Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig. Alt hvad Karius gør vil blive analyseret, og er der den mindste fejl, så vil det blive en historie. Heldigvis er det i træningskampene.
Hvis Real skal have Mané, Salah, Hazard, Mbappe el lign. kommer de til at betale rigeligt med penge. De har lige solgt en 33 årig for 7-800M, de er Real Madrid og har brug for at købe et kæmpe navn. De sælgende klubber sidder med gode kort på hånden.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Det er muligt, at Karius bliver subjekt for nærstudering i den kommende tid, og der bliver sikkert også blæst en storm op i et glas vand fra tid til anden. Men I mener da vel ikke alvorligt, at det i dette tilfælde er en lille fejl eller noget, der ellers ikke ville være kommet opmærksomhed på? Det er da et pænt stort drop.
Det er jo ikke til at vide, hvordan medierne havde skabt sig, havde Karius ikke spillet som han gjorde i CL-finalen, og så havde droppet i går i en sommerkamp.

Men som det er nu, går nogle af dem jo nærmest i selvsving. Viasat har i hvert fald travlt med at brokke sig over, at de ikke kunne følge ham under opvarmningen i går, og hygger sig gevaldigt over droppet nu.

Det virker ikke videre seriøst, men det er jo også sommer og agurketid på mange fronter.
Y. N. W. A. #JFT97
Vi må håbe klubben får forlænget med Mane. Magter ikke endnu en langstrukken transfersaga, specielt ikke når transfervinduet sluttet tidligt for engelske klubber. Echo melder at Liverpool byder på Shaqiri - så plejer der at være hold i det. Fin backup hvis han kan tilpasses Klopps system. Jeg mener dog stadig, at der bør hentes en ny keeper. Karius+Ward er for svagt til at hente titlen.

Lad os håbe Real går på indkøb i Chelsea - der er snak om både Hazard og Cortouis. Arsenal har oprustet på et par trængende positioner og Spurs er status quo indtil videre. Kan Pogba hive landsholdsformen med til Manchester bliver de blot endnu bedre. Jeg tror, at det bliver en hård kamp om at hente City i år.
Jeg tror hverken Hasse el andre mener at det var et lille drop/fejl....-:) ! Selvom det var en ligegyldig træningskamp igår, så må Klopp alligevel gøre sig sine tanker om hvad han skal gøre nu. Min påstand er, at hvis ikke det var Klopp der var træner i LFC så ville kritikken af træneren være ubønhørlig fra fans og medier for ikke at løse problemet. Klopp er stædig og jeg bifalder osse, at man ikke henter noget ind bare for at tilfredsstille omverden. Når det er sagt, så har Klopp så meget goodwill i banken fra alverdens fans og han må gøre sig sine tanker om han skal blive ved med, at lyde som “komiske Ali” for at forsvarer Karius i offentligheden.

Shaqiri handlen ser ud til, at rykke tættere på en afklaring :

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/07/10/liverpool-open-xherdan-shaqiri-transfer-negotiations-stoke-city/
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
så længe at de øvrige spillere i Liverpool har tiltro til Karius er det vel ret ligemeget hvad medierne kører med, men hvis først at de andre spillere mister troen på keeperen bag dem, så bliver det slemt.

Især hvis kun har kørt Karius i stilling til at være første keeper og givet ham største delen af presæson på kassen. Tranmere kunne man godt have givet til Ward eller Mignolet, istedet gav man den "lette" kamp til Karius for at bygge selvtillid hos ham, hvilket så fejlede
Is it cold in his shadow?
Nej, det skulle ikke forståes som om det var en lille fejl han lavede.
Mere som at man nok ville have trukket på skuldrene over et drop i en ligegyldig preseason kamp, havde det ikke været for forhistorien, og at han nu må forvente at blive målt og vejet i ALT hvad han gør, Hvad enten det er i træning, opvarmning, træningskampe eller kampe.
Tranmere kunne man godt have givet til Ward eller Mignolet

Er Mignolet kommet tilbage fra Rusland?
Y. N. W. A. #JFT97
De stod en halvleg hver Ward/Karius.
Ward gjorde det ellers godt, da han blev testet.
annonce