Snak

Mere indhold efter annoncen
Manchester City har flere gode angribere, United det samme.


Har United flere gode angribere end Liverpool? Det er nyt for mig.

You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Spiller de ikke normalt med Alexis (der endnu ikke har overbevist), Lukaku og Rashford/Martial på samme tid? Lindgard ser jeg ikke som angriber. Så synes jeg, at Lallana skal tælles med hos Liverpool også.

I så fald bliver resultatet, at United har én angriber på bænken, der - enig - pt. har mere at byde ind med end Ings/Solanke. Til gengæld har Salah vel scoret flere mål end hele Uniteds angreb til sammen.

På en dag som i dag kunne vi godt have brugt Sturridge eller Origi.

I øvrigt er jeg enig i, at vi godt kan bruge en ekstra kvalitetsspiller til frontkæden, hvis Ings/Origi/Solanke ikke snart viser noget mere. Sturridge er jeg bange for er færdig som Liverpool-spiller. Han er for ofte skadet og bliver nok aldrig en rigtig Klopp-spiller.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Det har primært være Lukaku, Lingard, Mata og én af Martial, Alexis og Rashford i denne sæson. Hvilket vi jo så også har kritiseret inde i United-tråden, fordi det reelt betyder, at købet af Alexis bare har skubbet Rashford og Martial længere væk fra startopstillingen i stedet for at give muligheden for at spille med 2 direkte kantspillere og stadig have én back-up. Jeg tror de fleste havde håbet, at Alexis skulle spille til højre og dermed overlade venstre side til Rashford og Martial i rotation, nøjagtigt som det var tilfældet i efteråret.
Ok. Hvorom alting er vil jeg nu meget nødigt bytte angreb med United. En ekstra kvalitetsspiller til frontkæden kan vi dog godt blive enige om, vil være en god ide at gå efter i sommervinduet.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Det er vel tæt på umuligt at lave en sammenligning når i spiller med tre, og vi spiller med fire. Én ting er dog sikkert Salah er den største trumf. Til gengæld synes jeg personligt at Lukaku er bedre end Firmino, om end jeg anerkender Firminos stenhårde arbejde.
Firmino er på alle parametre, udover hovedspillet en bedre angriber end Lukaku. De scorer også nærmest lige mange mål. Så jeg ville til hver en tid vælge ham over Lukaku
Hehe at sammenligne Lukaku og Firmino er som at sammenligne æbler og pærer, udover at de begge to er frugter. I Klopps system tror jeg ikke der findes mange bedre angribere end Firmino. Jeg kan i hvert fald ikke komme på ret mange andre angribere, som jeg hellere vil have i Klopps system.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Med hensyn til Lemar, så kan det jo også være, at han har brug for nye græsgange. Han var jo på vej til både Arsenal og Liverpool tidligere, og ligesom Van Dijk ikke var overbevisende i efteråret, så kan jeg have på fornemmelsen, at grunden kan være den samme for Lemar.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Enig med Andib, jeg tror osse at Lemar spiller i LFC næste sæson. Klopp har ventet på de spillere der ikke lige var til rådighed i marked på et bestemt tidspunkt og det samme kunne jo godt være tilfældet her. Så henter vi Ndidi i Leicester som erstatning for Can og et par unge talenter. Det er sommervinduet så i behøver ikke læse alle clickbait historierne ....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Lemar er en smooth-operator. Han er lige så meget "spil-facilitator" som han er den der "kreative kraft", der konstant har sidste eller anden sidste fod på bolden. Han er typen der lige så ofte, hvis ikke oftere, har tredje sidste fod på (er mit indtryk - har ikke statistik på det). Meget alsidig, i den offensive del af spillet kan han lidt (læs: meget) af det hele: God dribler, rimelig fart, fremragende teknisk og forrygende blik for spillet.

Jeg ville elske at se ham i klubben. Som jeg ser det, har han et kæmpe potentiale. Jeg vil ikke sige han er en en 1:1 erstatning for Coutinho, han ligner nok snarere den franske Iniesta. Og det skulle man jo også nok kunne stille sig tilfreds med, hvis han samtidig går længere i den retning niveaumæssigt.


annonce