Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Det er Milner, Ox og Keita der skal erstattes.

Jeg ser dog fortsat ingen fidus i Tielemans.
Skrevet af This is Anfield
hvorfor skulle vi ikke kunne hente 5 i august?


Her bliver vi nødt til at anerkende at Henderson ikke kan spille alle kampe længere - det er han for gammel til. Thiago er desværre skadet igen.

Så lige så snart Thiago eller Fabinho er skadet, då kommer midtbanen til at se tynd ud. Ja, nu antager jeg er at Ox og Keita bare generelt ikke er til rådighed 🤷‍♂️

Pointen er at når en af de to er skadet, så er det altså svært at sammensætte en lang win streak. Det er der brug for en stærk midtbane til.

Men hvis alle mand er klar har du da ret. Lige nu ser det bare lidt svært ud.
Skrevet af Paz
Ja og selvom der også skal en hel del uheld til for at have så mange skader vi har lige nu, så bør man altså også bare snart have opdaget, at det er de samme spillere, der bliver skadet gang på gang. Det er simpelthen ikke godt nok, at man ikke har fået gjort noget mere ved det problem.
Skrevet af Mathews
At påstå at den her sæsonstart skulle være forudsigelig på bagkant af en sæson hvor vi er millimeter fra et vinde the quadruple med +90 point i PL, er nok noget af det lammeste jeg længe har hørt.

Ja, vi fik grinded resultaterne ud i de fleste kampe, men spillet var oftest decideret jammerligt. Når man så tilmed mister det klart farligste offensive kort samt intet gør for at adressere de tydelige problemstillinger der er på holdet, så er udviklingen da netop forudsigelig, hvordan kan det være anderledes?
Skrevet af This is Anfield
Når man så tilmed mister det klart farligste offensive kort


Mané lignede nu en spiller der havde toppet. Han blev vel reelt erstattet i januar. Derudover er Nuñez købt ind. Jeg synes ikke vi kan klage over offensiven.

Midtbanen synes jeg dog godt at man med rette kan være kritisk omkring. Når det er de samme der er skadet igen og igen, mens man spiller med én på 36 og én der tydeligvis ikke kan spille alle kampe, så sidder man jo bare og krydser fingre for at Thiago og Fabinho ikke går i stykker.
Skrevet af Paz
Vi har da aldrig gået igennem en sæson uden at skulle ´grinde´ nogle af kampene hjem. Men selv dem vi grinder hjem, har vi jo som regel vundet fortjent. Når man leverer så stabilt over en hel sæson og er så tæt på at vinde en historisk quadruple, så står det sgu ikke skrevet nogen steder, at vi lige pludselig ikke kan vinde en fodboldkamp mere, hvor påståelig du så end har lyst til at være. Vi indledte da også sæsonen med en hæderlig kamp mod City.
Lige nu er vi hårdt ramt af skader og en dårlig sæsonstart, der har forplantet sig mentalt, og så er det jo nemt at komme og pege fingre.
Skrevet af Paz
Og så bliver det jo heller ikke nemmere, når Klopp samtidig vælger at tage beslutninger, der er tæt på at være lige så hovedløse som det vi så fra Nuñez forleden. Alting er bare op af bakke lige nu.
Skrevet af Klodike
Jeg synes mange af jer glemmer lidt at Liverpool fans og medier verden over var fuldstændig på nakken af FSG og deres besynderlige måde at lede klubben på hvilket især kom til udtryk med transferkomitéen under Rodgers og den nærighed de viste hvor de udelukkende ville fokusere på spillere med videresalgspotentiale og aldrig nogle færdigudviklede spillere som kunne løfte holdet med det samme. Hvis nogen skal være taknemmelige, så skulle det da lige være FSG der bør være taknemmelige da de ramte jackpot dengang de valgte at gå efter Jürgen klopp. Det kunne ligeså godt have været ancelotti, som faktisk var favoritten til at overtage efter rodgers, og så havde vi måske i dag stadig kun kæmpet med om en plads i top 6, kort sagt så er Klopp den store helt og redningsmanden og den helt store grund til at Liverpool er tilbage iblandt eliten de sidste 4-5 sæsoner. Klopp havde udført store ting med klubben uanset om FSG havde været ejerne eller ej men FSG havde intet opnået uden Jürgen klopp og det tør jeg sige fordi de årene op til klopps ansættelse viste at de var inkompetente til at lede klubben tilbage til toppen af Europa. Over halvdelen af fans, tidligere spillere og medier kritiserede dem kraftigt under rodgers tid frem til 2015 og mange fans ville helst have dem ud af klubben da man ikke følte at de gik helthjertet efter succes i form af titler men at det handlede mere om at spare hvor der kunne spares F.eks da de solgte suarez og brændte pengene af på en masse nye lottokuponer istedet for at klaske pengene på bordet for en ny stjerneerstatning. Klopp og resten af staben er hjertet og hjernen bag succesen i de senere år og FSG er fandme nogle idioter for ikke at ville støtte manageren 100% økonomisk når han netop har reddet dem fra at være hadet af alle fansene
Skrevet af Slettet(101631231501)
At man taber til så ringe et Man United hold, som er i en genopbygningsfase og som tilmed heller ikke spiller nogen god kamp, det bør få alle alarmklokker til at ringe.

Vi har virket uoplagte og tunge i alle tre kampe indtil nu.

Mentalt drænet ovenpå lidt af en fuser af en afslutning på sidste sæson med et tabt mesterskab og tabt Champions League finale?

Kan huske, at Michael Carrick fortalte, at det sad i ham længe efter, da han tabte Champions League finalen med United til Barcelona i 09 - blot 12 måneder forinden havde han tilmed vundet trofæet. Alligevel gennemgik han en to årig depression som følge af nederlaget og i følge ham selv, sidder følelsen stadig i ham. Han udtalte om tiden efter:
I returned to pre-season, and just couldn´t shake the depression off and 2009-10 was my worst season for United. I´d lost that edge. I had a heavy head and a heavy heart, even my body felt heavier.

´Nothing came easy. It felt like I was stuck in a rut, stop-start-stop. I tried but I just couldn´t shake myself into life. Confidence is a major part of a sportsman´s performance, when it´s there you take it for granted and if it disappears, it´s desperate.´

I øvrigt synes jeg faktisk, man godt må begynde at stille spørgsmål til, hvorfor vi får så mange skader. Det her er ikke et engangstilfælde jo. Vi så nøjagtig det samme ske i 2020/2021.

Klopp havde i øvrigt samme problem i Dortmund i sin sidste sæson der. Her nåede holdet op på sammenlagt over 100 skader i løbet af sæsonen.

Urovækkende, at vi ser et hav af skader allerede, ovenpå en sæson, hvor vi slap forholdsvis heldigt fra skader.
Skrevet af Klodike
Hvis vi fjerner de kritiske briller og prøver at sætte os ind i den enkelte spillers støvler, så kan jeg egentlig godt forstå, hvis de på en måde føler sig mentalt drænet for energi efter de sidste 4-5 sæsoner.. Læg dertil, at vi under Klopps periode har været den evige 2’er og tabt to mesterskaber på utrolige marginaler samt tabt to Champions League-finaler på en smertefuld måde. At man lige akkurat er gået glip af to mesterskaber og to Champions League-trofæer på fem sæsoner vil helt sikkert koste mentalt for ethvert menneske. Som fan gør det da også pisseondt, og jeg glemmer personligt aldrig den smerte, man havde efter de endelige kampe. Selv den dag i dag tænker man jo stadig “hvad nu, hvis vi bare vandt?”, og det er altså pisseirriterende, for tænk hvis disse spillere havde tre mesterskaber og tre Champions League-trofæer på CV’et i stedet for en enkelt af hver, det ville jo have udødeliggjort dem i fodboldhistorien.

Derfor har jeg forståelse for, hvis nogle af spillerne er blevet ramt af en slags depression grundet de mange trofæer, som vi er gået glip af i de sidste 4-5 sæsoner. Faktisk har jeg den største respekt for spillerne, fordi de netop har været i stand til at komme tilbage gang på gang efter smertefulde sæsoner, og det er nok derfor, at Klopp kalder drengene for Mentality Monsters.

-Når dette er sagt, så mangler vi dog stadig en ny midtbanespiller, så åbn pungen, FSG! 😆
Skrevet af Slettet(310640222610)
Der bliver råbt på en eller to nye midtbanespillere fra alle kanter (Hasse herfra måske den eneste der ikke gør), men tidligere spillere, fans, journalister, eksperter og selv Klopp insinuerer at der måske nok kan bruges nyt, men jeg tror ikke FSG åbner pungen.
Man tør jo slet ikke tænke på hvor meget kassen bliver lukket hvis man mister top 4.
Skrevet af Smör40
Jeg synes nu manu spillede ret godt især den defensive organisation, eller os fik vi dem til at se gode ud det ka self os være.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Slettet(310640222610)
Og gud ved hvad grunden var til hvorfor Fernandes ikke fik andet gult efter vores mål. Det må da være en klokkeklar dommerfejl.
Skrevet af Gshock
de havde også marginalerne med sig på det andet mål. De er heldige at stregerne er blevet lidt tykkere.

Fremadrettet håber jeg at Klopp har taget ved lære at man ikke starter med både Hendo og Milner.
Få så købt den midtbanespiller ind.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hasse1983
Han kunne godt have fået et gult, men jeg vil ikke kalde det en fejl at han ikke får det.
- det er i øvrigt noget tosset noget det der med at løbe op med bolden / holde på bolden efter scoring.
Holdet der skal give bolden op bestemmer jeg nærmest selv hvor travlt de har med komme op til midten🤷🏼‍♂️

Havde egentlig skrevet et langt indlæg, men det gad jeg egentlig ikke alligevel, så jeg korter det ned.

Vi spillede en ok kamp igår, men blev straffet af to gode korte United perioder og personlige fejl. Milner var ikke årsagen til vi tabte kampen.

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg synes nu også, at United spillede en god kamp. De angreb os der, hvor det plejer at gøre ondt, og sejren var fortjent.

Kunne vi have gjort det bedre - ja, naturligvis. Klopp har bare stort set intet at skyde med fra bænken.

Er vi i krise? Det tænker jeg kampen på lørdag vil vise. De tre første kampe peger i mange forskellige retninger, og danner så absolut ikke noget klart billede.

Bør LFC hente 1-2 midtbanespillere - gerne, også via leje, hvis FSG ikke vil smide de helt store penge efter spillere. Men det skal jo så også være spillere, der vil gøre en forskel, og ikke bare agerer fyld.

Klopp har en del at tænke over.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(310640222610)
Som jeg ser det tabte vi kampen på midtbanen, og her var Milner medvirkende med mange boldtab, og mangel på hurtighed. Det er helt sikkert at Milner ikke er i nærheden af være god nok som starter, men der var ikke rigtig andre muligheder igår, åbenbart. Fab må have haft skadesproblemer.
Hvis man stædigt holder fast i at vi ikke har behov for at forstærke midtbanen lige nu, så håber jeg Klopp giver Carvalho mere spilletid.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Nu er det jo ikke sådan at Man. United pludselig er et bedre hold end Liverpool. Som der blev skrevet så ramte de os rigtigt. Havde vi haft andre muligheder både til starter og på bænken tror jeg ikke de havde haft muligheder for point mod os.
Både Bobby og Hendo er jo nærmest også lige blevet friske efter skader. Fab kun frisk nok til begrænset spilletid. I går kunne det have været godt at kunne smide Jota på banen.
Skrevet af Zacha
Omkring kampen i går, der forstår jeg ikke at der i første omgang kun blev lagt 5 minutter til - at der så gik halvdelen af de 5 minutter med tidsudtræk uden der blev lagt mere tid til er jo helt i skoven.

Men det er ikke den manglende tid der kostede sejren - det gjorde den manglende energi. Synes Salah i store perioder lignede en skygge af sig selv, Milner smed konstant bolden væk og synes VVD virker noget fra sit topniveau - læg dertil at Alisson også virkede som om han hellere ville spille i forsvaret, end stå inde i målet...

Elliott var min MOM - synes han gjorde det rigtig fint og var klar vores mest kreative spiller.
Skrevet af This is Anfield
Jeg synes mange af jer glemmer lidt at Liverpool fans og medier verden over var fuldstændig på nakken af FSG og deres besynderlige måde at lede klubben på hvilket især kom til udtryk med transferkomitéen under Rodgers og den nærighed de viste hvor de udelukkende ville fokusere på spillere med videresalgspotentiale og aldrig nogle færdigudviklede spillere som kunne løfte holdet med det samme. Hvis nogen skal være taknemmelige, så skulle det da lige være FSG der bør være taknemmelige da de ramte jackpot dengang de valgte at gå efter Jürgen klopp.


Der er forhåbentlig bitterhed ovenpå en dårlig start, der er årsagen til at man skriver sådan noget? FSG har da netop været gode til at bygge op. Pilen har stort set kun peget op siden de overtog. Jeg tror lidt du glemmer hvad de overtog i sin tid. En klub der var langt fra top4 og som var ved at gå konkurs.

Nu skal de så være taknemmelige over deres eget valg af Klopp? Jeg tænker at vi fans skal være taknemmelige over at FSG tog sig tiden til at finde den rette manager til Liverpool.

FSG har vist sig gode til at bygge holdet op. Nu skal man så vise at man kan renovere holdet inden det går i forfald. Jeg tror ikke nødvendigvis at der skal så meget til. Men jeg er efterhånden enig i at man burde have købt en midtbanespiller af kvalitet (nok to) og så skilt sig af med Keita og Ox (og nok også Milner). Sålænge FSG viser at de fortsat er villige til at investere i truppen, så kan jeg godt leve med at der ikke spilles med om mesterskabet hvert eneste år. Det bør simpelthen heller ikke være muligt at være med hvert år - for der er trods alt andre klubber sol også forsøger at bygge på. For selvom truppen fornyes, så skal de nye spilles ind. Det tror jeg også jeg har sagt før - og det er også grunden til at jeg ofte har været kritisk overfor Citys model.
annonce
0