Snak

Mere indhold efter annoncen
Liverpool74, det er jo en smagssag.

Utilladelig spillemåde skal efter min opfattelse straffes. En opfattelse der formentlig deles af de fleste, der er i besiddelse af en bare nogenlunde portion sund fornuft.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Goikoetxea, kunne jeg have skrevet noget som helst uden at du ville nævne Cabaye? Tror efterhånden vi kender din holdning og er tilsvarende ligeglade.
Håber nederlaget i dag har været én stor aprilsnar!
Dalglish: "Andy´s reaction was frustration, Reina red card was deserved."
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Var der overhovedet kontakt?

Men spillerne virker ret ugidelige. Der er ingen, der giver sig det ekstra - hverken defensivt eller offensivt. Grundarbejdet udføres dog fint, og det er det, der gør resultaterne meget frustrerende imø.. Det var lettere under Hodgson at se, at konceptet overhovedet ikke holdt/passede til spillermaterialet. Hvor stor en del af problemet er trænerteamets taktik? Er taktikken overhovedet problemet?

Som jeg ser det, så forsøger Dalglish at bevæge sig væk fra et rigidt koncept, hvor spillernes roller er meget fastdefinerede. Det var et koncept, som Houllier indførte (som en slags modgift til Evans´ "flotte", men tandløse bold). Rafa stod i hovedtræk for samme tilgang (dog med nogle andre instrukser), og en del af nedturen under Rafa skyldes vel, at han netop i sin sidste sæson eksperimenterede med at give spillerne friere tøjler og investere mere i offensiven (Johnson og Aquilani for ARbeloa og Alonso). Netop Rafas forsøg med at lave om på midtbanen, hvor han ville væk fra to meget stationære centrale midtbanespillere og over til en mere dynamisk midtbane, synes jeg, man kan genkende i Dalglish´ midtbane. Lidt en konflikt mellem Sacchis og Michels fodboldforståelser.

Der bliver i det engelske skrevet om, at holdet mangler spilintelligens. Jeg tror "manglen" på spilintelligens skyldes, at Dalglish´ koncept i langt højere grad kræver spilintelligens i forhold til Houllier/Rafa/Hodgson, og netop spilintelligens er det, som Rinus Michels har som grundelementet i sin tilgang til holdopbygning. Level 3 er der, hvor totalfodbolden indtræffer, og hvor der er en slags kontinuitet mellem de to første faser, er den tredje fase en bevægeslse væk fra nogle centrale elementer i de to første faser, hvorfor det netop er mere risikofyldt at eksperimentere med overgangen til level 3 end overgangen til level 2.

Nå, det røg lidt ud af en tangent, men nu skal alt jo heller ikke handle om fejlkøb, transferbudget og de spillere, som LFC aldrig køber.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Fribytter, hvis det er Reinas situation du tænker på, så er det ikke en betingelse, men der var klar kontakt ved det første skub.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Nej, men hvis det var Reinas intention at give en skalde, så havde han nok ikke kikset forsøget. Men dumt af Reina, og jeg tvivler på, at LFC var kommet tilbage i kampen - selv 11 mod 11.

Dommerne har dog en meget forskellig tilgang til den slags. Bellamy fik gult kort mod Fulham for at være modtageren af Dempseys aggressive pande (Dempsey fik også gult).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Interessante pointer Fribytter. Slet ikke uvæsentlige betragtninger.

Men omkring spilkoncept og spilintelligens. Hvorfor købte man så ikke spillere sidste sommer der besad det?
From doubters to achievers.
Frustrerende kamp igen, men vel egentlig også med det korrekte udfald i den sidste ende.

At Reina får rødt er hvad det er, at vi tidligere i kampen ikke får straffe, når der reddes på stregen med armen er så også hvad det er, men at Carroll smider sig i feltet istedet for at score et simpelt mål er sgu pisse irriterende.

Vi er helt til hundene pt. og skal nu overleve semifinalen med Doni på mål. Det var sgu en gave til smølferne.
Y. N. W. A. #JFT97
Kan snart ikke huske hvornår Reina har reddet noget som helst, så fint nok med mig. Doni er vel en ganske udemærket målmand, hvilket Reina bestemt ikke har været længe.
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
annonce