Snak

Mere indhold efter annoncen
Anonyme, ville være fint med et udlån til Cardiff. Om ikke andet kan han spille sin markedsværdi en del i vejret. Han er vel lidt samme type som Fabinho, så umiddelbart er han lidt i overskud.
Anonyme, ville være fint med et udlån til Cardiff. Om ikke andet kan han spille sin markedsværdi en del i vejret. Han er vel lidt samme type som Fabinho, så umiddelbart er han lidt i overskud.

Enig med Sule her.
Et salg nu eller til næste sommer (kontrakten udløber i 2020) ville være det mest naturlige.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
unluckylmp
lets see them sheets:)
Israel
Shaqiri ligner en 100mill når man ser twitterclips fra Evian:) Pearce er også tydelig imponeret..
Israel
Shaqiri centralt giver fint mening. Han har jo et enormt løbepensum og radius og en arbejdsiver der måske kun toppes af Oxlaide som jeg ser Shaqiri nærmest som en en-til-en erstatning for. Der er lige pludselig mange i spil til den midtbane, der var så svær at besætte i foråret.
Har Shaqiri et enormt løbepensum? Det vil de nok blive overrasket over at høre i Stoke. Hvis Shaqiri kan fungere centralt imod gode modstandere, så falder jeg ned af stolen.
KROENKE RAUS!
Kolo-enormt faktisk, kaskader af milliarder! He´s running bigly!

Jeg har umiddelbart VM som min nærmeste reference, så jeg kan da tage fejl, men der viste han da sig godt frem, og det er ikke uhørt, at spillere har fundet nye sider af sig selv ved et klubskifte.
Klopp har hidtil haft stor succes med at omskole spillere centralt i banen. Lallana, Wijnaldum, OX, og Coutinho.
Ordet omskole er nok for meget sagt i nogles tilfælde, da det ikke har ligget helt fjern for dem - men pointen burde alligevel være til at forstå.
Jeg kunne godt se ham spille centralt på en 3 mands midtbane, som Coutinho ofte gjorde.

Jeg ville derudover ikke blive overrasket over, at Shaqiris præstationer allerede har haft indvirkning på, at klubben dropper at genforhandle med Fekir.

@Zacha

Nej FSG (LFC ejere) ejer ikke New Balance.


Bliver spændende hvordan Klopp stiller op i morgen og i næste uge når vi spiller den sidste testkamp imod Torino. Han har udtalt det bliver et mix, men jeg vil være overrasket hvis han skifter hele holdet ud i pausen. Normalt begynder man at “tune ind” på det hold man vil spille med når sæsonen starter. Jeg går ikke udfra at Lovren og Hendo er i spil til West Ham kampen, da de først starter op i næste uge. Hvis ikke der kommer skader, så er der vel tvivl om 3 pladser når vi møder The Hammers. HB Gomez el TAA. Hvem skal spille ved siden af Virgil og hvem skal spille på midtbanen ved siden af Keita og Fabinho. Vi har debatteret det lidt, om Klopp kunne finde på at spille med Shaqiri som 8 el 10. Jeg tvivler lidt på om han gør det når vi møder West Ham. 1kamp i sæsonen og så spille med en helt ny midtbane, hvor man ikke helt ved hvor man står. Men jeg tror sagtens han kan finde på det når vi spiller hjemme imod de hold der kommer til Anfield med et for øje og der er at stå med 10 mand bag bolden. Men man ved jo aldrig helt med Klopp....-:)

Liverpool are confident in getting £20M plus add-ons for Danny Ings. Crystal Palace are leading the race, Southampton, Leicester & Newcastle are also interested. #LFC also want £27M for Divock Origi whose future looks more & more likely to be away from Anfield. [@JamesPearceEcho]

Unlucky det er super, tænker lige lidt over hvordan den skal strikkes sammen 👍
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
@YNWA"96"

Bare kom med rå data som du gjorde med All time favs. Jeg skal nok strikke det sammen i sheets :)

@Milde Moses
Jeg venter på rå data :)
Jeg er lige pt. på arbejde og ikke har tid til at samle rå data :)
Boykot VM i Qatar.
annonce