Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SLarsen71
Jeg synes faktisk ikke, at man kan sige Alisson var øverste hylde da man hentede ham. Thiago var, men ham fik man jo nærmest smidt i nakken i forhold til hvad der ellers handles.

Spræng bare boksen og hent Bellingham.

Af en 19-årig at være er han jo vanvittigt god og bliver kun bedre
Skrevet af Vincent Gigante
Rigtig stærk kamp af Bellingham I dag.

Og det samme med Caicedo I går.

Der er nogle oplagte midtbane-emner, der får solgt sig godt til slutrunden indtil videre.
Edge lord
Skrevet af Mathews
Bellingham, Rice og Caicedo, så er der for alvor dækket af på midtbanen til de næste mange år. Forbliver dog blot en pipe dream, men hvor ville det være flot ellers. Lad os se om vi bare ender med én af dem.
Skrevet af BetterThanFigo
Jeg har faktisk ikke den store fidus til hverken Rice eller Caicedo. Tror ikke det er spillere der starter hver uge for et hold der samler 90+ point i en PL sæson. Kan dog sagtens være jeg tager fejl, ser dem kun når de spiller mod Liverpool, så det er trods alt ikke så ofte.
Skrevet af tHOMIEsLFC
Ser i VM?

Jeg har helt mistet lysten til landsholdsfodbold de sidste mange år, det er kun gået en vej siden 92 for mig.

Ved ikke præcist hvorfor, da jeg egentlig er meget national, men måske kærligheden til Liverpool fortrænger andet fodbold ubevidst.

Det gør det derfor nemt ikke at se 1 minut af kampene i Qatar, men ser da resultaterne og håber at det går godt for de spillere der spiller i Liverpool.

Om Dk bliver sidst eller nummer 2 betyder ikke noget, dog vil en VM titel da få mig til at føle mig stolt.
Liverpool siden 3-3 kampen 17 August 1996 imod Middlesbrough.
Skrevet af YNWA"96"
Landsholdsfodbold interesserer mig ikke ret meget og det har nok lidt at gøre med, at der er alt for mange kampe/ turneringer. Selv superligaen har mistet min interesse. Så vil se Danmark og nok osse når de store nationer tørner sammen. Så gør det ikke bedre, at dette VM afholdes i Qatar og FIFA endnu engang er fuldstændige håbløse.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Ser i VM?


Normalt ja - men kommer ikke til at se dette.

Det er bare indbegrebet af alt hvad jeg ikke kan stå inde for.
Bestikkelse, slavearbejde, menneskerettigheder, mediecensur og sportswashing.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg var en af de helt store tilhængere af det danske landshold frem til start 00´erne.

Var til EM-slutrunden i både England (1996) og Holland/Belgien (2000), og fik min debut i Parken grundlovsdag 1985 mod Sovjetunionen, men landsholdsbold er siden start 00´erne bare gledet meget i baggrunden hos mig af flere forskellige årsager.

Når man så i en periode på 2-3 år heller ikke har adgang til at se kampene på TV, er landskampsbold bare ikke interessant længere.

Dagens kamp bliver heller ikke set. Er på job.

Jeg foretrækker helt klart en LFC-kamp i PL over en landskamp any day of the week.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tipzy
Nå, Pep har forlænget til 2025.

Det er jo så nok hans hold vi skal slå igen.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Ser i VM?

Nej, har ikke set et eneste sekund og det har egentlig ikke føltes så slemt som jeg havde frygtet.
Skrevet af This is Anfield
Helt seriøst. Hvem tror på at Bellingham lander hos os?


Jeg tvivler stærkt på det. Særligt når ReL Madrid også bejler.

Fabrizio ift Tchouaméni i sommer;

https://twitter.com/fabrizioromano/status/1595006436681322496?s=46&t=Pmo9wzlmYysg2z_jf7IKeA
Skrevet af YNWA"96"
Hvad har Tchouaméni med Bellingham at gøre ? Barcelona forsøgte osse at få Luiz Diaz i de afgørende dage, han valgte LFC.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
God pointe. Jeg tror dog alligevel at Real Madrid har større tiltrækningskraft desværre - pg de har jo netop også melet sig ind i kampen om Bellingham. Jeg håber da at jeg tager fejl.
Skrevet af Paz
Vi bøllebanker da bare Real her til foråret og så er den tiltrækningskraft hurtigt ødelagt.

Jürgen og Anfield må jo også have lidt tiltrækningskraft og måske også mere for en englænder end for en franskmand. Men som situationen er lige nu, er jeg også lunken. Jeg gad vide om han mere eller mindre har besluttet sig eller om han ser tiden an.
Skrevet af Paz
Jeg tror dog alligevel at Real Madrid har større tiltrækningskraft desværre


Større tiltrækningskraft end Barca? Svært at se hvorfor det skulle være tilfældet. Når vi smider Real ud af Champions League og Barca vinder mesterskabet, mon ikke Barca så har marginal større tiltrækningskraft end Real. Som udgangspunkt, vil jeg mene at de to klubber har ca. lige stor tiltrækningskraft, men det kan selvfølgelig svinge lidt alt efter hvor de befinder sig henne på formbarometret.
Skrevet af This is Anfield
Svært at se hvorfor det skulle være tilfældet. Når vi smider Real ud af Champions League og Barca vinder mesterskabet, mon ikke Barca så har marginal større tiltrækningskraft end Real.


Jeg synes bare at de to spanske klubber ofte har lidt forrang. Men det gælder selvfølgelig ikke for alle spillere. Det er dog lettere at vinde titler i de to klubber end det er i Liverpool vil jeg mene - hvilket jo også vejer ind. Det er mest af alt grundet den hjemlige konkurrence.
Skrevet af YNWA"96"
Ligefrem bøllebank, det er da afhængig af mange ting.

@TIA

Ja generelt, er det nok svært at konkurrere med de 2 giganter fra Spanien, specielt nok når det drejer sig om spillere fra Sydamerika. Luiz Diaz er dog derfra og Barca prøvede osse at hente Naby. De prøvede osse at overtale Thiago til at komme tilbage, da vi hentede ham. Pointen er egentlig, at vi ikke er fuldstændig chanceløse.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af BetterThanFigo
Du vågner op med 4 milliarder på bankkontoen, som SKAL bruges på at købe en fodboldklub. Du tjekker Sportmaster og ser, at Liverpool og United er på black friday tilbud til... wow, præcis 4 milliarder kroner! Køber du Liverpool og prøver bedst muligt at styre klubben til succes, vel og mærke med begrænsede midler ala FSG og den viden at hvis du fejler, er du skurk overfor hele Liverpool familien, eller køber du United og går fuld Shrek mode og kører klubben i sænk?
Skrevet af badazz
Jeg ville satse på at få en smule rabat, købe Man United og køre klubben i sænk.
Derefter bruge rabatten på at købe OB. Også her er det tiltrængt med en ny ejer.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Zacha
Køber United - og malker dem løbende for overskud og køber ind med bind for øjnene, så de fortsætter deres slingrekurs og min bankkonto bliver foret.

Faktisk meget lig deres nuværende ejerskab.

Hvis man brændte alle pengene af på Liverpool, var der nok ikke råd til at forstærke truppen desværre - så der ville pengene nok ikke slå til i det lange løb, hvis generationsskiftet skal gennemføres.
annonce
0