Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja det var rimelig vigtigt. Jeg var stadigvæk skuffet over at man pludselig skal nedprioritere ligaen så meget som tilfældet var igår. Så hjælpe det i den grad at man alligevel er status quo ift top 4.
Top4 var sikret for jer da vi tabte hjemme til tottenham.
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Ja, jeg kigger også nedad i tabellen. Havde Chelsea vundet i dag, kunne kampen på Broen potentielt blive en gyser.
-
@Dr. Def. Hvis Chelsea havde vundet i dag og slået Liverpool hjemme når de to mødes, ville der have været unødig spænding om top 4. Blot fordi man vil forsøge at sikre en CL semifinale.
Chelsea ville jo ikke vinde de sidste kampe der er tilbage vi spiller som en pose pis
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Du har en pointe. Men man ved jo aldrig. Det er godt nok vildt at de er gået sådan i stå i 2018. Er truppen for smal? Eller har conte bare givet helt op? De vandt suverænt sidste sæson, så det er godt nok mærkeligt at det falder sådan sammen.
Conte har bare forsøgt at kopiere Mourinho - det gjorde han så ganske fint med samme resultat til følge

Elendige indkøb, en håbløs strategi og taktik samt manglende humør i truppen = elendig sæson
Nisi Dominus Frustra ...
Det er i hvert fald vildt at det kan gå så galt - og på så relativt kort tid. Man har længe snakket om hvor skidt Arsenal er kørende i denne sæson, men nu er de jo næsten lige med Chelsea + de rent faktisk har en mulighed for både trofæ og CL deltagelse via Europa league.
YNWA96, jeg glæder mig til en lille historie om Ndidi:)

Jeg læste et sted at Can har købt nyt hus i Liverpool og Juventus giver ham 10 dage til at træffe en beslutning. Formentlig en god gang Se &Hør journalistik, men hvis Can er i Liverpool i næste sæson, så er vi da dækket godt ind på den centrale mist synes jeg. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan blive bedre.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly

It ain´t over till the fat lady sings

Men når man ser slutprogrammet, så har Chelsea på papiret et væsentlig mere vanskeligt program end os. Chelsea kan nu nå 75 point hvis de gør rent bord, altså skal vi have 9 point i de sidste 5 kampe. Med 3 hjemmebane kampe imod Bournemouth - Stoke og Brighton så skal der godt nok gå mange ting galt nu. Derudover har vi osse WBA ud, som vi godt nok har haft det ufattelig svært med i denne sæson, men alligevel...! Selvom vi er hårdt ramt af skader, skal der godt nok gå gummiarm i den....! Mon ikke der ligger en “bananskrald” mere i Chelsea’s slutprogram ?...det tænker man lidt når man ser deres program.


Nu synes jeg man skal være forsigtig når man debattere andre klubber end “ens egen”. Det bliver i lang de fleste tilfælde opfattet negativt af “modparten”. Når det er sagt, så er jeg meget overrasket over at Conte ville af med Costa. Nu følger jeg jo ikke Chelsea tæt, men jeg har en hel del Chelsea venner og på den måde hører jeg lidt mere om dem end andre PL klubber. Om det var Kina skifte el hvad der er gået galt skal jeg ikke gøre mig klog på. Men uanset hvad man nu mener om manden, så kan man ikke tage fra ham, at han er en spiller der “tager fra” og går forrest i nærkampene. Jeg har tit savnet “et dumt svin” på LFC hold efter Suarez forlod klubben. Morata er helt sikkert en spændende angriber, men han er jo ingen leder som Costa er. Jeg tror man undervurdere Costa lidt og hans betydning for et hold.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce