Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af El Guapo
Det gør ondt i øjnene
Skrevet af Poor Scouser Tommy
For kort tid siden kunne vi tale om, at VvD, Trent og Salah m.fl. var blandt verdens bedste på deres position. Det kan vi desværre ikke pt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Smör40
De ser trætte ud for tiden fuldstændig ude af sync og dermed kommer usikkerheden
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af wai41660
Suk igen.

Stabilt dårlige defensivt.
Skrevet af Sule12
Men altid fedt, at vi kan sende ham som Brighton-fansene kalder "A shit Andy Caroll" på banen til sidst. Lad os håbe, at han snart viser alle hvorfor han blev købt for store penge.

Sløj sløj indsats af både forsvar og midtbane idag.
Skrevet af Klopptimist

Ha-ha, for hæwlede da en gang f***ing kaoskamp og klovnerier i forsvaret - The Reds leverer sgu altid på underholdning, både til venner og fjender!

I betragtning af, at vi var levende begravet de første 20 minutter, burde vi jo være glade for et point, men det er satme svært at juble over...

Der er langt igen - heldigvis.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Paz
Endnu en finale tabt. Det bliver en lang kamp for top-4.
Skrevet af Mainy
Hvordan kan Trent spille hele den kamp!?
Hans bedste aktion er at han trækket et gult kort. Fuck hvor stinker han helt sindssygt. Vi er slet ikke i en position hvor vi kan have en luksus-spiller på banen, som spiller lidt for sjov og slår et godt indlæg engang imellem.

Det giver ikke mening og snakke om top 4 eller noget som helst når det her er niveauet - og det må det vel være eftersom det har set sådan ud i alle kampe.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Paz
Skandaløst dårligt af Van Dijk til sidst, men nøj, hvor de da også bare pisser forbi Trent som det passer dem. Vi har jo faktisk Gomez til at sidde ud på bænken også.
Skrevet af Tipzy
Håber snart vi forsøger en mere defensiv back. Vi åbner simpelthen for mener op i den side
Skrevet af bendixboogie
Hvis vi havde en bedre trup, sad Salah, VVD og TAA på bænken.
Det er Klopp’s filosofi at give sine tro væbnere lang snor, når de har formdyk. Det er bare katastrofalt når de alle har formdyk samtidig.

Ali redder point i dag, og Firmino har ikke tænkt sig at forære 9’eren til Nūnez.

Balancen mellem midten og forsvaret er helt tabt defensivt.
Det er virkelig simpelt at skabe chancer imod os. Og vi kunne sagtens have indkasseret 5-6 stykker idag.
Skrevet af Paz
Apropos finaler, så hedder den Arsenal ude og City hjemme i de næste to.
Skrevet af El Guapo
Som klopp selv siger, eller noget i den stil, så bliver trent overspillet når presspillet ikke virker. Det skete så igen. Sæt en prop i. Ikke kun for trent, men der virker som der været en rundskrivelse blandt vores modstandere at man skal starte med 10 minutters høj intensitet og højt pres så er der garanti for et god start på kampen.
Skrevet af Lynild
Mon Southgate kommer tilbage med, hvordan man ikke skal bruge Trent, når Klopp var så flink forleden at udpensle hvordan man kan bruge ham (og Reece James et al samtidig)?
Skrevet af D.B.R. ©
Nå men vi tabte ikke kan jeg se, det er da positivt.

At vi så taber de næste to PL kampe er der vel ingen tvivl om.

Så kan vi fokusere på cup kampene. PL og top 4 er vi ude af.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
ja den eneste måde og komme i champions league næste år, er at vinde champions league i år ;)
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Håber snart vi forsøger en mere defensiv back. Vi åbner simpelthen for mener op i den side
I så fald må vi fyre Klopp og ansætte fx Gareth Southgate. Jeg tror ikke, at Klopp kommer til at gå på kompromis med sin fodboldfilosofi, og der passet Trent perfekt ind. Men Trent er sgu ikke i topform for tiden. Hvis han så bare var den eneste, man kunne sige det om…
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af This is Anfield
Jeg kan leve med at resultaterne ikke er gode hele tiden. Det kan man ikke forvente. Men jeg er skuffet over at Salah kræver så høj en løn (og at han får den). For derefter at vise så lidt.

Det er ikke Salahs skyld alene. Men hvis man kræver så høj en løn, så skal man levere kontinuerligt. Ellers må man aflønnes for performance - som han var.

Ingen spillere skal tjene så meget når holdet spiller som de gør.
Skrevet af Mathews
Det var selvsagt en gigantisk brøler at stange en forlængelse i den størrelsesorden ud til Salah, når han har været direkte elendig stort set siden årsskiftet. Heldigvis løber kontrakten “kun” til 2025. De penge skulle selvfølgeligt have været brugt på at forny truppen i stedet for at forlænge med en spiller, der helt åbentlyst har mistet den sult, drive og motivation for at modbevise kritikerne som han havde, da han i første omgang vendte retur til Premier League.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Det er jo nemt at være bagklog. Med de lønninger der er så skulle Salah selvfølgelig også derop. Jeg er glad for at Liverpool endelig viste at man også kan bruge penge på de store lønninger.
Tænk en ballade der havde været hvis man ikke havde forlænget med ham.

Jeg synes sgu det største problem lige nu er Trent. Vi scorer en del mål uden han assisterer. Han er totalt overflødig pt. IMO. Gomez må simpelthen hen overtage den plads indtil Ramsey er i omdrejninger.
annonce
0