Snak

Mere indhold efter annoncen
Og fedt for det :-)
Glæder mig til at se Jones igen og så selvfølgelig også til at se Shaqiri. Mon ikke han får en halvleg. Håber også at Solanke kan bygge videre på den gode præstation mod City.
Hvis der er en mulighed for at hente Pulisic I dette vindue synes jeg bestemt det er forsøget værd. Han har potentialet til at være en profil de næste mange år.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Det er et fedt indslag med Klopp! Han er den eneste top-manager i verden der kunne finde på del slags - og viser kæmpe kærlighed til klubben og dens fans.

Er helt enig i at et udlån er den rigtige løsning for alle parter. Han er nødt til at tage store skridt for at blive pl klar. Det er ikke bare nogle få facetter af hans spil, han mangler virkelig meget for at blive en god spiller.
Det sender selvfølgelig et signal om, at det er svært at komme på holdet. Men har han ikke efterhånden fået mange chancer? Han spillede sidste sæson med mange indhop og endda nogle af kampene fra start - alligevel nåede han kun at score et mål. Det er for sløjt. Når han har været på er spillet nærmest gået i stå.
Liverpool har heller aldrig været et hold der har spillet godt med en stor angriber. Crouch er vel den eneste der havde bare lidt succes, såvidt jeg husker.

Jeg tror også Liverpool er færdige med indkøb, men hvis der er bare den mindste chance for at få Pulisic, så skal vi gribe den. Jeg tror nærmest også vi har førstekøbsret på ham!
Som sagt, så tror jeg vi er færdige med at købe spillere. Men tror nu bold vil bryde ned, hvis Pulisic skulle ende i klubben denne sommer....-:) Man kan godt se scenariet for sig....-:)

Hvem er jeres favorit spillere i LFC ? Man må kun vælge 5 spillere og en enkelt bobler. Den er ikke nem ( dejligt), men min liste ser ud som følger :

1.Bobby
2.Virgil
3.Salah
4.Robbo
5.Ox

Bobler : Mane
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Mon ikke Bobby er favoritten hos de fleste. Det er han ihvertfald her.
2. Milner
3. Salah
4. Mane
5. Lallana

Bob: Moreno
@YNWA"96"

Sjov leg :)

1.Bobby
2.Milner
3.Salah
4.TAA
5.Virgil

Bobler: Robbo
1. Salah
2. Mane
3. Milner
4. Bobby
5. Arnold
Bobler: Sturridge.
1. Mo
2. Bobby
3. Ox
4. Gini
5. TAA :-)
Jeg synes, han er vores vigtigste spiller. Der mangler noget, når han ikke er på banen.

1: Bobby
2: Salah
3: van Dijk
4: Mané
5: Robbo / Milner

1. VVD
2. Salah
3. Firmino
4. Mane
5. Keita

Bobler(e): Henderson/Robertson
annonce