Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Nåh, ja. Og så blev jeg senere forvekslet med dig.

Fire midtbanespillere til næste sommer? Tja, 2-3 nye som minimum. Curtis Jones havde jeg helt glemt. Han har også vist sig at være temmelig upålidelig. Svingende præstationer og også lidt for ofte ude med nogle mærkelige skader. Han skal godt nok også snart til at vise noget mere, hvis ikke han skal vejes for let, han har trods alt været med omkring førsteholdet nogle sæsoner nu.
Skrevet af This is Anfield
Fire er da for mange.

Startende ville i så fald være;

Thiago
Fabinho
Ny spiller til startelver

Og så på bænken;

Elliott
Henderson
Jones
Ny som kan bruges som starter
Ny rotationsspiller

En fjerde ny i dét setup er for voldsomt. Og jeg tror godt at to nye kam gøre det på den lidt kortere bane - og afhængigt af om Thiago kan holde sig nogenlunde fit.
Skrevet af KnoldSparkeren
2-3 nye? Hvordan får du det antal? Som jeg ser det mangler vi allerede 1 + de 3 der skal erstattes = 4. Mener du ikke man børe erstatte Milner, Ox og Keita? 🤔
Skrevet af Paz
Jeg synes fire lyder af meget, men det er heller ikke helt hul i hovedet. Mest fordi Henderson og Thiago ikke bliver yngre. Jeg havde gerne set at Hendo var blevet erstattet i denne sæson, så han kunne blive trupspiller og det samme måtte gerne ske næste sæson med Thiago. Spørgsmålet er så om det kunne løses internt med enten Carvalho eller Elliott. Det ville jo være at foretrække.
Skrevet af This is Anfield
Jo det er dem der skal erstattes. Og de to af dem skal primært erstattes fordi de næsten altid er skadede. Jeg har lidt svært ved at se hvorfor der skulle være et behov udover eventuelle afgange.

Hvem har forladt midtbanen som ikke er erstattet?

Hvis svaret er Wijnaldum, så er det vel i princippet Elliott og Jones der har taget den plads - ellers vil der aldrig blive plads til talenterne.

Så kan man måske overveje om Jones har det der skal til - men det er lidt en anden snak.
Skrevet af Slettet(310640222610)
James Pearce siger det helt rigtigt:

“Liverpool don’t just need a short-term fix until the cavalry return, they need another elite midfielder full stop. They can’t just sit tight until next summer. Money needs to be invested.”


Klubben er nødt til allerede nu at gå all in. Det der gylle med at den/de rigtige ikke er tilgængelige er mundlort. Alt kan købes for penge. Det kan ikke være rigtigt at det kun er få emner der kan tilpasses til spillestilen. Så man man sgu tilpasse spillestilen.
Skrevet af 2-0sværføring
Klubben er nødt til allerede nu at gå all in. Det der gylle med at den/de rigtige ikke er tilgængelige er mundlort. Alt kan købes for penge. Det kan ikke være rigtigt at det kun er få emner der kan tilpasses til spillestilen. Så man man sgu tilpasse spillestilen.

Jeg synes, du siger det endnu mere rigtigt end Pearce...
YNWA
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Problemet er så også bare, at det er den 23. august og et hav af de gode midtbanespillere allerede er blevet handlet i dette vindue.

Planen for vinduet har ikke været for kløgtig. Alle har kunne se, at midtbanen ville blive et problem.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af SLarsen71
Der er selvsagt meget fokus på midtbanen, da det er der vi umiddelbart ser tyndest ud.

Jeg finder det dog mere bekymrende, at forsvaret er så løst og ufokuseret, som det har været tilfældet i de første 3 kampe.

Virgil har set direkte passiv ud i store dele af kampene og Trent har slet ikke formået at lukke af på backen.

Vi må simpelthen ikke komme bagud hver eneste gang.
Skrevet af SønAfKlopp
Ligaen virker altså også til at være noget anderledes i år, med alle stjernetrænerne. Tror slet ikke, det kommer til at blive et to-mands race, som vi har set tidligere. City og Chelsea smed point i lørdags. Brighton ser gode ud. Nottingham, der har brugt tæt på en milliard. Kan sagtens se for mig, at mange af ´´The Rest of the Best´´ kommer til at drille top 6 mere, end man har været vant til. Og så er en udebane i Premier League generelt bare meget svær.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af This is Anfield
Problemet er så også bare, at det er den 23. august og et hav af de gode midtbanespillere allerede er blevet handlet i dette vindue.

Planen for vinduet har ikke været for kløgtig. Alle har kunne se, at midtbanen ville blive et problem.


Enig. Så det bliver dyrt hvis der skal handles nu.
Skrevet af D.B.R. ©
Men har man virkelig råd til ikke at handle nu?

Klart nok er det ikke Bellingham man kan hente nu, men der bør da være en eller to man kan hente om ikke andet så på en lejekontrakt. Det bør der sgu være penge i.

Fortsætter spillet som hidtil ender vi langt efter top 4 allerede inden jul.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 2-0sværføring
Fra Sky om Liverpools eventuelle anskaffelse af en midtbanespiller:

With just over a week left of the window, Liverpool are understood to consider those that are on the market to be either not good enough, or overpriced.

Men så må man jo betale en dummebøde for ikke at have ageret i tide!!
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Lige præcis, rettidig omhu er vist glippet denne gang. Igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Tænker heller ikke det bliver aktuelt nu. Alting bliver simpelthen for forhastet. Vi må bare håbe på det bedste, først og fremmest at skadessituationen begynder at lysne hurtigst muligt, og så ellers finde ind i rytmen igen.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Den sang har vi hvert fald hørt før. Man bliver træt.
Hvem gad I i øvrigt godt, at vi signede? Jeg kan lægge ud og sige Barella i Inter. Ham har vi også været sat i forbindelse med. Men det lugter af, at vi igen skal spises af med, at der ikke findes et kvalificeret tilgængeligt emne, som vi gider betale, hvad det koster for. Så længe, at Klopp bare ikke bliver spist af med det samme, så må vi også acceptere det, men jeg kan ikke lade være med nogle gange at tænke, om Klopp føler som vi, angående den manglende villighed til at handle stort ind. Vi sælger jo for at handle og det er der også noget fornuft i, det er bare ikke det fedeste at være vidne til, når konkurrenterne forstærker sig og investerer i deres trupper.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det er jo ikke fordi man kan sige, at vi har forstærket truppen i dette vindue. Desværre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Vincent Gigante
Wolves landede Matheus Nunes for de 45 Mio Euro.

23 år og noget hypet - men er tilsyneladende blevet vejet for let.

Drømmen havde selvfølgelig været Tchouameni (eller Bellingham) - men det virkede ikke realistisk.


Nå - det kan være, at man handler i vintervinduet igen og lander en god spiller.

Edge lord
Skrevet af Slettet(101631231501)
Nej, vi har vist nærmere garderet os over afgangene og det er trods alt også bedre end ingenting, men jeg gad nu godt, at FSG brugte lidt fra egen lomme og det ikke altid krævede afgange for at kunne handle ind. Hvis man styrker startelleveren, uden at sælge, så styrker man jo samtidig bredden.

Men omvendt, så skal man også have spillere, som er villige til at varme bænken og spille anden violin og det virker det jo fx ikke til, at sådan en som Keita er villig til. Så det er nok meget naturligt, at man sælger for at kunne købe, for ikke at ødelægge stemningen på holdet og så må de unge tage til takke med bænken. Med vores stringente lønbudget, er det også endnu mere utopi at forestille sig, at vi kan have alt for velbetalte spillere siddende på bænken.

Det virker dog bare til, at de andre opruster, mens vi stagnerer, i mangel af bedre ord, og venter til næste sæson med, hvad pokker vi nu lige venter med. At this point who knows.
Skrevet af Slettet(101631231501)
I øvrigt har jeg i dag taget mig selv i at bande og svovle lidt over Darwin. Den hjerneblødning mod Palace, var virkelig tåbeligt. Den bliver ikke mindre tåbelig, når man tænker på, at han kunne have fået sin ilddåb i går. Det havde været like a kid in a candy store for ham at stå overfor ham der 175cm høje Martinez. Jeg tvivler faktisk på, at Martinez er meget over 170cm. I stedet rendte Bobby rundt på vores midtbane og agerede et bindeled, som var bange for at søge ind i feltet. Ham Martinez kunne med lethed været rystet, det samme med ham den endnu mindre hollandske back, han er jo ikke engang 170cm, men nej, der var ingen Darwin i går og nu har han tilmed en opgave foran sig, der hedder at få styr på sin psyke og det kæmpe pres på hans skuldre, som han blot har været med til at gøre endnu større.
annonce
0