Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan ikke have sin rigtighed. Man bruger fem år på at udvikle en spiller, og så straks han er blevet verdensklasse, så er det farvel til syden. Tak for kaffe.

Soton er vores talentfabrik, Pool er Barcelonas. Og næste år kommer de efter Salah, Mane og Firmino.
-
@ Lynild

Jeg går ud fra, at Joyce har kilder, der giver den slags info. Og det er en info, som pressen på begge sider af sagen er enige om.

Coutinho udtaler formentlig ikke sådan noget selv til en journalist, men lader sit "entourage" lække det, der skal lækkes.

Coutinho går rundt og tror, at han har spillet sin sidste kamp for klubben. Det er stort set alle journalister enige om.

Spanske aviser hævder, at det blot er et spørgsmål om tid, før Coutinho bliver præsenteret som ny spiller i Barcelona.

Engelske aviser hævder, at Liverpool ikke har modtaget et bud, og at et bud skal være markant bedre end det, Barcelona afgav i sommervinduet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jeg tror ikke der er nogen, der er i tvivl om, at Coutinho ikke spiller i Liverpool i september. Jeg ville dog blive skuffet, hvis han skiftede allerede i januar.

Håber der i det mindste laves en aftale som Keita. Aftal vilkårene nu, sælg til sommer.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Så der er reelt ikke nogen, der ved noget med sikkerhed.
Jeg er ved at være træt af sagaen vedrørende Coutinho, så derfor håber jeg der kommer en afklaring på det nu her. Vi ved jo allerede, at han skifter senest til sommer, så derfor ville det passe mig fint, at der blev lavet en aftale, som den vi har med Keita. Det ville give ro på baglandet, men samtidig ville Coutinho også kunne give sig fuldt ud for Liverpool med vished om, at han skifter til de catalanske sataner til sommer.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Helt enig, det fylder alt og er ikke godt for alt/i og omkring klubben. Det overskygger alt det possitive der er omkring klubben og den øvrige trup. Få nu lavet den handel så alle parter er tilfredse, så “vi” kan komme videre. Men når man tænker på at Dortmund fik £135 M. for Dembele, så spekulere man jo alligevel på hvad koster Coutinho så ? Han er jo ihvertfald ikke billigere...-:) Så er spørgsmålet jo om Barca er klar til at lægge de penge der skal til, som vi var med med VvD ....!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Det er en af de effekter, Barca håber at opnå. At gøre klubben godt mør og træt af hele cirkusset. Men jeg er da også selv træt af, at hele møllen begynder igen, og det virker enormt forstyrrende her midt i sæsonen.

@ Lynild

Nej, vi kan ikke vide noget med sikkerhed. Det er et spørgsmål om tillid og troværdighed. Når The Times lægger spalteplads til sådan en historie og med Joyce som afsender, så er det formentlig ikke hevet ud af den blå luft. Når journalister som Hunter og Bascombe også kommer med mange af de samme oplysninger, så tror jeg godt, at man kan gå ud fra, at det er tæt på sandheden.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Det er superærgerligt hvis januar skal drukne i Coutinho-rygter. Klubben bør melde klart ud, og Coutinho skal mande sig op og spille for den klub, der betaler løn til ham.

At sælge ham i januar synes jeg er tåbeligt med mindre, det er en aftale ala den med Keita, hvor han først skifter til sommer.

Prisen på Coutinho bør ligeledes være på den rigtige side af 1 mia. specielt når det er Farcelona der er på banen.
Y. N. W. A. #JFT97
Fuldstændig enig. Jeg orker heller ikke dette show en gang mere.

Umiddelbart kunne det godt lade til, at Coutinho er en tudeprins. Jeg ved så ikke, om klubben i sin tid har lovet at frigive ham i forbindelse med, at Barcelona henvendte sig. For så bliver han opførsel mere forståelig. Omend han uanset burde spille for fansene og ikke for ham selv. Men det er vist bare gammel arbejderromantik.
-
Den her transfersaga er da efterhånden til at brække sig over. Desværre er januar meget lang endnu.
annonce