Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gshock
Trent kom ind imod city på højre kant og det gjorde han meget godt.
Her er en alternativ opstilling.
Darwin Mo Trent
Bobby
Thiago Hebdo
Robo VVD Gomez Milner
Ali

FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Tintin9
Figo

Jeg stille dig et spørgsmål i en anden tråd for nogle dage siden, men tror ikke du har set den?

Det er fuldstændig usmageligt at synge om døde som City bl.a. gjorde med “The Sun was right, murders”.

Men hvad mener du om det store Steua Bukarest flag/banner der vejer på The Kop ved hvert eneste derby - og måske også andre kampe?
Du siger City accepterer fansenes adfærd, men det banner burde da være meget nemt af fjerne. Men det accepteres af Liverpool.
Skrevet af Sule12
Tintin

Nu ved jeg godt du ikke spørger mig, men jeg tillader mig at svare alligevel.

Det er uklædeligt med det banner, men samtidig også et stykke fra det City-fansene sang. Banneret er ment som drilleri mod Everton-fans, der mener at de ville have vundet rub og stub i Europa, hvis blot de havde fået chancen dengang. Det er ikke god stil, men i mine øjne slet ikke i samme boldgade som City-sangene. Er jeg bare biased som Liverpool-fan? Måske, men jeg synes sgu der er forskel.

Men omkring aftenens kamp og opstillingen. Jeg tror ikke Milner spiller to vigtige kampe i streg fra start, så TAA tager hans plads. Måske Thiago spares også til fordel for Hendo.
Håber vi ser Nunez, Salah og Firmino i front. Måske Carvalho for Firmino, da han virker til at have mere fart og Bobby måske skal spares en anelse.
Skrevet af Tintin9
Sule

Meget fint svar, og spurgte bare Figo pga en diskusion i en tråd den anden dag.

Men det er jo netop derfor en indirekte link til Heysel - hvor en masse mistede deres kære.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Ganske interessant men også supertrist skriv af Neil Atkinson fra The Anfield Wrap:
https://mailchi.mp/theanfieldwrap/taw-daily-run-down-smfjjjc1sc-1368503

At the recent Hillsborough Law event Peter Scarfe of the Hillsborough Survivors Support Alliance told us that three Hillsborough survivors who were at Paris have subsequently committed suicide.


Tintin, det Steaua flag er selvfølgelig totalt usmageligt.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af YNWA"96"
Læste den godt igår @ST , fed artikel.

Melissa pigen har denne artikel idag om vores “kaos spiller” :)

https://twitter.com/melissareddy_/status/1582701592402432005?s=21
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Mange undervurderer ham. Og især dem der insisterer på ikke at sammenligne ham med Haaland - hvilket de jo så alligevel gør.
Nuñez har nogle tydelige mangler, men det betyder altså ikke at han ikke kan være farlig foran kassen.

Godt nok ærgerligt med Jota - han fortjener vel også snart ´injury-prone´-prædikatet.
Er godt nok spændt på aftenens kamp. Som andre nævner, så er vi efterhånden tyndt besat blandt de forreste. Håber Carvalho får chancen fra start på kanten. Thiago kunne sikkert godt bruge noget hvile, men det er der ikke rigtig plads til. Mon det er hans tur til at gå i stykker i aften?
Skrevet af wai41660
Hellere Hendo end Thiago. Tror vi får behov for noget fysik mod Wham.
Skrevet af YNWA"96"
Fysik manden vinder ingen dueller :)

Men ja Thiago skal vi helst blive skadet, vi er bare markant bedre med ham på holdet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Men det er jo netop derfor en indirekte link til Heysel - hvor en masse mistede deres kære.


Det er jeg enig i. Jeg kendte ikke til referencen før nu. Men det er da super usmageligt og bør da forbydes i min optik. Mega selvmål i mine øjne.

Erstat det med Origi-banneret i stedet (som klubben til gengæld var ude og tage afstand fra) ;)

https://twitter.com/ross_archibald/status/1187111221373427712?s=46&t=cqCVUZndkqk0uxYfZ_gHpw
Skrevet af Tintin9
Hahahaha - hold da kæft et banner🙈
Skrevet af This is Anfield
Ja det er potent :D

Jeg mindes at det blev fjernet ret hurtigt - vist nok inden kampen gik i gang.
Skrevet af tue69
Ha ha åh gud det Origi banner. Super barnligt men pissesjovt. Og ja, ligesom Uniteds Lukaku sang ventede man også bare på, at der kom en eller anden følgesag :D
Skrevet af YNWA"96"
Dagens udvalgte :

Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Tsimikas, Salah, Henderson, Thiago, Carvalho, Firmino, Nunez

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Bobbymo05
Hmm, jeg havde gerne set en Fabinho inde, synes han var god mod City, og så har vi bare savnet en Fabinho i absolut topform på den 6’er. Topformen vender han ikke tilbage til uden at få en lang stime af kampe, så er faktisk lidt skuffet over ikke at se ham i startopstillingen. Derudover er jeg lidt overrasket over, at Robbo ikke starter inde, nu hvor han var tilbage mod City, men måske det var en hård kamp for ham allerede efter en skade, og så har han nok brug for en lille pause..

Dog spændende med angrebet, men er ikke sikker på, at man spiller med kantspillere, som man plejer. Måske det kunne være et tomandsangreb med Nunez og Salah, og så har man Bobby bag dem i en slags 10’er rolle, hvor han også kan hjælpe tilbage i banen, så man ikke bliver udklasseret fysisk på midtbanen.

Hvis man kan få en overbevisende sejr i dag med flot spil og flere mål, kan man godt efterhånden slå fast, at vi er ved at være tilbage, selvom vi selvfølgelig stadig skal holde benene på jorden, da sæsonen bestemt ikke har været godkendt indtil videre.
Jeg er efterhånden et sted, hvor jeg mener, at man godt kan stille krav til, at Nunez snart kommer igang for alvor og gerne med et mål eller to i dag. Han har været en stor skuffelse indtil videre, og de to situationer mod City var faktisk utrolige dårlige beslutninger. Prøv og tænk den shitstorm, Nunez havde stået i, hvis ikke vi holdt stand og vandt mod City. Det er på tide, at han scorer nogle mål og viser bedre linkup-spil med holdkammeraterne. Glem ikke, at han for helvede koster 600m.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Optakt udgår pga. kampen på Hobros pløjemark (ude i en skov) skal have fundet en vinder. Det bliver lidt af en kontrast, når de går fra det her og til Premier League senere.
Skrevet af Tipzy
Det lyder også som om at der er en trompet med blandt Hobros fans. Det tror jeg heller ikke du finder i vores kamp senere, selvom det da ville være festligt med en trompet som sæbeboblemaskine
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Med ultra kort varsel: andre der er på Southern Cross i aften? Så giv lyd :-)
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hasse1983
Nå da da… Kan se vi spiller i aften😂
Er der er en årsag til vi ikke starter med Robertson og Fabinho?
- vi bør mose på for flere sejre.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Tintin9
Ingen optakt - Så kan I i stedet bruge tiden på at høre Medianos podcast Det taktiske værksted - Liverpool tilbage til Heavy metal fodbold ( hvis ikke I allerede har hørt den ).

Rigtig fint afsnit hvor Rasmus Monnerup og en Martin Busk snakker en masse om Liverpools taktik og spillestil især i denne sæson.
De er meget inde på systemskiftet for nylig - og om man nu spiller 4231/442/4411 eller 424 og om spillernes forskellige roller i systemerne.

Det er et par dygtige herre, der ved hvad de snakker om.

Kan varmt anbefales
annonce
0