Snak

Mere indhold efter annoncen
Med den logik er en spiller som Oscar steget markant i værdi efter hans skifte til Kina.
Så du er måske uenig i, at det er en faktor for den sælgende klub, hvor stor betydning spilleren har for holdet?
Pogba er blevet mere værd, fordi han nu er omgivet af ringere spillere?

Hvis Lukaku slår til, forringer han så Pogbas værdi?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Du er velkommen til at omformulere det alt det, du har lyst til, men det ændrer ikke på, at det selvfølgelig har en betydning for Pogbas pris, hvor afhængig den sælgende klub er af ham, fordi det netop er den sælgende klub, der sætter prisen.

Det kan da godt være, at Barcelona vurderer Coutinho til 800 mio., men hvis han er +1 mia. værd for Liverpool, så kommer Barcelona jo ikke ret langt.

Jeg kan virkelig ikke forstå, hvordan vi kan være uenige i det.
Can, Hendo og Grujic kæmper om den ene CM plads, mens Coutinho og Lallana vel kæmper om den anden.
- gini kan spille begge steder.

Hvorfor er der lige pludselig kun to centrale pladser?

Henderson
Lallana - Coutinho

Can, Wijnaldum, Milner, Grujic.
YNWA
Jeg mener man skal passe på med, at gøre sig alt "for klog på" hvad en spiller har af værdi i fodboldensverden anno 2017, nu går der et rygte at Barca har forhøjet deres bud på Coutinho fra £72 til 89M om der er hold i historien ved jeg ikke, men det er heller ikke så meget pointen, jeg under gerne Coutinho at skifte til Barca hvis det er hans drømmeklub at komme til, jeg håber han bliver da han efter min mening er LFC bedste spiller og den spiller vi mindst kan undvære, men hvad er prisen hvis vi skulle slippe ham ? Nu er der intet der tyder på, at Coutinho ikke er glad for at være i LFC tværtimod har han altid udtalt hvor taknemmelig han har været over, at vi var klubben der troede på ham og fik sat gang i hans karriere, men der er jo ingen garanti for, at vi igen kommer i top4, så jeg forstår godt hvis Coutinho har nogle personlige sportslige målsætninger for sin karriere, som der er en væsentlig større chance at få indfriet i Barca end hos LFC.

Nu har jeg set langt hovedparten af United´s kampe i sidste sæson og jeg helt med på, at når man som LFC fan skriver noget om United så vil det blive opfattet negativt af hovedparten af United´s fan. Men for mig var der kun 2 spillere som gjorde en virkelig afgørende forskel på United´s hold i det offensive og det var Zlatan og Pogba. Det er ikke fordi jeg ikke mener at United har en bedre trup end LFC for det mener jeg de har, men jeg kan godt forstå hvis United ikke vil sælge Pogba, han svinger i sine præstationer ( hvem gør ikke det ? ) han er en fantastisk spiller. Men hvad er prisen på ham eller Hazard ? Jeg tror begge klubber´s fan´s meget nødigt vil undvære dem ! Så er prisen for mig lidt ligegyldigt om en spiller så koster 600-700 el 900 millioner, hvis de kan gøre den forskel for ens klub, at spille med om medaljerne i PL.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
@ LaPioche

Det kan vi, fordi Pogbas værdi ikke bare skal vurderes internt i forhold til resten af truppen, men generelt i forhold til markedet. At være en nøglespiller er ikke en absolut kvalitet.

Hvad ville en spiller, der kostede £89 mio. sidste sommer, koste denne sommer? Hvilke spillere kunne tænkes at skifte for sådan et beløb?

Hvis det er fuldstændig urealistisk at forvente, at Man. Utd. kan få noget tilsvarende kvalitet for de penge, så har dunda nok ret. Jeg tror bare ikke, at det forholder sig sådan, og derfor mener jeg ikke, at Pogba har spillet sig op i værdi.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
@Fribytter
Jeg har ikke skrevet at Pogba´s værdi skulle vurderes ud fra United´s øvrige spillere, fordi han er en nøglespiller hos dem, så har jeg ikke udtalt mig klart nok, det beklager jeg.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Det var et svar til LaPioche.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jamen jeg stiller ikke krav om, at den interne vurdering er en absolut størrelse. Blot en faktor i helhedsvurderingen. Når det så er sagt er der jo høj grad et sammenfald mellem hvor afhængig klubben er af ham, og udbuddet på det store marked. Hvis der var 10 stk Pogba frit tilgængelige ville afhængigheden selvsagt ikke være nær så stor.

Personligt kan jeg ikke se, at United kan få en midtbanespiller med den samme alder, med det samme potentiale og det samme niveau som Paul Pogba for under en milliard. Jeg ved faktisk ikke, om jeg overhovedet synes der findes en sådan spiller. Det er selvfølgelig muligt, at det bliver det springende punkt for os to, for personligt tror jeg han er den bedste og mest komplette midtbanespiller i verden om få år. Helt sikkert i top-5 om ikke andet, så feltet er stærkt begrænset i min optik.
annonce