Snak

Mere indhold efter annoncen
Næh, men den intention du beskriver med systemet ville jo være guf for en spiller som Suarez
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...


A chant from the Blackburn fans - "He´s big, he´s red, he sleeps in Fergie´s bed Howard Webb, Howard Webb."


Rygtet siger det er Babel der har lavet teksten for dem:).
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
@ Fribytter.

Det bliver selvfølgelig lidt en semantisk diskussion, men min pointe var at Dalglish lignede en der havde fundet en start-11 der fungerede i foråret, og det derfor primært var bredden der skulle styrkes, da holdet virkede solidt nok til allerede på daværende tidspunkt og kunne spille med i (sub)toppen. Der har selvfølgelig været mange ting der er gået galt, men - som du selv er inde på - så er det den forfejlede indkøbsstrategi det der sprænger mest i øjnene.

Det virker til at der for ensidigt er blevet fokuseret på spillere, der pinedød skulle til klubben koste hvad det koste vil. Alle spillere med undtagelse af Enrique er købt til en pris, der umiddelbart er højere en deres reele markedspris. I den forbindelse kan argumentet omkring PL-erfaring efterhånden være lidt tyndslidt, når det betyder at prisen bliver skruet op i et niveau der ikke afspejler spillerens reele værdi.

Denne sæson i PL, har om nogen vist at PL-erfaring er en overvurderet størrelse. Spillet på banen har generelt været bedre end hvad der er skrabet sammen af point, men selv det argument er ikke tilstrækkeligt til at forklare det forholdsmæssigt store hul der er imellem Pool og de hold de gerne vil sammenligne sig med. Cup-succes til side, så er det ganske enkelt ikke godt nok at man på nuværende tidspunkt er bagefter på kontoen fra sidste sæson i PL. I denne sæson har man endda ikke skulle koncentrere sig om EL.

Det efterlader klubben og dens amerikanske ejere, med lidt af en kattepine til sommer. Er Dalglish den rette, og hvis han er, stoler man så tilstrækkeligt på ham til at give ham et war-chest ala sidste sæson. Oprydningen fra sidste sæson bliver alt andet lige ikke nær så stor, så det er begrænset hvor mange penge man umiddelbart kan hente ved spillersalg. Hvis jeg har et råd til Holy Comolli og hans kompagnoner til sommer, så må det dog være at være, at være lidt mere åben for alternativer på andre markeder end det engelske. Også selvom franskmænd ikke kan fungere i en rød trøje.
KROENKE RAUS!
Hæhæ. Det er nok Comollis skyld det hele.

Jeg opfatter nu sommerens handler som primært en styrkelse af bredden. Umiddelbart er det kun Enrique og Downing, der udfyldte et decideret hul. Og jeg er da også blevet meget overrasket over, at det er bundniveauet, der er holdets problem. Jeg havde forventet, at det var topniveauet, der skulle arbejdes med efter sommerens handler.

Og så er toppen af PL præget af en del kedelige og/eller overvurderede britiske spillere og spillere, der havde vist god form i PL inden skiftet. Det kan godt være, at PL-erfaring er overvurderet, men det er måske ikke det eneste, man får med den slags spillere. Desuden så er nyindkøbene i følge avisskriverier ikke på nogle vanvittige lønninger. Gennemsnitslønnen for nyindkøbene minus Bellamy skulle være ca. £40.000 i ugen, og det er lykkedes at barbere ca. £17 mio. af lønudgifterne, mens man altså "kun" brugte ca. £35 mio. netto på spillere.

Og selvom Kenny måske ikke er den rette, så tvivler jeg på, at Comolli har så lidt fodboldforstand, at han lader Dalglish skrabe et hold sammen, som kun Dalglish selv kan se et obskurt potentiale i. Eftersigende skulle de jo identificere holdets mangler sammen, hvorefter Comolli finder nogle emner, som de så sammen diskuterer. Jeg tror, at planen var at satse på PL-erfaring i det første vindue og så supplere med det eksotiske i det efterfølgende. Jeg tror dog ikke, at det eksotiske indebærer en ny træner, og selvom man selvfølgelig kan mene, at LFC risikerer at blive hægtet af toppen fuldstændig - hvis ikke det måske allerede er sket - så tror jeg, at man hellere vil give den nye struktur lidt tid til at etablere sig end at risikere at forcere et eller andet. Det kan også være, at KD og DC holder igen med bestemte indkøb af bestemte spllere, fordi de har meget stor tiltro til et par talenter, men vi bliver nok meget klogere til sommer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Er det ikke at få ansat en yngre træner? Omkring de 40+.

Og så starte "forfra". Snakken om 4-pladsen for den her sæson er slut. Og en ny behøver ikke begynde igen til næste sæson. Acceptere at de sidste par sæsoner har sat sine spor. Gå efter top-6 og succes i europa.

Jeg mener også at i sgu gå af med Carroll igen. Men jeg tvivler på det sker. Der vil simpelthen være for stort tab økonomisk til man vil gøre det.

En Adam sgu også væk igen.

Men ja, det er sgu svært. Det her er virkelighed og ikke bare et manager spil. Men det er 2 spillere som ikke har hurtighed eller for den sags skyld kvalitet nok til at være i en top-4 klub.

Men det egentlig ikke fordi at jeg synes KK har gjort det skidt. Man må også acceptere at han har været væk fra gamet i lang tid. Han har vundet Liga Cuppen og stadig mulighed for FA Cuppen også. Men jeg kan ikke se han tager næste step op af med Liverpool i PL. Og Liverpool vil spille CL - hvilket man ikke kan bebejde en klub med den historie, og ja så faktisk også vundet CL indefor sidste 10 år!

Jeg synes også det lidt et problem, der er dem som mener han har fejlet stort, og så der dem der ikke kunne finde på at sige et dårligt ord om KK, fordi den status han har i klubben. Holdningerne til ham er alt for spredte. Det også et tegn for mig, at han ikke er den rette manager for jer.

Men ja, sommeren bliver interessant. Se hvem i sælger og køber. Man må af gode grunde ikke tro ikke kommer i nærheden af sidste sæsons spending.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Men ja, sommeren bliver interessant. Se hvem i sælger og køber. Man må af gode grunde ikke tro ikke kommer i nærheden af sidste sæsons spending.


20 - 30 mill £ - ahh mon ikke at netto det bliver det samme igen mindst.
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
Jeg kan aldrig finde ud af om folk troll´er eller ej. For ja. Adam burde sendes videre, det er ret tydeligt at han ikke fungerer på et hold i boldbesiddelse, der spiller højt på banen. Men når folk så i samme sætning siger at Carroll burde sendes væk også, ja så forstår jeg det kun, hvis det er fordi de holder med andre hold, og håber de kan komme af med ham, så han ikke skal sørge for deres hold taber. Carroll er trods manglende mål en af de bedste og vigtigste spillere vi har. Den plads han skaber til andre på banen er uundværlig.
moderator
"Men når folk så i samme sætning siger at Carroll burde sendes væk også, ja så forstår jeg det kun, hvis det er fordi de holder med andre hold, og håber de kan komme af med ham, så han ikke skal sørge for deres hold taber."

Haha!
https://kortlink.dk/sudv
Carroll bliver et hit næste sæson.
Y. N. W. A. #JFT97
moderator
Jep. "Bolden er rund" osv.
https://kortlink.dk/sudv
annonce