Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Er Klopp fredet?

Ja, det ville da give nada mening, på Real Madrid niveau, at sparke ham ud efter man lige har forlænget med ham.

Men okay, Bo Henriksen og vel også Hyballa er ledige, så...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
hvis vi kommer bagud igen imod Wolves på lørdag så vil jeg sige at der er krise.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Mainy
Ja, det ville da give nada mening, på Real Madrid niveau, at sparke ham ud efter man lige har forlænget med ham.


Jeg er enig. Men problemerne er altså ikke blot at Mané er væk eller at Thiago har været skadet.

En anden nævnte at det ikke er Salahs skyld at forsvaret sejler. Men kan det ikke netop være med til at punktere en fodboldkamp indimellem hvis vi er skarpe og kommer foran med 2 hurtigt, mindes jeg at have set.

Foruden Bournemouth har vi været skrækkelige på den sidste tredjedel.

Nå jeg gider ikke det har chat-system hvor man skal vente 13 minutter på at indslag er opdateret.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Paz
Matip kan også kun spille 45, eller hvad er undskyldningen for at han ikke starter inde? Aldrig har det været mere oplagt at give Trent en pause og spille Gomez på backen.
Skrevet af This is Anfield
Ift Klopp så er det vil ikke ham der bestemmer st spillerne skal løbe mindre lige pludseligt? Der skal simpelthen rettes op på hurtigst muligt. Jeg havde faktisk håbet at vi ville så det i dag - et Liverpoolhold der rent fysisk kunne mise modstanderen. I stedet fortsatte det med det modsatte - at msn indkasserer mål simpelthen fordi man ikke giver sig nok.

Napoli har slet ikke spillet godt nok til at vinde 4-1. Det kommer på baggrund af en katastrofal defensiv og latterligt holdning/attitude.

Og det kan man ikke klandre klopp. Jeg håber at Trent vågner op snart - som er den største synder efter min mening. Ellers må han bænkes.

Nå. Det er stadigvæk meget muligt at gå videre. Så isoleret set er det ikke en katastrofe at tabe - det er mere måden det sker på der er bekymrende.
Skrevet af This is Anfield
Matip kan også kun spille 45, eller hvad er undskyldningen for at han ikke starter inde? Aldrig har det været mere oplagt at give Trent en pause og spille Gomez på backen.


Helt enig. Den fattede jeg heller ikke.
Skrevet af Paz
Alt er glemt, hvis vi banker Wolves i weekenden. Men jeg begynder at tvivle, og det virker også til at spillerne gør. Det er det største problem.
Skrevet af Davies1
Tænker de fleste er godt tilfredse med at man ikke fyrede Klopp, for to år siden efter seks nederlag på hjemmebane I træk. Tænker nærmere at frustrationerne skal rettes hen mod fodboldboldens nærigste mand John Henry. Klopps arbejdbetingelser er ikke en topklub værdig, vi kan ikke blive ved med at forvente mirakler. Det kan undgåes at komme udsving, når man sælger ud af sine bedste spillere for at kunne få nyt Ind.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, Klopp bliver nød til, at finde ud af, hvorfor holdet falder så meget i kadence, og spiller så skidt sammen.

Individuelle fejl koster, også i aften, men der bakkes heller ikke særligt godt op.

I angrebet kan man selvfølgelig pege fingre af Mo og Bobby, men når der ikke rigtig kommer noget brugbart fra midten, så falder de igennem, og Nunez bliver da helt ladt i stikken. Kun Diaz har så åbenbart besluttet sig for, at det gider han fandeme ikke, og spiller som den eneste udover Ali vel en godkendt kamp.

Der skal findes løsninger til på lørdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Trent, at blive rundet to gange, og på det niveau, det er helt vildt. Det er helt vildt.
Skrevet af Bobbymo05
Hånden på hjertet, var der en eneste fan herinde, der i ramme alvor troede på, at Nunez ville være the real deal, når I gik ind på Youtube og så hans highlights, efter vi købte ham? Han har alle dage været en traditionel 9´er, og sådan en har Liverpool ikke haft succes med i mange år efterhånden. Derudover synes jeg, at man nemt kunne se bare ud fra Youtube (ja, ved godt, det ikke er det bedste grundlag at analysere ud fra, men stadig), at Nunez ikke er en teknisk dygtig spiller. Han er en stor angriber, en god header, fysisk stærk, god til at løbe i dybden og god til at afslutte i feltet. I forhold til at være teknisk finurlig, en god dribler med et godt blik for sine medspillere og med evnen til at spille i hurtige kombinationer og slå gode afleveringer.. På dét punkt har han aldrig været verdensklasse eller bare i nærheden af pengene værd, man behøver altså ikke engang at være den skarpeste fodboldanalytiker for at kunne se, hvilken type angriber han er. Personligt tror jeg aldrig, at han bliver en succes for Liverpool, og jeg håber godt nok, at jeg om et år sidder og husker tilbage på, hvor stor fejl jeg tog, men jeg tvivler sgu.

Jeg er dog oprigtigt interesseret i at spørge Klopp og teamet, hvad de egentlig så i ham, og hvad planen for hans rolle på holdet skulle være? Vurderede man virkelig, at man havde brug for en boksspiller til den mængde penge, eller var det bare for at være med i legen, efter City havde hentet Håland? De penge kunne være brugt på så mange andre spillere, som vi i langt højere grad havde mere brug for end en 9´er.

-Derudover virker det til, at truppen har tabt pusten, efter man ´´tabte´´ de store trofæer i sidste sæson. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen - man skal fandme være bygget som en robot, hvis ikke man mentalt bliver slået ud efter en sæson, hvor man på sidste kampdag står til at vinde mesterskabet på det tidspunkt, hvor City var bagud med to mål helt frem til 75´ minut af kampen mod Villa. Det kan godt være, vi ikke selv var foran på tidspunktet, men kravet til os var blot et enkelt mål, mens City skulle have tre mål på 15 min. Lige på dét tidspunkt er jeg sikker på, at samtlige bestyrelsemedlemmer, stab, fans og spillere tænkte, at nu skal den sgu være der, og så får man en mavepuster af de helt store, fordi City på mirakuløst vis vender resultatet til 3-2 på få minutter.. At man så taber Champions League-finalen et par uger efter mod Real Madrid (igen) som følge af en heroisk målmandspræstation, det bliver da så bittert, som noget kan blive.

Jeg forstår sgu godt, hvis flere af spillerne simpelthen er blevet slået ud rent mentalt på grund af den noget så grusomme afslutning på sidste sæson. At Salah har spillet som en sæk kartofler i hele 2022, han har da fandme også tabt alt, hvad der tabes kan. Han tabte AFCON-finalen, som ville være noget af det største at vinde for Egypten og Salah personligt. Kort efter ryger muligheden for at spille VM 2022 grundet nyt nederlag til netop samme modstander (Senegal), som også tog AFCON for næsen af dem. Kombiner de to skuffelser med landsholdet og så det at ´´tabe´´ mesterskabet og Champions League-finalen med klubholdet på én og samme sæson samt al den polemik, der i forvejen var omkring Salahs kontrakt.. Hvilket menneske ville kunne bounce back med det samme efter sådan en sæson?
Skrevet af Lynild
Davies1,

Du skriver herinde sporadisk. Smut med dig.
Skrevet af Lynild
Bobbymo,

Giv lige Nunez en chance. Det er ikke City det her.

Enig i resten stort set, vi talte om de samme ting på Søernes.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Det der Ramsey køb er da noget spøjst. Ham man troede kunne udfordre Trent lidt, eller det var ihvertfald der Klopp havde sat os i hovedet.
Han var skadet da han kom hertil, sad på bænken en kamp forleden og nu er han skadet på ubestemt tid. Hvad fanden sker der? Curtis bliver også klar fra skade, er inde omkring holdet i få kampe, og nu er han ude på ubestemt tid. Der samme med Keita.
Skrevet af D.B.R. ©
hvor man på sidste kampdag står til at vinde mesterskabet på det tidspunkt, hvor City var bagud med to mål

Liverpool var på intet tidspunkt i den sidste kamp i PL på første pladsen. Vi kom først foran efter at City havde udlignet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
der er noget galt med attituden. Når tingene ikke fungere så kunne man da i det mindste save igennem og fighte røven ud af bukserne. Det virker så ugideligt, og man skulle tro at Klopp har lavet forbud imod glidende tacklinger. Der var en glidende tackling og det var fra Milner. Vi taber på fysikken og det har vi gjort lige siden sæsonen blev fløjtet igang. Når vi bliver fanget på omstillinger så må vi sq gerne lave nogen grimme frispark engang imellem. Jeg er træt af og se at vi bare lader dem løbe.
Harvey Elliott er en fantastisk spiller, men desværre så kan han drible herfra og til nytår uden at der kommer noget ud af det. Lige nu skal der noget mere fysik til, og så kan Harvey komme på banen når tingene fungere igen.
Jeg håber at vi kommer til at se en anden indstilling og opstilling på lørdag.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Gshock
apropos fysik.

Liverpool used to dominate teams physically, running distance, power and sprint speed and volume

This will be the 7th straight game they have been beaten, in all 3 metrics

Distance
High speed runs
Sprints

Why?
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Lynild
Jeg håber at vi kommer til at se en anden indstilling og opstilling på lørdag.


De spillere er der ikke længere. Gini er væk, Hendo skadet, Milner ikke god nok.

Jeg skrev for et par uger siden, at man burde overveje at rykke nogle meter tilbage på banen og starte dybere. Spillerne er pt. ikke indstillet på at spille med så høj linje.
Skrevet af Sule12
Ja lidt ærgerligt ham Ramset er skadet.. ellers kunne man passende køre forsøgt med Trent på midten nu her, låse Ramsey lidt mere fast i en defensiv rolle og så få Matip/Konate ind ved siden af.

Nå, vi må se hvad der bliver til. En ting er sikkert, Arthur ligner ikke løsningen på noget som helst.
Skrevet af Trent66
Ha ha ... tænkte det samme om Arthur. Selvom det ikke er helt fair at bedømme ham efter 20 min. i en kaos kamp.
annonce
0