Snak

Mere indhold efter annoncen
Man burde bruge nogle penge på at hyre en masse russere til at lave "fake news" om Barcelona og alle deres profiler.
Fair nik de vil købe Coutinho, men gør det ordentligt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly

Melissa Reddy
@MelissaReddy_
·
7 min
Barcelona are finalising a package in excess of €150 million for Philippe Coutinho, which would make him their record signing and the third most expensive player in the world. Seems to now be a matter of when not if a deal will be done...

https://t.co/pCjJy7PjCw?amp=1

Det er kun et spørsmål om tid nu.....!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
£120 mio. + £40 mio. er dælme også mange penge... Men det er sgu træls at skulle miste sin bedste spiller midt i sæsonen, især hvor vi nu har allermest brug for ham i CL. Ingen spiller kan jo gå direkte ind og erstatte ham, omend jeg håber, at vi henter Lemar eller Fekir ind som (delvis) erstatning, selvom ingen af dem kan spille CL i foråret.
Det er til at få lange løg af, det her Coutinho cirkus...

Barca må da være til at tale med omkring et sommerskifte.
De kan jo ikke bruge Coutinho i CL i foråret alligevel, og Klarer sig fint i ligaen.

Vi vil til gengæld miste meget kvalitet, som vi får meget svært ved at erstatte i januar.

Skal han afsted nu, skal det satme koste...
Rørende enig D.B.R.

Skifter han nu, håber jeg endnu mere, at vi trækker dem, hvis vi går videre.
Jeg er også skuffet, hvis skiftet bliver med øjeblikkelig virkning. Ret skuffet. Men jeg synes måske, at man med de positive briller på kan skelne mellem at være den bedste og den vigtigste spiller. Ingen tvivl om, at Coutinho er bedst. Hans kvaliteter gør ham til en meget komplet offensiv spiller, der ovenikøbet ikke har brug for, at resten af holdet bærer ham i defensiven. Han kan drible, han kan aflevere, han kan modtage bolden i pressede situationer og få noget ud af det, han kan score fra distancen og komme med i feltet. Det er en pakke, der er ret usædvanlig. Og så har han spillet halvanden sæson på et mere eller mindre stabilt højt niveau. Det kan ikke bare sådan erstattes.

Men vi så også i sidste sæson, at han måske ikke var den vigtigste. Manés fravær gjorde mere ondt på holdet end Coutinhos. Hans fart var stærkt savnet. Morten Bruun kommenterede også Manés betydning i denne sæson kontra sidste, hvor han konstaterede, at Mané i sidste sæson nok var holdets vigtigste spiller, men at han i øjeblikket ikke spillede på niveau med resten af fab four. Salah er Mané i denne sæson - blot med flere mål - sådan lidt forsimplet.

Hvis Lallana formår at holde sig skadesfri resten af sæsonen, så kan han i nogen grad være med til at kompensere for tabet af Coutinho. Ud over eventuelle nyindkøb.

Men et meget trist salg her midt i sæsonen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Det vil være vanvid af Liverpool, hvis de skipper ham afsted i januar efter at have kæmpet så hårdt i sommers, når man ligger hvor man gør i ligaen og fortsat er med i CL, endda med en ganske fornuftig lodtrækning.

Desuden, hvorfor har Coutinho og Barcelona så travlt, hvis det er rigtigt at begge parter har afvist idéen med et skifte til sommer? Som I andre også er kommet ind på, kan han ikke spille CL, mens Barcelona nærmest allerede har vundet ligaen...
Liverpool FC og New Orleans Saints
mens Barcelona nærmest allerede har vundet ligaen...


Pas nu på med hvem du risikerer at trække ind i tråden, hahaha
Medc

I princippet er det ikke op til dem at afvise at skiftet først kommer til sommer. Liverpool bør stå fast især med tanke på de vigtige måneder de går ind i.
I princippet er det ikke op til dem at afvise at skiftet først kommer til sommer. Liverpool bør stå fast især med tanke på de vigtige måneder de går ind i.


Det er jeg helt enig i. Personligt vil jeg blive meget skuffet, hvis Liverpool sælger ham i det her transfervindue, specielt efter deres kamp i sommers. Aftale af vilkår i dette transfervindue og overgang til sommer bør være det optimale scenarie i forhold til salg. Mindre bør ikke komme på tale fra Liverpools side.
Liverpool FC og New Orleans Saints
annonce