Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Håber snart vi forsøger en mere defensiv back. Vi åbner simpelthen for mener op i den side

I så fald må vi fyre Klopp og ansætte fx Gareth Southgate.


Arh vel? Southgates hold kan jo heller ikke forsvare. Det handler om, at Trent ikke er særligt imponerende defensivt.

På andet og tredje mål afventer han (i stedet for at lukke vinkel på boldholderen) og bolden bliver spillet i bagrummet og lagt ind over. Det er en lille men ikke uvæsentligt detalje. Det virker dovent.

Walker og James er anderledes aggressive og tættere på deres modstandere, eller se Brigthon mod Salah eksempelvis. Han får ikke lov at vende og dreje, og når han gør bliver det farligt. Diaz skaber jo vores andet mål fordi han bliver retvendt og kan løbe mod mål.
Skrevet af YNWA"96"
Det var sgu da ikke forkert, at give Mo den kontrakt. Han har om nogen fortjent at få den kontrakt. Han er vores topscorer 5 år i rap og havde flest mål og assists sidste sæson i PL. Derudover har i sine 5 år i klubben været topscorer i PL 3 gange som kantspiller. Hans statistikker i LFC trøjen er næsten uden sidestykke. I den her sæson har han spillet 11 kampe ( med alt) han har 6 mål og 4 assists. Kunne vi bruge lidt flere mål fra hans side- ja. Men han er på ingen måde, en del af de problemer vi har.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af El Guapo
At pege på Trent svarer lidt at diskutere om dæktrykket er lidt for lavt på en smadrekasse af en buick som ville blive kasseret selv på Cuba. Nåja jeg peger selv på Trent. Men mange ting er som regel gået galt før Trent sikrer at motorvejen er helt åben.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Jeg har været kæmpe modstander af at få Trent ind på midtbanen. Lige nu er det bare ikke meget der skal til for at forbedre vores HB og Hendo. Så nu ønsker jeg lidt at Trent bliver prøvet for Hendo og Gomez så tager HB. Det kan simpelthen ikke blive værre.

Skrevet af Paz
Jeg synes heller ikke at det er et problem at man har forlænget med Salah. For et år siden spillede han det bedste han nogensinde har gjort og selvom han ikke er flyvende for tiden, så synes jeg ikke, at der er noget der tyder på at han skulle være faldet i niveau. Ligesom alle andre, virker han desperat efter at komme ud af den her situation, men usikkerheden kan man ikke altid kæmpe sig ud af.

Jeg synes egentlig også at han er medskyldig i målet til 3-3 igår. Det presspil han leverer virker halvhjertet og da han bliver sat af åbner hele banen sig op. Det skete en del gange synes jeg. Men jeg tager det mere som et tegn på usikkerhed end på ugidelighed. Efter Brighton kommer foran, i starten af kampen, er vi også rystende nervøse, nærmest paralyseret, hvilket tydeligvis førte til at vi pressede mere som enkelte spillere end som hold. Derfor havde Brighton også en periode på 15-20 minutter, hvor de var klart bedst og vi skulle ryste nervøsiteten af os.
Det samme skete så, da vi kom foran og pludselig skulle til at forsvare et comeback hjem. Igen bliver vi nervøse, nogle spillere bliver over-aggressive og presset ukoordineret. Van Dijks fejl til slut i seancen af fejl og dårlige beslutninger, der fører til 3-3 målet, tager jeg også mere som et udtryk for hvordan han er påvirket situationen end at han pludselig skulle være faldet helt vildt i niveau. Men det er vildt at se hvordan han også er begyndt at tvivle på sin egen overlegenhed.
Skrevet af Lynild
Handler det ikke mest om, at halvdelen af starteren spiller under par?

Trent og Hendo igen, Fabinho og så Carvalho. Firmino er sgu heller ikke god, bortset fra målene.

Holdet virker ikke gearet til højintensitetsbold pt., hvorfor jeg foreslog at starte 5-10 fem dybere indtil man selv kan diktere tempoet. Som en anden siger i tråden i går bliver vi slået på egne præmisser, højt pres og høj intensitet, hvor holdet gang på gang giver bolden væk i ubalance.

Det bliver godt at møde nogle hold som City og Arsenal der gerne selv vil have bolden. Det kan tvinge Klopp til at være mere pragmatisk i udgangspunktet.
Skrevet af Paz
Jo, halvdelen af starteren spiller under par. Halvdelen plus. Men spørgsmålet er hvad årsagen er. Der er sikkert flere, men lige nu spiller usikkerheden en stor rolle. Og det er en usikkerhed der forplanter sig holdmæssigt og gør hver enkelt dårligere i stedet for det omvendte, som tidligere har været kendetegnet. At holdet har kunne gøre enkelte spillere bedre - Klopp har forvandlet gode spillere til verdensklasse.

Altså, Brighton er vel light-udgaver af Arsenal og City? Boldbesiddelse, højt pres og intensitet - som du siger. Vi har et bedre hold end Brighton, men når de spiller med overskud og vi spiller med underskud, så bliver det hurtigt udlignet. Hvis vi ikke længere stoler på det vi gør, så mister vi hurtigt 3-5%, selvtilliden falder og alt bliver selvforstærkende. Det kan da godt være at vi skal være mere pragmatiske mod Arsenal og City, men så er det ikke fordi de spiller markant anderledes end Brighton, men fordi de har bedre, hvis ikke markant bedre kvalitet på alle positioner og at det derfor kan give mening at stå lavere og mere kompakt, situationen taget i betragtning. Gøre det som Tottenham ikke lykkedes med igår, men som de jo tidligere har vist kan være effektivt mod især City. Om vi så er gearet til det, rent mentalt, det ved jeg så heller ikke.
Skrevet af YNWA"96"
Vi er i krise og det ved Klopp osse godt. Selvom vi i freak sæsonen tabte 6 hjemmebane kampe i streg, så mener jeg krisen nu er større nu. Siden vi slog City i August, har problemerne været til at få øje på og ikke mindst nederlaget til Napoli var forfærdeligt at kigge på, selvom øllene var gode ( Hasse & Lynild) vi blev skilt ad. Igår blev vi igen kørt over de første 20 minutter og havde det ikke været for Ali kunne det have været endnu værre end kun at være bagud med 2. Vi giver 6 store chancer væk i kampen Igår og de scoret på de 3. Det fortæller meget godt hvor rystende ringe fundamentet er pt. Vi ligner ikke et top4 hold pt og mesterskabsdrømmene er mere el mindre allerede forduftet. Eller sagt på en anden måde, det er mere end op ad bakke, vores startprogram har været “nemt” og vi står med kun 10 point.

Men vi er i krise, når det er sagt har vi tabt 3 kampe i 2022 :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Fuck jeg havde tømmermænd efter den dag, også fysiske hahaha
Skrevet af SønAfKlopp
Elsker, at snakken altid falder på Trent og Henderson. Men hvor er vores defensive anker, i alt det her? Ham, der er ansat til at bryde spillet og forhindre afleveringer mellem kæderne samt placere sig korrekt i defensive situationer ift. nedfaldsbolde. Fabinho har været fanget alt for højt oppe i banen og virket langt fra sig selv. Det ses tydeligt ved 3-3 målet, hvor der bliver spillet lige igennem ham. Det samme var tilfældet mod Newcastle, da de bragte sig foran på 1-0, hvor han går op i et halvhjertet pres. Men igen, hvem skal erstatte ham? Det begynder at give mening, hvorfor man var klar til at smide 100mio efter en defensiv midtbanespiller i sommers. Og så er vi vidne til konsekvensen af at vente på en spiller, der måske ender med slet ikke at komme, når vi ender udenfor top-4. Der må ske noget til januar!
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
Skrevet af Paz
Helt enig. Fabinho har også været langt under niveau. I de to første kampe var det så ringe at man vurderede at det var bedre at starte inde med Milner på Old Trafford, og det er ikke blevet meget bedre siden. Igår sad jeg og tænkte at han var helt usynlig. Jeg kan også se at han flere steder bedømmes til at have været den dårligste af vores tre midtbanespillere.
Skrevet af Klopptimist

Som Big Boss selv var inde på, så må vi skille tingene ad med Trent:
Når han er på offensive togter - ofte vellykkede - med stærke indlæg og kreative afleveringer, så må andre dække af for hans defensive pligter. Det er lovligt fravær.

Men som vi også så flere gange i går, så er det som om, at han simpelthen mister interessen, hvis han taber første duel i en defensiv aktion. Selv når han mageligt har været på plads fra start, spadserer modstanderne nogle gange lige forbi ham - hvorefter han så kommer luntende ind i feltet lidt senere, hvor han forlængst har forpasset sin anden eller nogle gange tredje chance for at gribe ind og gøre lidt gavn.
Det er dén der lade attitude, der giver mig så lange løg, at de kan dække øjnene.

Trent er i sig selv et kæmpe problem, som efterhånden har kostet en del mål allerede i den her sæson. Og det bidrager til den generelle usikkerhed, der for some reason har sat sig så dybt i holdet, at selv van Dijk efterhånden klumrer rundt. Men det er selvfølgelig langt fra Trents skyld det hele - Fabinho er vel heller ikke, hvor han skal være, som andre er inde på.

Jeg vil gå langt for at forsvare Trent, men jeg er efterhånden derhenne, at vi skal prøve alt andet på den højre back - om så Milner skal tage den i en periode.
Og om Trent så skal på midtbanen eller bænken, må for min skyld også gerne komme an på en prøve - et eller andet skal der sgu ske.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Slettet(310640222610)
Det bliver interessant med City overfor Liverpool´s defensiv inden længe 😂😱
Skrevet af Paz
Det er sjovt med Haaland - han er vitterlig ikke nogen fantastisk fodboldspiller, men han er et fysisk monster og ved hvor målet står. Jeg ved ikke om den største forskel på ham og Nuñez, er hvor mange chancer de skal bruge for at score, for ellers kan jeg altså ikke se den store forskel. City har fundet ud af hvordan de skal bruge Haaland - han behøver kun at røre bolden, når han skal afslutte. Og når så De Bruyne storspiller, så klikker det hele. Det samme burde vi jo kunne gøre med Trent og Nuñez, men det lader godt nok vente på sig. Mon Nuñez kan få noget spilletid på tirsdag? Det kunne godt være sådan en kamp, der kunne hjælpe ham lidt igang.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Der vil blive sat mange rekorder af City den her sæson, tror jeg. Med Liverpool der har meldt sig ud af det snart mangeårige parløb så er der bare ingen til at tage over. City vil slå rekorden for flest point ned til nr. 2. Det tør jeg allerede nu garantere. Haaland vil slå Salah´s rekord for flest mål, De Bruyne vil slå assist rekorden ret meget.
Tilgengæld bliver kampen om de 3 pladser i top 4 væsentligt mere spændende end nogensinde. Nu er Liverpool og Man. United i den kamp.
Skrevet af Klopptimist

Kan vi nå at få spredt en solid gang covid, der topper om 14 dage?

Helst i Manchester, alternativt må drengene inhalere den selv...;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af D.B.R. ©
Med mindre Arsenal kan holde trit, hvilket bare kræver et hurtigt mål mod os næste søndag, så er City vel næsten stukket af, og sæsonen bliver en langgaber hvad mesterskabet angår.

Dejligt at de lige fandt den sidst brik i puslespillet i form af Erling Maaland.

Vi andre kan så efter 7 kampe allerede begynde at se frem mod Next Season. Kæft hvor kedeligt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af SønAfKlopp
Synes, man skal passe på med at dømme os ude for hurtigt, selvom det ser meget skidt ud. City havde i 20/21 sæsonen 15 point efter 9 kampe, og endte med at vinde ligaen. Vi har til sammenligning 5 point mindre med 2 kampe færre. Afstanden til 1. pladsen var også den samme.

Og er der nogen, der kan vinde 10-15 kampe i streg, så er det Liverpool! Alt handler blot om momentum.
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
Skrevet af Paz
"Alt handler om momentum". Det er nok også det jeg prøver at sige, når jeg snakker om usikkerhed. Der kan godt være andre faktorer, der spiller en rolle. Træthed, mæthed osv., men manglende momentum, usikkerhed osv., tror jeg nu også er det mest afgørende. Bekymrende er det dog også, at flere af vores konkurrenter ser bedre ud end tidligere. Ingen tvivl om at Arsenal og Tottenham er mere solide. Chelsea har også fået en skidt start på sæsonen, men skal også nok komme efter det. Man Utd mangler formentlig en del, men de vil stadigvæk være bedre end de var sidste sæson.
Skrevet af SønAfKlopp
Helt bestemt. Der er mange flere om buddet i år end tidligere, hvor det har lignet et solo-race mellem to klubber.
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
annonce
0