Snak

Mere indhold efter annoncen
Fuldstændig enig i at det optimale scenarie, situationen taget i betragtning, vil være at få solgt Coutinho i dette vindue med det forbehold, at han først rammer Catalonien til sommer.

Med fare for at gengive, hvad der ellers er blevet sagt her i tråden, så vil det jo vitterligt ikke give mening for klubben, at sælge ham i dette vindue - ligesom det heller ikke er livsnødvendigt for Barcelona at få Coutinho ind på holdet allerede nu. La Liga er ret beset erobret og han er utilgængelig i CL for dem.

Barcelona vil selvfølgelig gerne have lukket handlen, før andre melder sig ind i kampen om hans underskrift. Men bør det ikke være muligt at kunne blive enige om samme betingelser som Keita-handlen?

Liverpool

Get French Football
@GFFN
AS Monaco manager Leonardo Jardim on Thomas Lemar: "We never have the intention of making big player sales in January."

Ja det er jo ikke den store overraskelse at Monaco ikke vil sælge en af deres store profiler, når man kigger på stillingen i Lique1


Nå skal vi ikke debattere noget andet end den “fandens Coutinho saga”........-:) Vi spiller jo Merseyside Derby i morgen i FA-Cuppen....-:)
På pressemødet idag sagde Klopp at Karius står og Ward er på bænken, så langt så godt...-:) Derudover så havde han ikke besluttede sig endnu om VvD skulle spille. Med Salah og Mane på langtur til uddelingen af prisen om hvem der bliver årets spiller i Afrika, tvivler jeg en del på at Mane starter inde. Ved ikke helt hvilket land i Afrika hvor det afholdes, men The Anfield Wrap havde tjekket at afstanden var 9000 Miles, så lidt af en flyvetur...! Nå ellers stiller Klopp med stærkeste med det der nu er til rådighed, så mon ikke vi ender ud i noget a la det her :

Karius
Gomez - Matip - VvD ( Lovren) - Robertson
Lallana - Can - Gini
AOC - Solanke - Firmino
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Måske Lallana på en kant og Milner ind på midten. Og Solanke på bænken. Solanke gjorde det dog hæderligt sidst imod Everton.

Hvis Spurs sætter point til i aften, så er kampen imod Man. City næsten gratis.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Ja den var jeg osse ude i, har bare på fornemmelsen at Klopp vil give Solanke alle de kampe hvor muligheden er der.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Hvis Spurs sætter point til i aften, så er kampen imod Man. City næsten gratis.

A´ hva´ for en fisk? Kampen bliver da ikke mindre vigtig, selvom Tottenham skulle tabe et par point.
YNWA
"Kampen bliver da ikke mindre vigtig, selvom Tottenham skulle tabe et par point."

Alle kampe er jo vigtige. Hvis man endelig kan tale om kampe, hvor vi kan tåle at sætte for eksempel to point til, er det da den næste. Det er naturligvis utopisk, at vi vinder resten af vores kampe. Det gør City end ikke. Så hellere tabe pointene på tidspunkter, hvor man ikke bliver halet indenom.

Men ja. Man kan også omvendt sige, at 3 point ville lune rigtig meget i en situation, hvor vi kan sætte afstand til Spurs og Arsenal.
-
At Mané og Salah (tillykke med prisen i øvrigt) skal flyve 9000 miles, lyder for mig værere end det er.
- de har et privatfly og mon ikke der er installeret en seng, ligesom der er mindre støj osv. end når vi andre dødelige flyver på Monkey Class:)

De skal nok være, hvis ikke 100% så 95% klar, oven på den tur.

Lallana gjorde det fint forleden. Kæmpe arbejdsraseri og vigtig defensivt indgreb undervejs.
Stor kapacitet vi har fået tilbage, som kun bliver bedre med tiden tænker jeg.

Om VVD er med i aften er interessant, men ikke afgørende. Som Klopp vist udtalte, så handler det ikke om hvor hurtigt han kommer med, men hvor godt han spiller NÅR han kommer med.

Lad os mose de blå sataner og starte weekenden med en fest!:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Nå men rygterne er mange i dag igen.

Can skifter på en fri transfer til Juventus, til sommer. Fint på bænken med ham, nu.

Coutinho vil ikke spille mere for LFC i indeværende sæson, han vil væk nu. Jamen også på bænken med ham. Helt til sommer, så kan han bruge sommerferien på at få fjernet splinter.
Y. N. W. A. #JFT97
Vi var enige før, men her mener jeg, at man bør stille stærkeste mandskab resten af sæsonen, uagtet om folk smutter. Hvis Can og Coutinho er de bedste, og de er til rådighed, skal de bare spille.
Så længe spillerne “dør med trøjen på”, så har jeg ingen problemer med at de vil noget andet når de har fuldført deres kontrakt. Jeg vil i den grad komme til at savne Can når/hvis han forlader klubben, men klubben valgte ikke at sælge ham i sommers og Can har kæmpet røven ud af bukserne i sæsonen, så kan slet ikke se hvorfor han skal bænkes.


Man må sige at Mo vandt med “Mane’r”....-:) stort tillykke skal lyde herfra til “vores Farao”...! Over 97% af stemmerne fik han.

https://t.co/scNxPYqucv
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce