Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Den klub findes vist allerede. Jeg tænker at alle der på et eller andet tidspunkt er steget ombord på “next season”-toget har været skuffelsesparate i et eller andet omfang 😅
Skrevet af Lynild
Der er mange der gør det værre end det var i dag, chancerne var der om ikke andet. Fint at der er en turnering færre at bekymre sig om.

Så skal der bare tankes grimme sejre fra nu af!
Skrevet af KnoldSparkeren
Hvad sker der lige herinde? Har igennem mange år fulgt med herinde og næsten læst alle kommentarer. Har også selv deltaget lidt af og til. Jeg er ikke altid enig i det der bliver skrevetherinde, men jeg har altid følt der var en vis fornuft omkring diskussionerne og det der bliver skrevet. I det mindste en form for argumentation omkring sine holdninger. Det sidste sidste stykke tid ved jeg dog ikke hvad der gør mig mest træt - Fabinhos langsomme stænger eller niveauet herinde.

Jeg mener det er 3 år siden jeg sad herinde og skreg efter midtbane forstærkninger og en ny generation af denne, som skulle køres i stilling. Ingen var enige med mig og flere argumenterede endda imod dette. Inden sæsonen kom flere af jer med en top-4, hvor ALLE havde Liverpool til enten at vinde eller bliver nr. 2 efter City i år. Er det ikke lidt flovt at være totalt skuffede over klubben, når i ikke selv havde set det komme? Jeg er med på det ikke er jeres job, men måske lidt fornuft omkring, at ikke mange har kunne forudse dette kollaps. Når det var oppe til diskussion var i heller ikke enige om en fornyelse af midtbanen for nogle år siden.

Det er da ærgerligt Liverpool ikke gør det bedre. Det er jeg enig i. Det er dog heller ikke værre end at vi må i en ny opbyggelsesfase og så forhåbentlig lære af denne sæson.

Jeg har også fuld forståelse for man er uenig i hvordan vi placere de tre i front. Men Salah på bænken? Det er specielt her kæden hopper af for mig. Det er simpelthen så virkelighedsfjernt som det kan være.

Dette er starten på vores opbygningsfase, og selvom det ikke er sjovt og tabe eller stå uafgjort, så find glæden i de små ting den her sæson.
For mig eget vedkommende finder jeg spillere som Bajcetic og Eliott udvikling virkelig interessant. Jeg elsker at se hvordan Nunez skaber kaos oppe foran og hvordan Ibou virkelig udvikler sig hele tiden for os. Doak bliver også spændende, selvom jeg ikke ser det helt store lys i ham.

Glæder mig virkelig til transfervinduet, hvor jeg håber vi ser det generationsskifte, som jeg håbede man ville lave for 3 år siden. Vi skal nok komme tilbage!
Skrevet af D.B.R. ©
Er det ikke lidt flovt at være totalt skuffede over klubben, når i ikke selv havde set det komme?

Hvis mange, som du skriver, tippede os i top 2 inden sæsonen, så er det vel forståeligt nok, at man er skuffet over hvad holdet har vist i store perioder af sæsonen hidtil.

Det er jeg sgu ikke flov over at indrømme.

Personligt bruger jeg nok også lidt mere tid på familien resten af sæsonen, og skruer ned for antallet af kampe jeg ser. Livet er langt mere en fodbold. Heldigvis.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KnoldSparkeren
D. B. R.
Det er helt ok at være skuffet. Det er jeg godt nok også, men mere over at vi ikke investerede for 3 år siden, end jeg er over hvor vi befinder os nu. For den havde jeg godt set komme, desværre… jeg formulere mig ikke korrekt når jeg skriver man skal være flov over det. Jeg synes man skal være flov over ikke at være enig i ny investering i generationsskifte og mene man stadig kan præstere på samme niveau uden foryngelse af truppen, samtidig med man så råber højt når det går klubben dårligt - grundet man ikke har fornyet truppen. Det giver ikke mening for mig.

Jeg synes også hele denne tråd har en underlig holdning til ejerskab og investering i nye spillere. Herinde er MIN opfattelse, at vi ikke vil have rige ejere med olie penge fx., men man forventer vi kan få en thailandsk Munk, med en masse penge til at investere uendelig antal penge på nye spillere. Sådan hænger det bare ikke helt sammen. Her synes jeg de engelske tråde jeg læser er mere realistiske. De er okay med at det er folk fra Qatar eller anden mellemøstlig nation der overtager klubben, fordi de godt ved det er den eneste måde vi kan konkurrere med de andre olieklubber på. Sådan er fodbold desværre bare blevet i dag. Så enten skal man være okay med fornuftige ejere, som ikke investere helt vildt, og vænne sig til midterplaceringer, ellers må man æde en kamel og indfinde sig med ejere der måske ikke er de bedste mennesker, men som investere i at vinde hvert år.

Jeg har forståelse for begge holdninger, men man er også nødt til at affinde sig med den situation det bringer klubben i. Man kan altså ikke få det hele.
Skrevet af Paz
Det virker også bare pænt knoldsparker-agtigt og komme og påstå at den eneste måde man kunne have forhindret den her deroute ville have været at investere for lige nøjagtigt tre år siden. Ja ja, det står klart for enhver nu, at man skulle have investeret i midtbanen, men hvorfor lige for tre år siden? Igen, må man gerne lige huske på at vi altså spillede en ganske glimrende sæson sidste år og i sommers var det vel også de færreste, der ikke mente det var ved at være på høje tid med nogle nye kræfter til midtbanen. Det har længe været et tema, at Henderson ikke blev yngre, Thiago heller ikke og Milner slet ikke. Og samtidig er vi også en del, der har været særdeles kritiske over for hvad Keita og Ox har kunne bidrage med. Det har da været en løbende diskussion igennem i hvert fald den sidste halvanden års tid. Man skal være godt blind, hvis man har formået at overse det.
Skrevet af KnoldSparkeren
Paz,
Det må du gerne kalde det ;-)
For mig er en af grundende til United var på toppen så længe, at de forstod at forny deres hold hele tiden. Det har vi ikke gjort, desværre. Og jeg er sikker på du ved, at det skulle være for præcis tre år siden. Præcis 1095 dage siden, mente jeg - det må du forstå ;-)

Paz, jeg synes ikke jeg skriver noget sted, at det er det eneste der kunne forhindre det? Jeg er dog helt sikker på vi ville have været et bedre sted, hvis vi rent faktisk havde investeret løbende i et generationsskifte. Det er helt okay du ikke deler samme holdning, men der behøves vi ikke være enige.

Der er flere ting jeg også synes kunne være gjort anderledes. Henderson kontrakten skulle ikke være fornyet, fundet rigtig sportsdirektør, salg af Naby og Ox før udløb er bare blandt en del af de ting. Alt dette er dog for sent.

Jeg kan godt mærke min kritik af tråden det seneste stykke tid rammer hårdt, men jeg synes også niveauet skal hæves lidt. Jeg tror bestemt ikke du tror jeg mener PRÆCIS 3 år siden fx.
Skrevet af Paz
At lade som om du er den eneste, der har ment at vi skulle se at få gang i et generationsskifte, er da dybt useriøst.

Du virker til at gå meget op i at du har skrevet noget for tre år siden, og det er vel ret beset også det eneste, der adskiller dig fra mange af os andre, der også har ytret os kritisk i forhold til at få gennemført et generationsskifte.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke havde set os falde så dybt i denne sæson, men det betyder ikke at jeg ikke også gennem længere tid har forholdt mig kritisk til manglende investering i midtbanen. Herunder kritik af at man ikke har fået opgraderet Keita og Ox. Og det er der mange andre der også har. Man skal være pænt ignorant, hvis man vælger at se bort fra det.
Skrevet af BetterThanFigo
Jeg har også fuld forståelse for man er uenig i hvordan vi placere de tre i front. Men Salah på bænken? Det er specielt her kæden hopper af for mig. Det er simpelthen så virkelighedsfjernt som det kan være.


Du gør da præcis hvad du kritiserer tråden her for. Sæt da nogle ord på, hvorfor du ikke synes Salah skal en tur på bænken. Jeg er en af de virkelighedsfjerne mennesker der gerne ser at han får en pause, i hvert fald fra at starte kampe, og det har jeg argumenteret sagligt for.

Henderson kontrakten skulle ikke være fornyet, fundet rigtig sportsdirektør, salg af Naby og Ox før udløb er bare blandt en del af de ting. Alt dette er dog for sent.


Hvad nu hvis vi ikke havde forlænget Henderson´s kontrakt? Så skulle han vel være solgt, så vi kunne få nogle penge for ham. Var det gået ud over sidste sæson ikke at have Henderson i truppen? Er der værdi i at beholde klubbens anfører og en leder på holdet?

Er det ansættelsen af Julian Ward du er meget i mod? Hvorfor er du det?

Du ved da ikke om vi har forsøgt at sælge Ox og Naby. Jeg mindes at Newcastle f.eks. ville have Ox sidste januar, men at han ikke selv ville skifte. Spillerne skal selv se meningen i at skifte, og vi skal have tilbud der giver mening for os.

Så er det i øvrigt absolut ikke holdningen i Liverpool, at det ville være OK at blive opkøbt af Qatar eller at man gerne sælger sit moralske kompas for sportslig succes. Det er muligt at du læser det i kommentarsporet til Daily Mail artikler, men min fornemmelse af stemningen i byen er helt modsat. Jeg tror heller ikke at folk ønsker en sugar daddy ejer, jeg tror bare folk ønsker at vi bruger de penge klubben genererer på at vedligeholde den sportslige succes. Se på Arsenal og United, de har rigeligt med penge til transfers uden at have behov for ejernes penge.

Jeg tror i øvrigt ikke der er nogen herinde der har advokeret for ikke at købe en midtbanespiller i tre år.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg synes nu også det er et lidt underligt "angreb på tråden" du her kommer med Knoldsparkeren.

Der har igennem lang tid efterhånden været masser af snak om et generationsskifte, specielt på midtbanen, her i tråden. Hvorvidt nogen ikke mente det var en god ide for 3 år siden kan jeg sgu ikke lige huske, men det må du jo kunne dokumentere, når nu du hænger dig så meget i, hvad du skrev for så lang tid siden.

At der i England skulle være flertal for at klubben bliver solgt til en eller anden stat ala City og Newcastles, har jeg nu også svært ved at tro på helt stemmer overens med virkeligheden.

At der derimod er modstand imod noget sådanne er da hvad jeg oftest er stødt på, og også personligt er modstander af. Men som sådan har vi fans jo ikke det vilde at sige i den sammenhæng, så vi må se hvad der sker.

Det står jo heldigvis en frit for om man stadig ønsker at bakke op om klubben, skulle Qatar tage ejerskabet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Det er måske en røvsyg holdning, men jeg holder fast i, at de personer der ved mest om de enkelte spillere er Klopp & Co.

Han træner med dem hver dag.
De bliver tracket og analyseret i hoved og røv.
Kampene blevet analyseret ned i detaljer.

Det gik da ok med holdet i sidste sæson, og havde deres analyser givet tegn på, at korthuset ville falde sammen i denne sæson var der nok gjort mere.

Når fans skal udvikle et hold foregår det på helt andre virkelighedsfjerne præmisser, og det sker på øjebliksbilleder.
- kig bare på kamptrådene, hvor vi har brugt 4 udskiftere i løbet af de første 30 min. pr. kamp.

Denne sæson skal bruges på at gøre klar på næste sæson. Det her er på ingen måde noget der indikerer de fremtidige sæsoner.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af SønAfKlopp
Jeg har også fuld forståelse for man er uenig i hvordan vi placere de tre i front. Men Salah på bænken? Det er specielt her kæden hopper af for mig. Det er simpelthen så virkelighedsfjernt som det kan være.

Hvad er det præcist, der er virkelighedsfjernt, når netop virkeligheden er, at manden ikke har haft et skud inden for målrammen de sidste 4 (!) kampe. Udover det, har hans boldomgang været helt uhørt elendig. Han har lignet en skygge af sig selv. Helt på sin plads, folk stiller spørgsmålstegn ved ham, ligesom vi også gør ved Klopp og andre. Ingen er over klubben.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af SønAfKlopp
Det er måske en røvsyg holdning, men jeg holder fast i, at de personer der ved mest om de enkelte spillere er Klopp & Co.

Han træner med dem hver dag.
De bliver tracket og analyseret i hoved og røv.
Kampene blevet analyseret ned i detaljer.


Jeg er så enig. Manden er ikke idiot, og spiller for at vinde. Så når Gakpo ligger centralt, må det være fordi, han føler sig overbevist om, det er det bedste.

Og for at færdiggøre Gakpo´s position centralt; så redegjorde Peter Kjær faktisk fint for det. Meningen med, han ligger der, er for at give plads til Nunez og Salahs fart - som Firmino altid gjorde ved Mane og Salah - når han trækker ned i banen, og efterlader sig et kæmpe rum, de kan løbe ind i.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af BetterThanFigo
Det er måske en røvsyg holdning, men jeg holder fast i, at de personer der ved mest om de enkelte spillere er Klopp & Co.


Du har selvfølgelig helt ret! Derfor kan man jo stadig have sine egne tanker og idéer til, hvordan den nuværende situation kan forbedres. Det synes jeg er en fair sag, ellers bliver et debatforum da også hurtigt kedeligt.

havde deres analyser givet tegn på, at korthuset ville falde sammen i denne sæson var der nok gjort mere.


Klopp erkendte jo i sommers at vi havde brug for en midtbanespiller - og det eneste klubben gjorde var at leje en midtbanespiller med en grim skadeshistorik - som så blev langtidsskadet med det samme. Jeg synes godt man kan kritisere klubben for neglect (dansk?) her. Også fordi vi prøvede at købe Tchouameni og så undlod at gå efter et alternativ.
På trods af det, har vi en trup til meget mere end det de viser, og ingen havde forudset så vild en deroute.
Skrevet af Gshock
Jeg har også fuld forståelse for man er uenig i hvordan vi placere de tre i front. Men Salah på bænken? Det er specielt her kæden hopper af for mig. Det er simpelthen så virkelighedsfjernt som det kan være.

Her er jeg lodret uenig. Mo skal have en pause. Bare fordi at han tidligere har gjort det godt, så skal han ikke vælges som den første på holdkortet. Lige nu synes jeg vi skal anvende ham som indskifter. Så kan det være at han kan blive en supersub, og få tanket lidt selvtillid ved at komme på banen når modstanderen er ved at være lidt træt. Han fortjener ikke en startplads.

Vedr. midtbane så har den været til diskussion lige siden vi vinkede farvel til Gini. Han rejste til PSG i juli 2021.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hasse1983
@Figo selvfølgelig må man have sin egen mening og holdning.

I forhold til Klopps ønske om en midtbanetilføjelse, så missede man angivelig Touc. ja. Lad os antage at Caicedo og Bellingham er de to alternativer vidste man at der var no go i før sommer 2023.
Så kiggede de på truppen, og vurderede at det godt kunne holde en sæson mere, men valgte Melo som backup.

At alle så blev skadet er jo umuligt at vide, og Enzo mfl. som brændte VM var jo ikke på folk læber i sommer, og evt. køb af dem her til vinter vil være til absurd overpris, ligesom de formentlig ikke er “castet til konceptet”.

Jeg mener ikke Klopp og ledelsen har fejlet, men at de har været uheldige, og det har haft en vildsommere effekt end man kunne forvente.

Tror dog på, at der sker ting til sommer som vil gavne holdet og fremtiden.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg håber så sandelig også på, at denne sæson blot er en "fluke-season", og at der bliver rettet op på fejl og mangler i sommertransfervinduet.

Klopp har noget af et arbejde foran sig, men har vist at han kan gøre det, så hvorfor ikke igen.

Sidste sæson har slidt både fysisk og mentalt på alle spillerne. Det ser ud til at al successen desværre havde en dyr pris.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Zacha
Er helt enig - ingen kunne forudse at midtbanen kollektivt imploderede i denne sæson. Det er jo ikke en eller to spillere der er ramt af formnedgang - men stort set hele banden.

Jo, Milner har ramt 37 år efterhånden, men der var ved gud ingen der havde regnet med at han skulle være en af de bærende kræfter.

Hendo og Thiago er også lidt over 30, men de BØR have nogle gode år i sig endnu. Fabinho er 29 - og bør vel spille sit livs fodbold, hvis man kigger på hvordan en normal karriere forløber.

De to eneste som burde have været hældt ud inden sæsonen er Ox og Keita.

Så jo, det har været katastrofalt i denne sæson, men når man sammenligner med sifste sæson, var der jo ikke en forventning inden sæsonen om at det ville gå SÅ galt.

Tidligere har klubben bare hentet 3.-4. valg, hvis topprioriteterne ikke kunne hentes - efter Klopp har dette ændret sig, så stoler stadig på at vi bruger pengene fornuftigt - og der er penge til at hente de profiler der skal til opbygningen af den nye midtbane - men at der ikke betales overpris i vinterpausen, med mindre det er bidende nødvendigt. (Synes måske at Gakpo handlen falder lidt udenfor denne kategori - kunne ikke helt se behovet på den lange bane, men der var et hul der skulle lappes her og nu - han har dog ikke overbevist mig endnu - synes ikke han bringer det samme som f.eks. Diaz eller Darwin)
Skrevet af Paz
Den der uforbeholdne tro på Klopp forstår jeg så heller ikke. Han har vist, at han kan bygge et fantastisk hold op gennem en årrække, men han har altså stadigvæk til gode at vise, at han kan lave et ordentligt generationsskifte. Og som det også har været nævnt tidligere, så er dilemmaet at så stor en del af Klopps succes hviler på tro, sammenhold og loyalitet. Det gør ham konsekvent sårbar i fasen, hvor der skal laves generationsskifte, for hvordan får han på en ordentlig måde sagt farvel og tak til dem, der ikke længere har den mentale og fysiske energi til at blive ved - og hvor god er han til at opdage det i tide?

Midtbanen har længe været et issue og det er stærkt kritisabelt, at man ikke har forholdt sig til det. Man kan ikke sige, at det kommer som en stor overraskelse at Henderson er blevet gammel og Milner ligeså. At Jones og Keita og Ox er skadet hele tiden.
At Fabinho ligner en serie 5 spiller i den her sæson er vel symptomatisk for, hvor stort et fald midtbanen har taget samlet set, for det var nok ikke ham man havde regnet med som den første, der ville falde sammen, men det ændrer bare ikke på at alle de andre ting som minimum skulle have været adresseret sidste sommer. Det blev de ikke og her står vi så.

Jeg håber også at Klopp kan få genskabt troen i holdet til sommer og få bygget op igen. Vi har stadigvæk mange dygtige spillere, men vi er ikke bedre end svageste led, og derfor afhænger alt selvfølgelig også af at vi får købt noget ordentligt til den midtbane.

Skrevet af SønAfKlopp
Håber egentlig bare, at Bellingham og co. (hans team) godt kan se, at dette ikke er det sande Liverpool, og at han kan være med til at genopbygge det som stjernen på midten, som det var tilfældet med Virgil i forsvaret.

Og tror også, vi lander ham. For har vi ikke pengene? Synes, det virker oplagt, at man venter på ham, og derfor ikke spendere nu, selvom der er problemer.
Bevar Brøndby IF YNWA
annonce
0