Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Hvem har forladt tråden? Der er en eller anden med slettet profil et par sider tilbage.


Uden at have lavet noget videre detektivarbejde er det så ikke ham, der med en dobbeltprofil anmeldte vores lyseblå fanboy? Og så selv røg ud i samme ombæring?
Skrevet af Lynild
Eller ligger det længere tilbage?
Skrevet af El Guapo
Vi behøver ikke dobbeltagenter, kun vores Agent of Chaos
Skrevet af El Guapo
Jo Marcel Brands PSV sportsdirektør har sagt dette :

"Liverpool is a club that always works very specifically. Sometimes they already have players [scouted/identified] for the upcoming season in November..

..Would they be a good place to send Cody Gakpo in the summer? Yes, that´s right!"


Han virker nu også til at være et fin fætter, ham Gakpo, men jeg har det ret præcist som Deebo skriver i United tråden, dog med Liverpoolspillere i stedet..
Skrevet af D.B.R. ©
Det ligger længere tilbage, Lynild.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Der lyder som en done deal med ham Gakpo😂
- så lidt YouTube med ham før VM, og uden at være en “wauw” spiller, så har han åbenlyst kvaliteter.
Ser kedelig ud, men kunne fint være en del af Liverpool.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Kanmandet
Har vi overhovedet brug for ham Gakpo. Jeg er sikker på at vil vi ham så får vi ham også. Han er ikke en spiller der skifter væk og hiver en monsterløn hjem. Lønnen er den eneste fordel Man. U har i forhold til os. I mine øjne er vi klart mere attraktive end rivalens "galehus".
Vi skal have midtbanespillere. Alt andet er ligegyldigt nu.
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Skrevet af SønAfKlopp
Trent og Hendo er for alvor blevet sendt i byen af Norbert. Han må være stolt.

Troværdige Florian Plettenberg fra tyske Sky, der angiveligt skulle følge handlen tæt, krydrer den også lige med et like og timeglas-emoji, som et svar på, det blot er et spørgsmål om tid.

https://twitter.com/TrentAA/status/1598031902589743105/photo/1
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af badazz
Forhåbentlig har vi en eller flere på backup listen, når/hvis Bellingham ikke bliver til noget, så vi ikke ender med en hovsa løsning som Artur igen.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af SønAfKlopp
Ville godt nok være pinligt med alt det flirteri fra vores to drenge, hvis handlen ikke bliver til noget. Men ifølge journalisten skulle alternativet være Caicedo, mens man følger Kudus og Gakpo, som jeg synes giver god mening, da de er to meget energiske spillere, der ville passe godt ind i 10´eren bag Nunez.

Kunne godt ligne, man ville have den helt store tegnebog frem (200m) til generationsskiftet. Men som YNWA skrev, hvorfor skulle FSG pludselig have lyst til det? Chelsea kunne det dog, da de sagde farvel til AC, Rudiger og Alonso, og havde brug for et nyt forsvar. Vi har lidt lignende situation, bare længere fremme.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af Lynild
Der er sygt mange underlige rygter pt. (Bl.a. Pulisic?), men Bellingham, Caicedo og Laimer har været vedvarende, så det tyder på at man leder efter en kompetent midtbanespiller, og det allerede til vinter.

Ift. Gakpo og Kudus så er det jo gode spillere, ser især Kudus som en fin mellemrumsspiller til aflastning af Firmino/Elliot (nok tiltænkt Keita oprindeligt). Gakpo vil komme i stærk konkurrence med Jota, Nunez og Diaz, men han er ikke uinteressant.
Skrevet af BetterThanFigo
Forstår intet af at hente Gakpo, med mindre en af vores spillere skifter. Vi er fint besat på venstrekanten (Diaz, Jota, Nunez, Carvalho) og oppe foran (Jota, Nunez, Bobby) - det er vel højrekanten, vi skal have en backup til, da der ikke rigtigt er andre end Salah der kan spille den. Prioriteten må dog være midtbanen for nu.
Skrevet af KK42
Jeg håber ikke de går efter Gakpo eller Kodos…
Hvis man ikke kan få belligham, så find en spiller man kan slå sig lidt på og som aldrig bliver træt eller skadet. Hellere lidt vilje og stabilitet, så Elliot, TAA, robertson kan få lidt mere frihed frem ad banen.

Skal de købe Gakpo, så syntes jeg de bør forsøge st sælge Jota, mest fordi han har haft mange skader. Så det økonomisk bliver en én for én
Skrevet af Lynild
Nej en offensiv signing virker overflødig. Også en defensiv.

Pilen peger på Bellingham, håber man sætter alt ind.
Skrevet af Kanmandet
Jeg håber godt nok man kan lukke en Bellingham handel allerede her til januar, så han tiltræder til sommer.
Skal man tro rygterne så napper vi Caicedo og Gakpo i vintervinduet. Jeg kan dog stadig ikke se hvad man eventuelt skulle bruge Gakpo til.
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Skrevet af badazz
Pilen peger på Bellingham, håber man sætter alt ind.

Men der skal også være et godt alternativ hvis det ikke lykkedes :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Vincent Gigante
Gakpo, Kudus og nogle andre er vel bare de sædvanlige rygter, når der er nogle spillere, der har en god slutrunde - og medierne/aviserne ikke har meget at skrive om.

Tror ikke, at der er så meget i det. Men Bellingham og evt. Caicedo ville være fint.
Edge lord
Skrevet af Kanmandet
Kan også læse at det peger mod at man hyrer Sven Mislintat som ny sportsdirektør. Nogen der kender til ham?
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Skrevet af Lynild
Mislintat var i Dortmund i samme periode som Klopp. Det giver ham en del kredit. Hans ophold i Arsenal var ikke en videre succes, men han er oplagt på rygtebørsen.

Edwards er jo rygtet tilbage også. Det er lidt som spillerrygter, meget clickbait men ingen røg uden ild eller hvad man siger.
Skrevet af YNWA"96"
Må nok dele den her og ikke i ærkerivalernes tråd, hold nu kæft hvor er det sjovt :

https://twitter.com/utdoptimist/status/1598255433952948224?s=46&t=mreWOtmpVWHR5AvzxofzMA
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0