Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Frenkie de Jong er angiveligt til salg? Haha. Men det ville være et vildt swoop/scoop efter alt det drama.

Skrevet af Tipzy
Frankie bliver sgu nok heller ikke til under 70mio
Skrevet af KnoldSparkeren
Men er 70 mio. dyrt for ham? Det synes jeg ikke. Der skal punges ud for de dumheder man har lavet ved ikke at forny midtbanen over de seneste år.
Skrevet af Paz
70 mio. burde der i hvert fald være råd til. Jeg ved så ikke om han er det værd. Men det kunne da være spændende.

Men dilemmaet er jo nok også, hvor meget man så lukker for et køb af Bellingham næste sommer. Og videre, er det så et problem i forhold til at man risikere at være knap så attraktiv for Bellingham næste sommer, hvis man ikke handler nu. Det er sgu en pikant situation man har sat sig selv i.
Skrevet af Paz
Det ville jo være genialt, hvis et køb af Frenkie De Jong samtidig kunne åbne op for at Bernardo Silva så røg til Barcelona...
Skrevet af Lynild
Personligt er jeg ikke hooked på hollænderen, men det kunne være et sjovt twist. Og han har bestemt kvaliteterne, rent spillemæssigt.

Jeg tager hellere Paqueta som Hendos arvtager, og Bellingham for Thiago/Keita næste sommer. Ift. numre bør vi hente mindst én midtbane nu, og det helst en der kan træde direkte ind i start-elleve.

Der må være flere navne end Tchouameni og Bellingham på den liste.
Skrevet af Lynild
Det ville jo være genialt, hvis et køb af Frenkie De Jong samtidig kunne åbne op for at Bernardo Silva så røg til Barcelona...


Jeg tror ikke City vil sælge. De er ret tyndt besat. Men ja det ville være genialt!
Skrevet af Mathews
Der er så mange problemstillinger når det kommer til det her hold, at det er svært at afgøre, hvor man skal starte.

Én efterspørger, hvilke spillere man kunne have hentet til midtbanen denne sommer, hvis man havde været lidt før ude. Det løb er 100% kørt nu, men man skulle selvfølgeligt have prioriteret en midtbanespiller med et rent defensivt fokus. Pt. har vi kun Fabinho, og det er sgu svært at tage seriøst. Tchouaméni glippede desværre, men ellers havde enten Sangaré eller Caicedo været oplagte. Det værste er at vi, som flere så rigtigt skriver, ikke kun skal bruge én signing til midten. Min personlige favorit har hele tiden været Milinković-Savić, hvorefter Henderson så småt kunne udfases, men så skal det sgu også til at være. Ellers er (var) der Fabián Ruiz, Frenkie De Jong, Bissouma, Matheus Nunes, Caqueret, Paqueta, Barella eller sågar Brozovic, selvom han blot ville være en midlertidig løsning qua hans alder. Hvorledes disse spillere overhovedet har været tilgængelige er en helt anden snak, men det kan jo ikke passe, at det KUN er Bellingham, der kan bruges - og da slet ikke når Dortmund først vil sælge til næste sommer, og vi står og skal bruge en CM/CDM omgående. Nu kan man så i stedet ende med at måtte strege ham af listen over potentielle forstærkninger til næste sommer, fordi man spillede højt spil året forinden og derved missede en top 4 placering og CHL.

Ét af problemerne er imo. højrebacken. Trent er ikke i nærheden af at løbe nok meter til at dække det område han konstant forsømmer, og han efterlader derved bagkæden udsat igen og igen og igen. Lunter rundt, er ikke i nærheden af at være målfarlig, er ikke specielt hurtig og har ca. nul disciplin defensivt. Ja, han har en gylden pasningsfod, men opvejer det seriøst alt det negative? Ikke efter min mening. Det kommer ikke til at ske med Klopp ved roret, men jeg gad virkeligt godt se ham som wingback i en 3-4-3 eller 3-5-2 i stedet, hvor hans kvaliteter på bolden ville blive bevaret, men hvor svaghederne samtidigt ville blive kraftigt minimeret. Hvor mange mål det sidste års tid er ikke kommet fra hans side? Tænk tilbage på sidste sæson, også i CHL. Han var direkte årsag til så mange af de mål vi inkasserede, men han er sluppet nogenlunde for kritik, da han samtidigt bidrager med den mængde assists, han nu engang gør. For mig virker det nærmest arrogant at man tror, at man kan slippe afsted med at spille med to midterforsvarere, en venstre back (der også meget gerne tager sin del af de offensive raids) samt hvad der grænser sig til en højre wing forklædt som højre back. Det er jo ikke Maldini og Nesta vi stiller med i midterforsvaret, selvom Van Dijk og Gomez var godt på vej for et par år siden.

Hvilket bringer mig til næste punkt, formationen. Vi har stædigt holdt fast i 4-3-3 i en længere periode, men kombineret med den høje baglinje, ville jeg ærligt talt ønske den blev lagt i graven for nuværende. Det er én lang bold over midten og modstanderen har en 100% chance. Vi har set det igen og igen over det seneste års tid, senest ved Zaha i Crystal Palace kampen. Ja, da Van Dijk og Gomez var det måske bedste stopperpar i verden kunne det forsvares, sgu ikke nu. Vi indkasserer først i hver eneste kamp, og det er jo ikke i nærheden af at være holdbart, når vi samtidigt er gået kraftigt ned i kadence rent offensivt. Alligevel sker der intet, og vi begår de samme børnefejl igen og igen. Jeg gad sgu godt man eksperimenterede med en 3-5-2 eller endnu bedre, en 3-4-3, i visse kampe for at bringe lidt uforudsigelighed over os igen, og samtidigt styrke den defensive organisation. Vi burde have nok at skyde med rent offensivt alligevel:

Alisson
Gomez - Van Dijk - Konaté
TAA - Fabinho - Thiago/Henderson - Robertson
Salah - Núñez - Díaz
Skrevet af Lynild
Ift. højreback er den lovende Ramsey jo hentet ind? Ellers enig i at Trent ikke lige pt. leverer på særlig højt niveau.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Ja og Ramsay er ude på ubestemt tid. Det er ikke til at blive klog på, hvad der er sket med ham. I øvrigt kunne tanken om, hvorvidt man kunne forsøge at spille en til den tid fit Ramsay ind på højreback og så prøve Trent på midtbanen, være et interessant tankeeksperiment. Om det så også kan udføres i praksis, det er en anden snak, men det kunne være interessant at prøve Trent. Det er dog mange år siden efterhånden nu, at Trent spillede midtbane.
Skrevet af This is Anfield
Alisson
Gomez - Van Dijk - Konaté
TAA - Fabinho - Thiago/Henderson - Robertson
Salah - Núñez - Díaz


En sidegevinst vil så være at det kræver en midtbanespiller mindre 😉
Skrevet af Lynild
En sidegevinst vil så være at det kræver en midtbanespiller mindre 😉


Og et par forsvarsspillere mere.

Men ja, jeg er også inde på det på forrige side; at det er oplagt at have nogle taktiske alternativer når skadessituationen eller modstanderen påkræver det (mod Real feks. havde vi intet reelt modtræk, Wolves og Saints havde også luret os).
Skrevet af Trent66
Ha ha ..... kan det gøres med et par forsvarsspillere mere? Ellers skal Philips og Williams graves frem igen ....... måske Sepp. Hvis Fofana koster £ 80 mille er det nok billigere for os at satse på nuværende formation og hente Bellingham og måske Caicedo.

Vi må op på hesten igen mod Bournemouth ..... vinder vi ikke den er der krise.
Skrevet af This is Anfield
Det er forhåbentligt bare for at generere clicks, men nu rygtes det at Real Madrid har Bellingham som prioritet næste sommer. Hvis de henter ham til sommer, så har Liverpool da virkelig fejlet - medmindre han aldrig har været interesseret i at skifte til Liverpool.
Skrevet af BetterThanFigo
Ét af problemerne er imo. højrebacken. Trent er ikke i nærheden af at løbe nok meter til at dække det område han konstant forsømmer, og han efterlader derved bagkæden udsat igen og igen og igen. Lunter rundt, er ikke i nærheden af at være målfarlig, er ikke specielt hurtig og har ca. nul disciplin defensivt. Ja, han har en gylden pasningsfod, men opvejer det seriøst alt det negative? Ikke efter min mening.


Hvor har du løbe-data fra? Jeg har ikke på fornemmelsen at han dækker færre meter end andre på banen. Måske Diaz ligger over, og Henderson gør nok også. Ellers føler jeg egentligt at han er blandt dem, der får flest meter i benene. Jeg kan dog tage fejl. Det er et taktisk sats, at han "forsømmer" det defensive til tider, ikke ham der ikke gider være positioneret "korrekt". Meningen er, at Henderson skal dække det tomrum, han efterlader bag sig. Man kan ikke få en backspiller der kan ligge så højt, og være så spilstyrende, men samtidig er bundsolid defensivt og altid er på linje med holdest centerbacks - den spiller findes ikke. Derfor er det vigtigt, at vores midtbane er fleksibel og kan tage over ift. det defensive.

Jeg gad sgu godt man eksperimenterede med en 3-5-2 eller endnu bedre, en 3-4-3, i visse kampe for at bringe lidt uforudsigelighed over os igen, og samtidigt styrke den defensive organisation. Vi burde have nok at skyde med rent offensivt alligevel


Jeg tror ikke, at (u)forudsigelighed er problemet. Hvis man udfører planen godt nok, er det lige meget om modstanderen forventer den eller ikke, så er vi for gode. Problemet er, at spillerne ikke er gode nok til at udføre planen pt. og at planen kræver at ALLE udfører deres roller til UG. Der er vi ikke pt - men tænker ikke at det ville øge vores pointtal for sæsonen at skulle til at træne en ekstra formation. To midtbanespillere betyder også at der er større fokus på duelspillet ved vores CBs. De CBs skal samtidig være endnu mere velorganiseret ift. offside-linjen, da der pludseligt er en ekstra forsvarsspiller at tage stilling til. Desuden er både Matip og Konaté ude, så den ville pt. hedde Gomez og Nat uden kampform og van Dijk. Og så kunne vi spille med Fab og Hendo på midtbanen. Synes helt sikkert ikke at opstillingen ser bedre ud i en 3-4-3 end en 4-3-3 pt.
Skrevet af Trent66
Real Madrid er ved at få gennemført deres generationsskifte
på midtbanen …… Camavinga, Tchouameni og Bellingham
(hvis den transfer sker). Det er imponerende transfer arbejde.
Skrevet af Klopptimist

Jeg tror ikke, at (u)forudsigelighed er problemet. Hvis man udfører planen godt nok, er det lige meget om modstanderen forventer den eller ikke, så er vi for gode. Problemet er, at spillerne ikke er gode nok til at udføre planen pt. og at planen kræver at ALLE udfører deres roller til UG.


Enig, Figo - det er måske nærmere en energiting / skadesproblematik lige nu.

Når det klikker - og det er jo ikke SÅ længe siden - så har holdet netop fået ros for at gøre modstanderne helt rundtossede, fordi alle farer rundt som fluer i en flaske (dog med lidt mere plan bag...), og løbene kommer fra alle mand og fra alle sider. Den slags er jo svært at gardere sig i mod, når både energien, pasningerne og linkup sidder i skabet.

Det har selvfølgelig kostet, at Mané er ude af trioen, og skaderne har kostet for meget på relationer og automatismer. Meget af det afhænger jo af, at spillerne simpelthen har en fornemmelse af hinanden og hvor de løber hen - nærmest inden de selv har besluttet det. Det kræver jo også meget tid på træningsbanen sammen, og her begynder det jo allerede at knibe i kalenderen.

Så måske har folk en pointe i, at vi skal spille lidt mere simpelt/realistisk i denne situation - og måske ændre lidt på formationen ved passende lejligheder. Omvendt kan det jo også give endnu mere usikkerhed, så det giver nok Klopp lidt ekstra hovedbrud og tænderskæren, for den er satme ikke nem...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Geddar , moderator
Et skifte til en 3-4-3 vil heller ikke være uden problemer. En af jeres helt store styrker de senere år har været presspillet, og især det tryk der kommer fra midtbanen. Ved at fjerne en spiller kan man slet ikke presse højt på samme måde, og der vil være en større tendens til at modstanderne får mere spil på jeres banehalvdel. Det kan man selvfølgelig vælge at gøre i en skadesplaget periode, men løsningen bør i min optik helt klart være at holde fast i nogle mekanismer man ved virker enormt godt, men sikre at man har spillerne der kan udføre det. Jeg tror ikke resultaterne bliver bedre ved at skifte til en trebackkæde.

Det er dog overordentligt svært med en uge tilbage af vinduet...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af D.B.R. ©
Iflg. Neil Jones ser det således ud med skaderne pt.:

Liverpools unge Curtis Jones forventes tilbage i slutningen af august, mens man i skrivende stund ikke ved hvornår Naby Keïta er.

Thiago, Joel Matip og Ibrahima Konaté er ude til midten af september.

Til sidst er Alex Oxlade-Chamberlain ude i endnu længere tid.

Desuden forventes Liverpools portugisiske angriber, Diogo Jota, tilbage - ligesom Curtis Jones - i slutningen af august.


Det bliver nogle hårde uger før det lysner, og det kan jo så også blive nogle særdeles dyre, men okay kampen om at komme i top 4 er jo ikke noget nyt for klubben.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 2-0sværføring
det er måske nærmere en energiting / skadesproblematik lige nu

Enig, sådan ser det ud. Men så er det, jeg spørger: Hvordan kan det være, når vi i skrivende stund er under tre uger inde i sæsonen? Jeg mener, vi er ude over "freak accidents", når vi har så mange spillere skadet allerede nu, og ingen er jo fx blevet flækket i en direkte duel med en modspiller. Har man fra trænerstaben simpelthen mistimet træningen, eller hvordan skal den energiforladte indsats forklares?
YNWA
annonce
0