Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er pressen ikke helt enige om, hvorvidt Liverpool har afgivet et tredje bud på £75 mio..

Men hvad ville Pogba koste i dagens marked? £95 mio.?

Desuden tror jeg, at tankegangen bag økonomien i de to handler er forskellige. Selvfølgelig hænger Liverpools betalingsvillighed sammen med, hvad man opfatter som markedsprisen. Forsvaret sukker dog efter en type som Van Dijk, så det er simpelthen behovet, der dikterer, at Liverpool er klar til at satse stort på Van Dijk. Og det er faktisk moneyball-tankegang.

Jeg tror, at klubben mener, at Keita sagtens kan blive mere værd end £65 mio. - også når man tager højde for prisudviklingen. Hvis klubben skulle købe Torres på ny idag, så ville det nok være for en pris i det leje, Keita rygtes til. Og hvis Liverpool skulle sælge Torres på ny idag, ville det være den første transfer på over £100 mio..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jeg mener der er alt for tidligt, at "fælde dom" over dette vindue, jeg er helt med på, at man som fan ikke har tålmodighed og hvorfor fa´en kan de ikke bare få de handler i hus-:)-:)!! Men vi har købt en stor profil fra SerieA af en topklub i Italien til en possition hvor vi havde mangler og var sårbare. Vi har hentet en LB som for mit vedkommen er der hvor vi er svagest besat ( jeg kender ikke Robertson men jeg har tillid til Klopp med det køb, som er billigt ), vi har "hentet" Solanke som måske ikke her og nu, presser sig på til truppen, men han har i den grad allerede vist gode takter på sit talent, Origi og Sturridge skal nok kigge sig over skuldren for jeg tror han komme til spille mere en planen nok var oprindeligt med U23 holdet. Så jagter vi spillere fra "hylde1" af, hvor klubben vil smadre deres transfear rekorder med mange længder, jeg håber ikke vi bliver "en købeklub", men skal osse lige have ind i regnestykket hvad vi kan betale i løn til de 2 spillere i forhold til vores konkurrenter når regnestykket skal lægges sammen ! Jeg er til, at vi engang imellem virkelig går langt for at få fat i en spiller der kan gøre en forskel, istedet for at købe 3-4 spillere som ikke "gør den store forskel", men jeg er ikke så negativ "ENDNU" ..med streg under endnu, forløbet med VvD er selvfølgelig ikke kønt, men ved ikke rigtig hvad klubben ellers har kunne gøre anderledes dette vindue indtil nu.

@LaPioche
Ingen tvivl om, at Klopp osse må "sluge nogle kameler" som fodbolden er anno 2017 med de priser....-:) !! Men husk nu at i havde Schweinsteiger rendende rundt til 200 af de lange om ugen, inden du kommer for godt igang..-:)-:)!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
D.B.R, mht forarbejde, så tror jeg man skal forstå det sådan, at Klopp udmærket vidste præcis hvor han ville forstærke sig, og at han med klubben var enige om hvilke spillere der skulle hentes ind.
- at to af dem så er umulige/svære at hive i land er en anden sag. (VVD og Keita)

Man har sikkert alternativer på hånden, men dem venter man måske med til slutningen af vinduet, hvis det ikke lykkedes med de to ovenstående.

Skulle vi, mod forventning lige pt, skrive under med VVD og Keita, har vi haft et fremragende vindue.

Ja, folk skriver på en VB, men det handler mere om hvad Klopp end vi synes:) - han arbejder trods alt med spillerne dagligt, og hans job er afhængigt af resultater.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skulle vi, mod forventning lige pt, skrive under med VVD og Keita, har vi haft et fremragende vindue.

For så vidt helt enig, men signes de ikke virker vinduet som et mildt flop ovenpå de forventninger der blev pumpet op ovenpå sidste sæson.

Med mindre naturligvis at alternativerne også kan forstærke holdet.
Y. N. W. A. #JFT97
Hvilke forventninger blev pumpet op til vinduet? Sidst vi kunne tilbyde CL, havde det ikke nævneværdig indflydelse på, hvilke spillere vi kunne tiltrække. Det eneste, der har eller burde have været med til at skrue forventningerne op, er interessen for Keita og Van Dijk.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jeg synes bare, at meget af skriverierne rundt omkring krydret med diverse udtalelser, samt det at der blev stillet en STOR pose penge frem til Klopp, gjorde at man som menig tilhænger af klubben kunne få store forventninger om nogle rigtig gode forstærkninger.

At man så klokker i den med VVD, og bliver ved med at knalde hovedet i en mur med Keita, ændrer ikke det store. De to er jo netop i den pulje som forventningerne omfatter.

Salah virker da til at være fornuftig, Robertson kommer fra en nedrykker, er ung, og ganske givet en spiller efter Klopps hoved, men kan han overkomme LFC´s forbandelse på venstebacken. Solanke er vel tiltænkt ungdomsholdet, og enkelte pladser på bænken i PL.

Det virker lidt tyndt indtil nu, men okay, der er længe til den 31/8, men ikke til sæsonstart.
Y. N. W. A. #JFT97
@YNWA
Inden jeg kommer for godt i gang med hvad? Schweinsteiger var et elendigt køb og halvt fodbold-invalid da han landede i Manchester så lønnen var selvsagt helt i skoven ift. værdi for pengene, men hvad har det med noget at gøre? :-)

Jeg har heller ikke noget imod, at Liverpool bruger penge. Jeg kalder bare Klopp en hykler nu hvor han havde så travlt med at spille hellig over Pogbas pris sidste sommer.

@Fribytter
Jeg ved ikke hvad Pogba er værd i dag, men hvis nogen havde held til at købe Pogba fra United for 95 mio. pund i morgen, så ville jeg føle, at de havde taget røven på Woodward.
I dag er den første dag at hele truppen træner sammen igen.
Can vender tilbage fra sin ekstra ferie, Robertson joiner truppen for første gang.
Mane og Ings vender tilbage fra skader. Ings ved jeg ikke helt hvad planen er med, han må vel være bagved Sturridge, Origi og Firmino på angrebspositionen. Når det er tilfældet syntes jeg egentlig ligeså godt vi kan prøve at få ham solgt og så bruge solanke som den sidste løsning.
Hvor om alting er bliver det et par spændende kampe mod Hertha Berlin og Munchen hvor vi nok får et bedre indtryk af hvordan Klopp vil bruge alle hans forskellige angrebsmuligheder.
Ings skal sgu have lov til at få en fair chance, nu hvor han er skadesfri. Giv ham en sæson uden skader under Klopp, og så kan man tage stilling derfra.
- jeg har på fornemmelsen det sagtens kan blive godt med ham.

I mine øjen bør han være på lige fod med Origi fx.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Ja, Ings skal have chancen et år uden skader.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce