Snak

Mere indhold efter annoncen
http://www.youtube.com/w…er_embedded

Dét er fandme crazy :-) Rimelig dedikerede.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
@Berger

Jeg stiller et spørgsmål i et forum folk må forventes at kende svaret i.

Vanen tro evner du ikke at kommunikere uden at svine til. Trist.
-- COYB --
Basisviden.

Og da du tidligere på det nærmeste savede mig mit over under henvisning til, at jeg skulle tage mig sammen og begynde at sætte mig ind i Liverpools historie og hvad der rørte sig i Liverpool må du forvente, at der kommer noget den anden vej, når du er så uvidende, som dit sidste spørgsmål.
Basisviden, schmasisviden. Jeg anede da heller ikke det der med den 15. april. Det tror jeg i øvrigt de færreste gør, hvilket bl.a. er en af grundene til, at det overhovedet er en nyhed rundt omkring.
Hvis man mener, at vide en del om Liverpool og byens historie og om klubberne i byen, kender agenter og alskens godtfolk, samt stiller sig tvivlende overfor, hvad jeg ved om byen, så skal man ikke komme med sådan et spørgsmål uden at få et svar der modsvarer spørgsmålet.

Men så kan du NTD også tage lidt basisviden med hjem idag. 06. februar er vel også basisviden eller ?
Mit indlæg var jo spot on.
Gerrard vandt kampen for Liverpool så godt som ene mand, og Everton spillede frygteligt og stillede med et svagt hold. Hvad der i øvrigt var uklogt og helt uforståeligt.
Det glæder mig, at jeg kan bidrage til underholdningen her i Liverpool-tråden, men det ændrer ikke på, at Liverpool kommer i voldsomme vanskeligheder, når det exceptionelle grydelåg stopper.
Nu er I lige uden for top 6, hvilket efter min vurdering er ganske retvisende for jeres niveau, og Everton er åbenbart ikke bedre end nummer 10.
Det er forskellen, og den er ikke rasende stor. I er ikke et CHL-hold længere, og det bliver interessant at se, hvad der sker, når I ikke kan købe for en mia. og G8 er væk.
Har I den visionære manager, som flytter jer? Ah, ikke rigtigt. Kan I få det? Selvfølgelig, men det bliver en sej kamp for vedkommende.
Har vi? Måske, men hvor længe?
Jeg er ked af at måtte rive specielt 74 ud af sit fata morgana, men Liverpool er trods den sikre og fortjente sejr forleden ikke længere en topklub. Det fejlproportionerede fokus på dem skyldes alene, at hovedparten af mediernes reportere har en alder, så de erindrer Liverpools storhedstid fra deres ungdomsår. Men om ikke så længe, kommer en ny generation af journalister, som ikke kan huske, at I har vundet mesterskabet. For det har I ikke gjort i langt over 20 år.
moderator
"Nu er I lige uden for top 6, hvilket efter min vurdering er ganske retvisende for jeres niveau, og Everton er åbenbart ikke bedre end nummer 10."

Men inden kampen mente du Everton var et bedre hold? Så hvor spot on er det lige? Du mener måske stadig Evertons hold er bedre?

Hvis Evertons forsvar havde kunne styre Suarez havde Gerrards kamp været glemt i dag. Sat på spidsen, muligvis, men Suarez havde en meget stor anddel i Stevies hattrick. Gerrard er en fantastisk afslutter, og meget træfsikker hvis han bliver sat op i feltet med oceaner af plads. Det formåede Suarez til ug.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Yobo
Du er jo helt væk fra spillepladen. Fair nok, at det er langt (hvad langt så er i dine øjne)over tyve år siden, at vi har vundet et mesterskab, men det har jo ikke stoppet for pokaltitler - trods alt. Og hvis det kan bekymre dig lidt, så skal vi nok komme tilbage i CL modsat jer, som aldrig har været der. På den ene side er 2 langt over, men når det gælder placering i ligaen er fire pladser ingenting. En rimelig måde at modsige sig selv, men du gør det godt.

Men bitterheden er da til at få øje på - røgen kan ses udover Øresund og Lillebælt.
Jeg ved ikke om den præcise dato for flystyrtet er basisviden for andre end Man Utd supportere. Det er jo ved at være forholdsvis lang tid siden, og man behøver ikke dyrke den slags mere end højst nødvendigt.

I det relevante tilfælde er påstanden dog ikke om man ved hvad datoen for Hillsborough er eller ej, men at det skulle være hvermandsviden, at Liverpool i nogle få tilfælde i løbet af de sidste 23 år tilsyneladende har fået rykket nogle fodboldkampe. Her er antagelsen tilsyneladende, at alle er eller bør være lige så optagede af tilrettelæggelsen af Liverpools kampprogram som klubbens egne fans.
Jooo - men når man forsøger at gøre sig bedrevidende omkring Liverpool, så bør man vide, at Liverpool aldrig har spillet den 15. april. Nuvel har der igennem årene ikke været så mange kampe som skulle flyttes eller at der skulle tages hensyn - trods alt.

For nogle år siden var der programsat en PL kamp hjemme imod Rovers og her rettede Liverpool henvendelse til klubben og FA og den blev omgående flyttet ellers tror jeg kun, at der har været få yderligere tilfælde, hvor en flytning har været aktuel for, at imødegå klubbens ønske herom.
annonce