-70m£ Den blir garanteret trukket i langdrag og kommer først til at ske på deadline for at vi evt ka sænke prisen for ham.

\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Mon ikke Saints gerne vil have sagen overstået hurtigst muligt, så de kan finde en ny kaptajn og få geninversteret pengene.
Var der slet ingen interesse for Goretzka fra LFC?
Kunne han ikke være en spiller Liverpool kunne gå efter som er meget billigere?
Naby Keita tackling til træning:
https://www.youtube.com/watch?v=4nG_mQr228k


Han bliver tacklet først, også tackler han "tackleren". Det ligner ikke rigtig han prøver bevidst at skade ham, men holdkammeraternes reaktioner er mærkelig synes jeg.
Hvorfor kommer der først en reaktion når Keita tackler?
De er trods alt holdkammerater og hvis det ikke er bevidst kan de to spillere løse det selv jo
Ja Keita´s agent skal mødes med Leipzig sportsdirektør/ledelse inden for de næste 2 døgn, så har vi forhåbentlig en afklaring på om vi må vente et år på ham eller Leipzig går med til at sælge ham. Jeg tror overhoved ikke på at det har noget at gøre med, det der skete til Leipzig´s træning idag, det sker jo engang imellem at der bliver gået til stålet under en træning.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Bild påstår vi har budt mere end 80M euro her til aften...det må være final offer.

Vi nærmer os en Pogba pris, tror jeg, som Klopp ikke kunne se mening i for én spiller:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Nej jeg tror heller ikke det har noget med sagen at gøre, han går vel ikke ud og skader sin holdkammerat fordi han vil væk, dog på den anden side, så vil jeg alligevel mene at tackling mod Keita og reaktionerne til Keita efter han selv tackler kan vise lidt at han måske er ved at blive upopulær og giver nok dårlig stemning i truppen i det lange løb.

Jeg glæder dog til at den her sag skal slutte for det har virkelig taget for lang tid. Sæsonen starter om under 3 uger og LFC har alligevel ikke formået at hente nogen udover Salah & Robertson (og en kontraktløs Solanke).

I have a dream that Liverpool en dag laver en smooth transfer som ikke varer flere måneder at komme igennem.
Nej, i forhold til konkurrenterne til 4. pladsen er det ikke meget væsen vi har gjort ud af at forstærke truppen.

Meldingen om, at meget af arbejdet var gjort, virker som en fis i en hornlygte.

Om 3 uger går PL i gang, og det ser ikke ud til at der er yderligere forstærkninger på trappen inden da. Desværre.
Y. N. W. A. #JFT97
Vi nærmer os en Pogba pris, tror jeg, som Klopp ikke kunne se mening i for én spiller


Ja, med tanke på at Klopp om Pogbas pris udtalte: "The day that this is football, I´m not in a job anymore, because the game is about playing together", og at han nærmer sig gevaldigt de samme priser med Liverpools bud på Keita og Van Dijk, så skal han da snart til at overveje en opsigelse ;-)
Ja de to transfers er stik imod Klopps filosofi og tidligere udtagelser, og hvis de begge går igennem, er det slut med underdog-rollen og moneyball-flosklerne.
annonce