Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(101631231501)
Medkommentatoren på See (aner ikke hvad han hedder) er vitterligt også dybt skuffet over, at vi ikke viser mere.

Han hedder Jesper Thygesen. Ham har jeg haft som træner i øvrigt og jeg kan bevidne, at han ellers plejer at være overbærende med unge spillere. Han forlanger meget ja, men han har også forståelse for, at man er ung. Så når han sidder i dag og siger, at han forventer mere og ikke kan spotte meget talent, så er det altså fordi, at han virkelig er skuffet.

Jeg er nu enig med ham omkring de første 45 minutter. Han siger jo ikke, han forventer vi kører Derby over efter 10 minutter, men han efterlyser mere teknik, mere ro, mere taktisk snilde og bare en som griber teten og viser sig frem, især på en aften, hvor Derby slet ikke rammer niveau. Det har været for flyvsk, nervøst og ukoncentreret. Det kan hvert fald kun blive bedre.
Skrevet af D.B.R. ©
Nå okay ham. Ja, han lyder ret skuffet.

Personligt er jeg sgu lidt lala med den kamp. Når vi stort set ikke stiller med en fra den formodet stærkeste opstilling, og kun har 2-3 af dem med på bænken kan man godt se, hvor lavt den turnering prioriteres
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af BetterThanFigo
Så når han sidder i dag siger, at han er forventer mere og ikke kan spotte meget talent, så er det altså fordi, at han virkelig er skuffet


Men hvor dumt er det lige at sidde og sige at Nordsjællands u19 hold banker Derby holdet sikkert hver gang, som han gjorde tidligere i halvlegen? Ærligt, vi har to spillere blandt vores front 3 der aldrig er inde omkring førsteholdet, 2 ud af 3 på midtbanen der under normale omstændigheder heller ikke ville være det og en der har været skadet i evigheder, og et forsvar bestående af en der nu har fire-doblet sine LFC minutter, en god men meget jegrænset Nat, Gomez som keder sig og en Tsimikas der skal være playmaker fra VB. En meget blandet pose, der ikke er vant til at spille sammen - det ville være vildt hvis de bare kunne banke Derby.
Skrevet af D.B.R. ©
Lige præcis, BetterThanFigo.

Den gode Thygesen mangler perspektiv.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(101631231501)
Enig i, at den er lidt lala for os. Men jeg tror, Thygesens kommentarer til dels også skal tolkes ud fra de unge spilleres perspektiv. Dette er deres chance for at vise sig frem, så kan man godt forvente lidt mere. Jeg synes ikke, at der er noget at sige til, at vi sjældent høster de store talenter i Liverpool. Mange af dem, der er forbi akademiet og senere får lov til at snuse til førsteholdet i de her kampe, ender jo sågar med ikke engang at blive noget på hverken et tredje eller fjerde trin nede af rangstigen. Det er lidt ærgerligt.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Figo

Jeg køber helt ikke den med, at de ikke er vant til at spille sammen. De er tværtimod mere end vant til at spille sammen, alle disse unge drenge. Hvis man mener, at Thygesen mangler perspektiv, og det kan man sagtens mene, så mener jeg, at du ligeledes mangler en smule perspektiv, for du kaster det så over i den helt anden grøft og retfærdiggør alt med lidt søgte undskyldninger. Vi skal nok finde et blødt mellempunkt, hvor vi godt kan tillade os at forvente mere, uden at forvente de udraderer Derby.

Og ja, det lyder som noget sludder, hvis han påstod, at et decideret dansk u-hold kan slå Derby. Det hørte jeg heldigvis ikke. Men talentmæssigt er de dog rigtig langt fremme i Nordsjælland. Men der skal lige spises lidt brød til.
Skrevet af D.B.R. ©
Derby keeperen er helt klart giga Pickford fan. Håbløst.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af BetterThanFigo
Nogle af drengene er da - men så har de fået fem "nye" holdkammerater i forsvaret, en ny midtbanekollega og en ny venstrekant. Spiller under en ny manager, på et uvant stadion. Mod professionelle seniorspillere.

Så er jeg i øvrigt uenig med hans kritik af Ramsey på højreback. Han har da været bedste spiller på banen. Jeg synes også at både Bajcetic og Frauendorf kan være deres indsats mere end bekendte. Jaja de har ikke scoret hattrick, men begge har haft mange fine aktioner.

Nordsjælland har et kanon akademi, men det har jo ingenting med den her kamp eller vores spillere at gøre.

Nå, Nunez, Bobby og Elliott på banen nu, spændende om de kan gøre en forskel!
Skrevet af SLarsen71
Skuffelsen går for min del på, at ikke en eneste af de unge viste noget, der kune tyde på at vedkommende besidder noget særligt.

Man burde kunne se tegningen til noget, men nej

Nr 50 viser noget mod og vilje til at gribe chancen, det burde flere have gjort
Skrevet af DerfindeskunPL
Da Elliot spillede denne type kampe, viste han noget. Doak er kommet med noget energi, ellers har det godt nok været sørgeligt.
Skrevet af SLarsen71
Fandeme sløjt man ikke kan slå Derby på hjemmebane
Skrevet af BetterThanFigo
Elliott spillede også ofte sammen med folk som Origi, Ox (i form), Keita, Milner, Lallana. Og igen, så synes jeg da at specielt Ramsey har gjort det super fint i dag. Og Ben Doak har helt sikkert været sindssyg af en 16-årig siden han kom på banen, da der var mere plads til ham pga de andre på holdkortet.

Nå, 5 sikre spark, tak.
Skrevet af DerfindeskunPL
Fandeme sløjt man ikke kan slå Derby på hjemmebane

Nej det er da ikke, det er et ungdomshold med et par reserver. Kan man være utilfreds med manglende chancer? Måske, men den turnering er intet andet end en reserveturnering denne sæson.
Skrevet af DerfindeskunPL
Tre ud af fire spark har han ikke stået på linjen. Skarp linjedommer.
Skrevet af badazz
Kelleher er stabil til at tage straffespark.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af SLarsen71
Kelleher er sgu stærk på straffe
Skrevet af Hasse1983
Kelleher er et monster.
Videre til næste runde, og lad os se noget mere til ham Doak!!💪🏻
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af badazz
Tre ud af fire spark har han ikke stået på linjen. Skarp linjedommer

Jo jo, men han fik da en løftet pegefinger. Mere end een gang faktisk...
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Klopptimist
Kom ikke her - vi har Kelleher ! Det er jo hans cup...

Fuck da en gang sjask og sjusk - for min skyld kunne vi have røget ud.
Men underholdende som altid...

Edit: Enig i det med linjedommeren - he had one job...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Sule12
Med Arsenal og Spurs ude, så virker det også til at være et trofæ, der kan komme indenfor rækkevidde uden alt for store anstrengelser fremadrettet. City er favorit og dernæst kommer så os, Newcastle, Man U og Brighton. Fint at Kelleher får vist sig frem og ham Doak viste da også lidt lækkert på kanten.
Videre...
annonce
0