Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af badazz
Passiv læser her og egentlig “bare” fodboldfan, men er der en herinde som kan forklare hvorfor bredden ikke styrkes noget mere? Jeg har kigget lidt på transfermarkt.com og kan se der ikke er brugt store summer (ind/ud medregnet)? Er økonomien ikke god, eller hvordan hænger det sammen?

Vi er jo bare rigtigt hårdt ramt af skader med 2-3 spillere skadet i hver kæde, og det er svært at gardere sig imod. Ellers syntes jeg bredden er OK.
Så er der snak om at styrke midtbanen (en til start 11´eren), men der har Klopp jo tidligere vist, at han er villig til at vente på den helt rigtige spiller, og det lyder også det er tilfældet denne gang.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af This is Anfield
Hænger med hovedet?


Ha. Jeg var ærligt talt nødt til lige at se hvad jeg selv havde skrevet. Nuñez ligner én der brugte hele kroppen til at skubbe JA igen med. Så det ligner en del af en den bevægelse. Jeg kan sagtens naivt tage fejl. Og derfor trækker jeg også mine ord i mig hvis han viser sig at “være uheldig” flere gange.

Nej, hvis Nunez havde stanget ud efter JA med et meters afstand havde han nok ikke ramt. Det har du da nok ret i....


Jeg håber at du ved hvad jeg mener? Pointen er at Nuñez farede for voldsomt frem, men ikke nødvendigvis ramte JA i hovedet med vilje. Havde JA stået lidt længere fra Nuñez havde det for mig også været mere tydeligt at intentionen faktisk var at nikke ham en skalle. Man har mange gange set spillere trykker hovederne mod hinanden uden at der blev givet kort - og pointen her er så at det sagtens kunne have været dét der var Nuñez’ intention.

Du så det lige inden situationen, der gav rødt.


Nu vil du bare være på tværs? 🤷‍♂️ Jeg vælger at tro på at Nuñez var dum og uheldig i denne situation med mindre han gentagne gange stanger sine modstandere. Jeg ser ikke andet end en brydekamp lige inden, hvor JA bruger sine hænder, mens Nuñez bruger alt andet end sine hænder.

Jeg er bare ikke villig til at dømme ham som utilregnelig endnu. Men hvis det her er en del af hans spil, så ønsker jeg ikke at se ham i Liverpool - det er bare alt for tidligt at sige på nuværende tidspunkt.

Som Paz er jeg lidt spændt (og også nervøs) for hvordan Nuñez tackler den her.
Skrevet af formerlyknownasvisitanfield
Elliott og Carvalho bliver fantastiske for os. Elliott spiller jo allerede som en bundrutineret midtbanespiller. Jeg er næsten sikker på at han han klar til stærkeste starter resten af sæsonen. Og så håber jeg at det at Carvalho kom på banen i stedet for Keita betyder at han er foran i køen, fordi han gjorde et super indhop og ham håber jeg vi ser meget mere til og gerne allerede på mandag.

Vi er blevet forkælet de sidste mange sæsoner så jeg kommer ikke til at græde hvis det skulle blive en sæson på det jævne.
Skrevet af Geddar , moderator
@TIA

Han træder kraftigt frem mod JA, mens han sænker panden. Se klippet igen hvis du er i tvivl. Når han forinden netop har forsøgt at ramme JA med hovedet (og ja, den er sgu også tydelig), så virker det lettere bizart at stemple det her som uheld, og påstå han ikke ville ramme ham med hovedet.

Men altså, hvis du virkeligt vil holde fast i den tro, så fred være med det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af This is Anfield
@Geddar. Du kan sagtens have ret. Og jeg kan godt se at han sænker panden. Og igen, vi er ikke uenige om at den er til rødt. Jeg er bare ikke helt parat til at dømme ham som voldsmand endnu 😉

… Men hvis han viser sig at være en voldelig type, så skal han videre. Så det håber jeg bestemt ikke at han viser sig at være.
Skrevet af Geddar , moderator
Lige dét forstår jeg godt. Men det er vel trods alt også de færreste der er så hurtige på aftrækkeren. Men det er tydeligt at han har noget temperament han skal lære at styre i PL. Han vil blive tirret endnu mere nu.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af This is Anfield
Helt klart. Det skal han simpelthen lære at styre. Jeg havde så ikke indtrykket at han skulle have haft den slags problemer tidligere - og nok også derfor at jeg taler hændelsen lidt ned. Men han kan hurtigt blive stemplet.
Skrevet af Lynild
At Nunez skulle være “en voldelig type” er alligevel noget af en fortolkning. Vi er jo ikke ude en Roy Keane-tackling her eller Zidane-skalle. Der er to markeringer, og ja med hovedet så giver det rødt, men voldelig type/adfærd alligevel.

Milner er hurtig henne og have fat om situationen og kommer grangiveligt til at have et ord med den unge mand efterfølgende. Det skal han nok lære, Nunez.
Skrevet af Paz
Barcelona-kampen? Vi var da vist heldige nok med et de ikke fik scoret i den kamp, brændte de ikke også et par direktører som jeg husker det.
Skrevet af This is Anfield
At Nunez skulle være “en voldelig type” er alligevel noget af en fortolkning.


Med linket der blev lagt ind i tråden i går, blev jeg ledt ind i kommentarerne i artikelforum. Der er nok at par af de kommentarer jeg fik blandet ind i min fortolkning her. Beklager.
Skrevet af formerlyknownasvisitanfield
Det vil forevigt være en klassiker

https://twitter.com/TheDalglishStnd/status/1521103033580630021?t=01q9wHsvqxmHJC3vFPoRsg&s=19

Det kan ikke lade sig gøre ikke at holde af den mand 😂😂
Skrevet af YNWA"96"
@deebo

Læste godt Swiss R i morges, men lidt maling ofre de da ! 😊

https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1559502284018573312?s=21
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af formerlyknownasvisitanfield
Nogle gange er Mo bare lidt for fair i sit spil. Det er 100% et straffe hvis ikke han anstrenger sig for at holde sig oppe.

https://twitter.com/i/status/1559546314857320451
Skrevet af SønAfKlopp
´´Nogle gange er Mo bare lidt for fair i sit spil´´

Har tit tænkt det samme, også med Mané da han var her. Desværre for os, er de gode, troende mennesker, der ikke snyder og bedrager som mange andre i ligaen.
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
Skrevet af SønAfKlopp
´´Nogle gange er Mo bare lidt for fair i sit spil.´´

Har tit tænkt det samme, også med Mané da han var her. Desværre for os, er de gode, troende mennesker, der ikke snyder og bedrager som mange andre i ligaen.
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
Skrevet af This is Anfield
Jeg mener der var én mere som med lidt held også havde givet straffe. Her brugte JA begge arme til at trygge Diaz ned. JA brugte sine hænder og arme en del i den kamp. Det fik han så lov til i går, men den går nok ikke hver gang. 100% straffespark ved jeg ikke om jeg er enig i, men de gives. Og der hjælper det selvfølgelig at man ikke bliver på benene (desværre).
Skrevet af Lynild
Et frækt swoop vil være James Garner. Han er godt nok rygtet kraftigt til Spurs, men bør være på listen flere steder.

Fremtrædende for Forest i sidste sæson (hvorfor har de ikke rykket på ham?) som stærk boldvindende midtbanespiller med et godt overblik og god distribution. Selvfølgelig er der et skridt op, og han ville muligvis skubbe Bajcetic længere væk fra spilletid, men der er trods alt også tre års forskel på de to (vi har også Morton selvfølgelig, men først fra næste sæson).

I andre nyheder er Neco Forests klart bedste mand i sæsonens to første kampe. Dejligt at se! Dean Henderson er også i top stats-mæssigt, og Ten Hag vil have en ny keeper, hehe.
Skrevet af YNWA"96"
Ang dommer :

Since the start of last season, Paul Tierney has refereed 10% of Liverpool´s Premier League games, but has given #LFC 26% of their yellow/red cards - at least twice as many as any other ref.

To balance that, he´s given 20% of all opposition cards in that time (14/54 for #LFC v 15/74 for opp in 4/40 games). 3 of 12 refs have given LFC more cards than opp - he´s not one of them - just seems to get higher profile games (City, Everton and Spurs) and likes to give cards!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Kapslock
Kom nu lige med en ny mand til den hårdtprøvede midtbane, inden vinduet lukker.

Bajcetic er spændende, men også kun 17 år. Han står i øvrigt som ´Defender´ på Premier Leagues egen hjemmeside. Måske er Klopp ved at omskole ham. Han gjorde det godt i pre-season på midtbanen.

Ox tror jeg ikke længere på. Han er simpelthen for skrøbelig, desværre.

Milner kan man kun knuselske, men det er ikke optimalt at skulle sætte sin lid til ham.

Thiago er ligaens bedste playmaker/spilfordeler, når han er skadesfri, det er han bare ikke altid.

Henderson kan tydeligvis ikke holde til en masse minutter i benene længere. Det har været evident i noget tid nu, hvor Klopp ofte har haft for vane at pille ham ud efter en times tid, for at skåne ham eller ladet ham starte ude af samme grund.

Elliott er fremtiden. Som han spiller nu, gør han det fremragende og kan sagtens nappe en fast plads på midtbanen. Han viste i Blackburn, at han godt kan sparke læderet i rusen, det skal han bare opsøge igen. Evnerne er der og det er vigtigt at tilføje det element på midtbanen.

Keita er alt for skadet. Når man endelig føler, han er ved at komme i gang, så går han i stykker.

Fabinho er selvskrevet. Når han først får spillet sig i form er han blandt verdens bedste 6´ere.

Jones er svær at vurdere. Han virker ikke til helt at kunne gribe chancen og nu er han desværre skadet. Han risikerer at blive overhalet indenom, hvis han ikke snart leverer kontinuerligt. Nu skal han selvfølgelig lige blive klar igen.

Carvalho er et uskrevet blad. Hvorvidt han skal gøre sig gældende på midtbanen eller længere fremme, er også svært at spå om endnu.

Firmino ned på midtbanen. Den tror jeg ikke helt på. Så skal det være i en lidt fremskudt rolle, ligesom da han var i Hoffenheim.

Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det bliver noget af en decimeret hold vi stiller med på mandag, hvor kun en mand fra lazarettet måske når at slippe ud: Firmino.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0