Snak

Mere indhold efter annoncen
Spørgsmålet er nok ikke mere om Shaqiri er kommende LFC spiller, mere om hvornår :

Liverpool closing in on a deal for Xherdan Shaqiri. Talks between the clubs are progressing on a transfer that would cost Liverpool more than £12 million and could involve Harry Wilson leaving Anfield to join on loan - @_pauljoyce

Som jeg har skrevet før, er jeg possitiv overfor den handel. Der er flere ting der gør at jeg er possitiv og jeg tror Shaqiri under Klopp kan blive endnu bedre end han er i forvejen. Han er en spiller der kan noget på egen hånd og til prisen mener jeg LFC gør en virkelig god handel. Det er en possition på holdet, hvor vi i den grad er sårbare. Selvom man kan være heldige at først og fremmest Salah og Mane går igennem en sæson uden skader ( det sker sjældent ), så spillede begge nok mere sidste sæson end hvad Klopp i bund og grund havde lyst til. Men der ikke rigtig var nogen muligheder for at spare dem i kampen om top4, med de øvrige skader på specielt midtbanen. Som jeg ser det vil det give den bredde (kvalitet) oppe foran, som vi i den grad savnet sidste sæson. Selvom vi havde en god sæson ...-:) !

Den eneste anke jeg nok har ved den handel, er Shaqiri’s personlighed. Jeg kan godt have min tvivl om han forstår hvad “We are Liverpool” er. Men han vil jo blive mindet om det hver eneste dag ,når han træder ind på Melwood, så min tvivl skal komme ham tilgode.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
YNWA96, det er sjovt for jeg tænkte det samme om Shaqiris personlighed. Når det er sagt, så kan jeg ikke udtale mig om, hvordan han er, men man må alt andet lige gå ud fra, at der er tænkt over det i klubben.

Fekir er spændende fortsat. Trods rygter om kamp fra andre klubber vil han angiveligt gerne til Liverpool. Det er også en skøn by:) (Jorghino dropper United pga. byen og vælger Chelsea i London haha... rygter)

CB ser jeg slet ikke som noget problem. Mht Matip har vi klassikeren med at dømme ud fra en kort periode, hvor han i øvrigt har været ramt af skader. Han kan sagtens være en kæmpe gevinst og udfordre Lovren, som man absolut ikke (i min bog) kan brokke sig over, når man kigger på sidste sæson.

Han er vokset med VVD, og de to kunne meget vel udgøre vores CB de næste par år. Matip og Gomez må vise deres værd, og være klar til at blive kastet i ilden.


Med en Clyne der bliver fit, og forhåbentligt ikke har mistet for meget af et år uden fodbold, så synes jeg vi har noget nær et optimalt forsvarsmatriale. Der er ikke en position jeg føler mig utryg ved, set på sidste sæsons præstationer.

Vores midtbane er polstret, til trods for Can er smuttet, og med Shaqiri og Fekir (såfremt det går i orden) så er det umiddelbart kun helt fremme og helt bagerst, at man kan snakke om et behov for indkøb.

Målmandsposten bliver dog dyr, da det skal være en markant forbedring. Angriberen er nok lidt mindre alvorlig, og med Sturridge, Origi og Solanke der presser hinanden, kan man sagtens se en udvikling hos dem.

Så er der de unge spillere... For fanden jeg synes det er et spændende hold vi har!:)

At de øvrige klubber også opruster er kun fedt. Så bliver det kun meget mere spændende og hårdt, at nå CL igen i 19/20:)

KOM NU IGANG PL!!!!!
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Ja lad os få det VM overstået, så man igen kan koncentrere sig om PL.....-:) ! Nå stort tillykke til Lovren, selvom jeg nu holdt med England igår.

Ja Jorginho til Chelsea den havde jeg ikke lige set komme....-:) Nå jeg har det stramt med City og PSG, så fedt for Chelsea og dejligt City ikke får alt hvad de peger på. Den med London tror jeg ikke på, men det spiller en stor rolle hvem der er træner i en klub, når spillere skal vælge klub og mon ikke Sarri har fået overtalt Jorginho til at tage med ham. Det skulle være Chelsea’s næst dyreste handel nogensinde, kun Morata har kostet mere. Så trods lidt kaos el hvad man nu skal kalde det, så lever de endnu ....-:)
Arsenal har fået handlet fornuftigt ind og de åbenlyse problemer de havde sidste sæson, har de helt sikkert prøvet at få løst med de indkøb de har lavet.
Som VM har udviklet sig, kan man godt undre sig lidt over Tottenham ikke er mere aktive. Det kan selvfølgelig være de er det og der snart dukker et par handler op. Men de har stadigvæk 9 spillere med til VM og mange af dem er nøglespillere. De går på ferie efter weekenden og med 3 ugers ferie til dem, er der kun en uge til PL starter når de kommer tilbage. De starter med 4 udebanekampe hvor de bla skal til Old Trafford, men de har osse et par svære kampe imod Newcastle og Watford. I runde 5 møder de jo os, hvor deres nye stadion bliver indviet, men jeg synes ikke der er meget der taler for, at de får en nem start på sæsonen.

Ja vi må se hvad det ender ud med omkring Fekir, som jeg skrev inden VM gik igang og efter han ikke bestod lægetjekket. Så tror jeg stadigvæk bolden ligger hos Lyon. Med de sidste par dages historier og hvis der bare er lidt sandhed i dem, så bliver man bekræftet i at man nok ikke har hørt det sidste i denne saga.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Hvad er jeres syn på Henderson?

Jeg er ikke Liverpool fan men sympatiserer meget med Liverpool, og vælger tit deres kampe når jeg skal se fodbold fra England. Kan godt lide fodbolden og stemningen, ligesom det er fint at have noget at snakke om med alle de liverpool fans der nu er rundt omkring ;-)

Når jeg snakker med venner og Kollegaer der er liverpool fans omkring Henderson så er de altid meget varme omkring ham. Jeg er mere lunken, hvis jeg skal være helt ærgerlig.

Nu her f.eks. til VM, hvor han blev kørt fuldstændig over af Modric / rakitic syntes jeg det var meget tydeligt at han simpelthen ikke er en verdensklassespiller - Jeg er med på at mindre også kan gøre det.

Han har en god attitude og spiller altid med hjertet, og det er selvfølgelig et stort plus. Og det er jo ikke fordi han sejler rundt og ikke kan lave gode ting, men hvis man er lidt optimistisk på Liverpools vegne og håber på en Liga titel næste sæson, er han så ikke truet af Keita, der imo er meget bedre på den centrale midtbane og Wijnaldum der bare spiller bedre fodbold uagtet position?

Jeg er med på at han er kaptajn, og nok ikke bliver sat af. Vil bare lige høre hvad i syntes da jeg, helt ærligt, har gået rundt og syntes han er en ret sløj spiller de sidste 2-3 år. Men nu ser jeg jo ikke alle Liverpools kampe.
@Luke

Hendo er blevet debatteret en del her på tråden. Alle er jo landstrænere ...-:) ! så alle har jo deres egen mening, men hvis man skal koge det lidt ned, så tror jeg langt de fleste LFC fans her på tråden er utrolig glade for Hendo. Han har været længst tid i klubben nu og med den yngste trup i PL er det godt at have lidt rutineret kræfter i truppen som Hendo og Milner. Begge er englændere og kan rådgive de unge hvad der skal til for at være LFC spiller. Min egen mening er at han er en af de vigtigste spillere i LFC trup. Men jeg mener ikke at man bliver engelske mestre med Hendo og et par stykker mere kan jeg osse nævne, hvis debatten går på hvad der skal til for at LFC kommer tættere på City. Men det er klart at med tilgangen af Keita og Fabinho så er der virkelig kommet konkurrence om pladserne på midtbanen. Så om Hendo kommer til at spille fra start af i “de store kampe” er jo ikke sikkert, men som trupspiller er han god nok.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Haha hvor useriøst, han blev da ikke kørt rundt.

Henderson bossede den midtbane i 70-80 min.
Hehe ja. Meget interessant syn på Hendersons kamp mod Kroatien. Han styrede Modric og Rak i største dele af kampen. Det er tydeligt at han er chefen på banen og at Kane bare bærer bindet fordi han er Kane.
Haha hvor useriøst, han blev da ikke kørt rundt.

Henderson bossede den midtbane i 70-80 min.


Jeg må erklære mig uenig. England sad godt i presspillet de første 20 minutter men var derefter alt for svage i det defensive arbejde. Alli, Henderson og lingard blev sat til vægs af primært Modric, Rakitic og perisic. Rebic havde de fint styr på, men han spillede også under den standard han har vist til VM.

Kroatien var da totalt styrende i største delen af kampen. Specielt i 2. halveg og overtiden.

De var ikke gode nok defensivt til at køre den 1-0 sejr hjem. Det var selvfølgelig også pg.a. en fraværende offensiv at England gik helt død til sidst, men overordnet syntes jeg ikke Englands midtbane imponerede igår og var ikke gode nok til at skabe et fremadrettet flow. Faktisk blev det alt for direkte, specielt da Sterling blev taget ud og de ikke havde nogen med den samme fart til at være i front.

Til gengæld er jeg enig i at han burde være anfører fremfor Kane på det hold. Ved ikke hvorfor en angriber som Kane skal være anfører.

Men det var nu ikke det jeg var ude efter, mere jeres syn på Henderson. Er han god nok til at spille Liverpool til et mesterskab?

@ynwa

Jeg læser af gode grunde ikke alle indlæg herinde, men læser da nogle engang imellem. Oftest efter kampe jeg har set. Jeg er enig i din generelle betragtning af Henderson.
Nu skal Keita og Fabinho lige vise deres værd i den røde trøje først, og indtil da er Henderson, i mine øjne, første mand der sættes på holdkortet på midtbanen. Ja, Gini spillede 3. flest kampe sidste år godt nok, men Hendo er førstevalg på vores midtbane lige i øjeblikket.
Det kan man så synes om som man vil, og ja der findes mange dygtigere end ham, men han gør et godt og solidt stykke arbejde der passer ind i Liverpool.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Der bliver brug for alle mand med en sæson med +50 kampe. Jeg hørte lidt med på TheAnfieldWrap, at fra 1 kamp indtil nytår har holdet mindst 31 kampe. Så skulle der osse være 3 landsholdspauser i efteråret, hvor mange af vores spillere osse er afsted. Så inden nytår kan kampantallet være omkring 37 kampe, så der er alt rigelig kampe til alle. Det spændende er selvfølgelig hvordan Klopp sætter holdet til de store kampe og der tror jeg Keita er første mand på holdkortet på midtbanen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce