Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(310640222610)
Trent siet fra i landsholdstruppen. Så længe Southgate er træner tror jeg ikke der er mange kampe til ham på holdet. Det ville jo være perfekt hvis han slet ikke bliver udtaget til VM, så vil vi have en defensiv hvor hverken Trent, Matip, Robbo og Gomes slet ikke skal afsted. Konate måske heller ikke. Thiago bliver nok heller ikke udtaget.
Det kan jo blive ret mange af de stærkeste 13-14 spillere der kan holde formen ved lige med træningskampe i december.

Kelleher
Trent(måske) - Matip - Konate(måske) - Robbo
Milner
Elliott - Thiago
Salah - ? - Carvalho

Derudover er der også Arthur, Curtis, Tsmikas, Ramsey, Keita og Nat hjemme.
Bobby ved jeg ikke lige noget om.
Samtidig så bliver der ikke meget spilletid til Hendo og Fab.

Tror vi kan få godt gavn af dette her VM sidst på sæsonen.
Skrevet af Paz
Diaz og Columbia skal heller ikke til VM.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Jeg var sikker på at Columbia var med. Fedt nok.
Skrevet af YNWA"96"
Ja det er med livrem og seler når England spiller. TAA har flest assists ever af en HB og i en alder af kun 23 år stået i 3 CL finaler og vundet alt hvad der er at vinde af klubturneringer. Når man så ovenikøbet spiller med 3 CB, så er det en gåde at han ikke spiller mere, når England i den grad savner mål.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Dortmund skulle angiveligt være interesseret i Keita. Lidt ærgerligt, at man ikke fik udnyttet det i sommers, kan man sige.
Skrevet af D.B.R. ©
Keita kunne jo så passende indgå i en del af handlen med Bellingham.

Men rygterne smider jo Bellingham andetsteds hen nu.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Man kunne have fået lidt penge for Keita og købt en erstatning. I bedste fald, kunne man have involveret Keita i en byttehandel. Betalt det Bellingham kostede og så smidt Keita oveni.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Som BILD skriver så laver Liverpool og Dortmund til januar en handel der sender Bellingham til Anfield og Keita den anden vej. BILD er jo kendt for at være super troværdig :D

Nå men, hvis nu Bellingham ikke skulle se lønchecken som det primære så tror jeg sagtens Liverpool kan rende af med ham næste sommer. Man ved jo næsten med sikkerhed at der vil blive brugt astronomiske summer på midtbanen, og mange af de normalt troværdige journalister har jo skrevet er interessen er der fra begge sider. Der har sågar været rygter om at Liverpool og Bellingham er enige om en transfer. Det der taler imod er vel at RM er stærkt inde i billedet og at Klopp uhyre sjældent henter engelske spillere.
Mit gæt er dog at det bliver Liverpool eller RM der render med ham.
Skrevet af Hasse1983
Ville være tosset af Bellingham, at “lave en aftale” med en klub et år ud i fremtiden, når han ikke står foran kontraktudløb.

Tænker Liverpool er ok med i racet om hans underskrift. Klopp har vel hentet flere engelske spillere end Real har hentet englændere de sidste 20 år, hvis man vil bruge argumentet om nationalitet til noget🤷🏼‍♂️😉
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af SLarsen71
Jota har spillet en god første halvleg for Portugal, det bedste jeg har set ham længe.
Skrevet af Klopptimist

Jeps - ser sgu ud til, at vi får en flyvende Jota retur - det er tiltrængt.

Og med ham den klamme you know liggende hjemme på sofaen bliver det forhåbentlig i ét stykke... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Paz
Ville være tosset af Bellingham, at “lave en aftale” med en klub et år ud i fremtiden, når han ikke står foran kontraktudløb.


Tosset ligefrem?

Det var da det vi gjorde i sin tid med Keita, var det ikke? Vi købte ham et år før han ankom til klubben, så at sige. Det var nok ikke helt Bellinghamske tilstande, men Keita var da også temmelig ombejlet i sin tid, som jeg husker det.
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes det, overordnet set, er tosset. Fra fans side, så får man er hypet / dygtig spiller, men man risikerer at købe en spiller, der ankommer med et brækket ben el lign. Fra spillerens side, så risikerer han, at manageren er udskiftet til et dårligt match i mellemtiden.

Men så længe klubberne ikke har skrevet under på en handel, så er sådan en aftale også fuldstændig ligegyldig.

På trods af ovenstående, så vil jeg da blive tilfreds, hvis vi fik papirer på Bellingham lige nu. Han ligner The real deal, og så har han alderen til at kunne spille på holdet de næste 10-15, hvis alt går vel.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(310640222610)
Klopp har vel hentet flere engelske spillere end Real har hentet englændere de sidste 20 år, hvis man vil bruge argumentet om nationalitet til noget🤷🏼‍♂️😉


Selvom det er overraskende få englændere Klopp har hentet så bør det stadig være flere end RM. Læste et sted forleden at kun meget få hold har hentet færre englændere end Liverpool siden Klopp kom til. Det er vel kun Ox han har hentet som en stor transfer, ellers er der talenter som Elliott og Solanke. jeg kan slet ikke komme i tanke om flere. Umiddelbart er et engelsk pas ikke lige Klopp´s kop te eller også er de bare for dyre i forhold til hvad man ellers kan købe med samme eller bedre kvalitet.
Skrevet af badazz
Umiddelbart er et engelsk pas ikke lige Klopp´s kop te eller også er de bare for dyre i forhold til hvad man ellers kan købe med samme eller bedre kvalitet.

Jeg tænker ikke, at Klopp generelt har et problem med englændere, men det er nok en mere plausibel forklaring med de priser.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Paz
Han plejer heller ikke at være meget for at købe ind i Dortmund. Men det kunne da være rart, hvis han ville begynde at ´udnytte´ den forbindelse lidt - for så vidt at den stadigvæk eksisterer.

@Hasse


Jeg kan ikke se den store fare for klubbens side. Ja, man kan risikere, at han brækker benet. Men det kan jo også ske en uge efter at han indtræder på Anfield. Og generelt skal det jo bare opvejes mod andre risici - som at andre konkurrenter kan løbe med hans underskrift. Køber man en 19-årig spiller, må det jo desuden betragtes som en langsigtet investering (en fem-årig kontrakt?). Skulle han blive skadet, er det selvfølgelig ærgerligt, men ikke nogen katastrofe, hvis man kan holde ham på Anfield de næste 10-15 år.
Gav det mening med Keita, så gjorde det så absolut også i dette tilfælde.

For Bellingham kan det jo også give mening at engagere sig i et langsigtet projekt. Igen, handler det jo om mere end et års tid. Der er en overvejende sandsynlighed for at den næste klub han skifter til, kan blive hans sidste. Så uanset hvad skal han jo overveje hvilke projekter, der er mest interessant i et 5-10 års perspektiv.

Det skal dog siges, at jeg ikke argumenterer for at det er den optimale løsning. Der er selvfølgelig en grund at det ikke er en konstruktion vi ser så ofte, men at det skulle være tosset, synes jeg godt nok er at strække den.

Skrevet af Klopptimist

Der er en overvejende sandsynlighed for at den næste klub han skifter til, kan blive hans sidste


Arrrh - kan det nu også Paz ?

Nu nævner du jo selv hans alder og en oplagt kontraktlængde på fem år. Selvom den først indgåes om et år og evt. forlænges med et par år, så er han jo stadig i sin bedste alder - også for en midtbanemotor.

Og med det overblik, han viser allerede nu, så tyder alt jo på, at han også vil ældes med ynde ved at kunne kompensere manglende fart til den tid. Dermed kan han jo også få luftforandring i "sin anden karriere" - selv efter lang og tro tjeneste ét sted.

Men jow - jeg ser da også gerne, at LFC bliver hans næste og sidste klub... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Paz
Det kan da ikke udelukkes at han vil have luftforandring på et tidspunkt. Eller at han drømmer om fem år i Spanien og fem år i England. Men pointen er jo, at han med sit næste klubskifte med al sandsynlighed ryger ind på et hold, der er blandt de 3-5 bedste hold i verden og dermed er der jo ikke længere nogen nævneværdig forskel på at spille for den ene eller det anden af dem, hvad muligheden for pokalsucces angår. At skifte fra Dortmund til Real Madrid er et skridt op, men at skifte fra Real Madrid til Liverpool, er vel mest et skifte til siden, rent sportsligt. Så forudsat at den klub han vælger til sommer kan holde sig i top 3-5 stykker, så vil jeg da mene at der er en god chance for at han bliver der karrieren ud.
Skrevet af Paz
Et Modric-scenarie, eller De Bruyne? De havde lige lidt flere år om at finde frem til den absolutte top, men siden er de jo blevet i deres klub og når vel op på omkring 10 år i samme klub. 10+ i Modric´ tilfælde.
Skrevet af SønAfKlopp
Jeg tænker ikke, at Klopp generelt har et problem med englændere, men det er nok en mere plausibel forklaring med de priser.

Han har vel i virkeligheden heller ikke haft et behov for at hente englændere eller britiske spillere generelt. I 18/19 sæsonen, var 75% af de 4 bagerste briter mens Milner, Henderson, Lallana og Ox trillede rundt på midtbanen.
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
annonce
0