Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
@Paz
Jeg vil ikke sige "skille sig af med". Men jeg er stor fan af at man finder erstatninger i god tid, før problemerne kommer. Det giver også en mere flydende overgang imo, i stedet for at man potentielt skal panikhandle fordi man nu står i lorten.

Jamen alle spillere skal da skiftes før eller siden... Jeg tror ikke der er nogen her i tråden, der ikke mener at generationsskiftet er gået for langsomt. Men derfra og til at mene, at alle skulle være skiftet mere eller mindre på en gang, er der nok alligevel et stykke vej.

Det tror jeg heller ikke jeg har skrevet nogen steder. Men det er klart at jo langsommere sådan et skifte går eller dårligere forberedt man er på det, jo mere skubber man også problemet. Og jo mere vil man ende i en presset position hvor der pludselig SKAL handles meget, fremfor at løse det løbende som du også skriver.
Skrevet af Lynild
Der er handlet for få spillere, især det vindue hvor vi kun henter Konate.

Man har satset på Keitas endelige endelige gennembrud, og på at Jones tog det sidste op som mere fast starter. Begge løb som bekendt ind i grimme skader, og man henter åbenbart kun angribere i vintervinduet.

Carragher hævder, at pengene har været der til midtbane-forstærkninger, så Klopp og den sportslige ledelse har angiveligt siddet på hænderne, og låst sig fast med Melo og Gakpo.

Min pointe med at linke til Daily Mail-artiklen var at understrege, at det muligvis ikke er nok kun at skille sig af med reserver. Slet ikke hvis FSG holder fast i spillere ud før ind-politikken.
Skrevet af Paz
@Vince

Joh, men det er jo også bare en position, der er allerede er pænt repræsenteret i tråden. Og har været det længe. Selvom der er få, der havde set at vi ville falde så dybt som vi er pt. - hvilket heller ikke nødvendigvis kun hænger sammen med manglende generationsskifte - så har der længe været kaldt på at man skulle investere mere - og især i midtbanen. Få udskiftet Keita og Ox, og lade Henderson blive en trupspiller. Havde vi gjort det, havde vi kun haft Salah og Van Dijk som sikre startere over de 30. Måske Thiago.
Skrevet af Paz
Min pointe med at linke til Daily Mail-artiklen var at understrege, at det muligvis ikke er nok kun at skille sig af med reserver. Slet ikke hvis FSG holder fast i spillere ud før ind-politikken.


Jeg skal beklage! Jeg havde faktisk ikke opdaget før nu, at det var Lynild, der havde linket og igangsat diskussionen. Troede det var Vince, der indledte. Formildende omstændighed, men ændrer dog ikke på at jeg ligesom med Knoldsparkeren, synes det virker fjollet at komme ind og blande sig i en igangværende diskussion, for at påpege at man længe har ment at man skulle have foretaget generationsskiftet, som om man har stået mere eller mindre alene med den holdning.

For det første mener jeg ikke det er rigtigt og for det andet kan jeg ikke se hvad det tilføjer diskussionen.
Skrevet af Vince71
@Paz
men ændrer dog ikke på at jeg ligesom med Knoldsparkeren, synes det virker fjollet at komme ind og blande sig i en igangværende diskussion, for at påpege at man længe har ment at man skulle have foretaget generationsskiftet, som om man har stået mere eller mindre alene med den holdning.
For det første mener jeg ikke det er rigtigt og for det andet kan jeg ikke se hvad det tilføjer diskussionen.


Igen. Du er meget velkommen til at hoppe diskussionen over hvis det irriterer dig så meget som det virker til. Der er ingen der tvinger dig til noget her Paz.
Men måske du bør kigge på dig selv her og din fremtoning, fremfor at pege på hvor irriterende alle andre er? Og det mener jeg ikke på en flabet måde.

Som sagt. Min intention var ikke at irriterer nogen, men reagere på noget som jeg følte jeg kunne genkende fra eget hold, samt høre folks mening omkring dette. Har du tolket det på en anden måde, så ligger den hos dig.
Skrevet af badazz
Det er et debatforum Paz, og Vince er da velkommen til at blande sig i diskussionen.
Ignorer ham i stedet for den unødvendige konfrontatoriske tone.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af YNWA"96"
@KO

Jeg har ikke kommenteret på en evt straf til City, så vi kan “endnu” ikke være uenige om lige det. Tror da det er de færreste fans der vil vinde noget ved skrivebordet. Min egen holdning er at det må tiden vise hvor alvorligt reglerne har været brudt ( altså hvis de har været brudt) og så vil jeg på det tidspunkt tage stilling til hvad jeg mener om udfaldet.

Jeg synes du snakker lidt imod dine egne argumenter omkring fri konkurrence, hvad jeg forøvrigt selv er tilhænger af. Men når det gælder fodbolden, så er du af en lidt anden holdning. Jeg mener ikke at alle klubber behøver at være “lige store”, det er da forhåbentlig dem der knokler røven ud af bukserne og der er dygtigere end de andre, der osse render med laurbærrene.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Men Paz, er du klar på at sælge profiler for at få italesat de nødvendige mangler?

FSG går ikke lige pludselig Boehly på lortet og køber alle på wonderboy-listen. Ved godt det springende punkt i den her snak er hvis og om Bellingham er realistisk, men vi har begge advokeret for mindre omkostningstunge løsninger.
Skrevet af Paz
Det er ikke diskussionen som sådan der irriterer mig. Det er den specifikke kommentar, der antyder at du har set et eller andet som vi andre ikke har. På mig virker det bøvet og det tillader jeg mig at kommentere på. Ligesom andre vælger at kommentere på min debatstil. Jeg er med på at jeg er konfrontatorisk og en anelse pedantisk til tider, men det er der jo ikke nødvendigvis noget mærkeligt i på et debatforum. Hvis der er nogen der ikke kan lide den stil, så fred være med det.

Har du tolket det på en anden måde, så ligger den hos dig.


Næ. For det netop ikke det eneste du gjorde. Det behøver ikke blive blæst ud af proportioner. Men nu forsøger jeg netop at forklare mig. Jeg springer ofte over kommentarer der irriterer mig, men ikke altid. Mon ikke I andre også indimellem konfronterer andre der skriver kommentarer, der irriterer jer...

Skrevet af Vince71
Næ. For det netop ikke det eneste du gjorde. Det behøver ikke blive blæst ud af proportioner.

Det er jo egentlig dig der gør det til mere end det behøver at være, med din tolkning og/eller irritation. Det er såmænd bare en diskussion, hverken mere eller mindre. Bryder du dig ikke om den så lad vær, plain and simple..

Og det kan da godt være det er din stil og fremgangsmåde, men det er jo ikke ligefrem noget der fremkalder sober debat eller er specielt imødekommende?
Skrevet af Paz
Men Paz, er du klar på at sælge profiler for at få italesat de nødvendige mangler?


Salah, eller hvem tænker du på? Det er jeg ikke afvisende for, hvis man kan få en ordentlig pris. PSG er jo nok interesseret.

FSG går ikke lige pludselig Boehly på lortet og køber alle på wonderboy-listen. Ved godt det springende punkt i den her snak er hvis og om Bellingham er realistisk, men vi har begge advokeret for mindre omkostningstunge løsninger.


Jeg ved ikke hvad budgettet er på. Det er vel ikke helt urealistisk, at det ligger på omkring £100-150 mio inden salg?

Men jeg mener ikke så meget nyt i forhold til den sag. Jeg mener at vi skal bruge minimum to nye midtbanespillere, helst tre. Hvis vi køber Bellingham, har vi nok brug for også at sælge noget, for også at kunne købe en spiller i omegnen £30-50 mio. Og så satser man på at to er nok. I første omgang. Kan man ikke få fat i Bellingham, må man jo håbe man kan få fat i nogle andre dygtige spillere til lidt færre penge. Så er der selvfølgelig også bedre mulighed for at kunne tilføje tre styks. Jeg håber og forventer at man har nogen på radaren. Jeg har ikke selv nogle nye navne i forhold til alle dem, der allerede er blevet nævnt i tråden.
Skrevet af Paz
Og det kan da godt være det er dit stil og fremgangsmåde, men det er jo ikke ligefrem noget der fremkalder sober debat eller er specielt imødekommende?


Hvorfor spille så hellig? Konfronterer du aldrig nogen du synes skriver noget dumt?

Måske du blæser min konfrontation lidt ud af proportioner?
Skrevet af Vince71
Hvorfor spille så hellig? Konfronterer du aldrig nogen du synes skriver noget dumt?

Selvfølgelig gør jeg da det! Forskellen er dog er det er irriterende/dumme indlæg jeg reagere på. Jeg skriver hverken noget dumt eller provokerende her, men søger blot en åben debat. At du så tolker det sådan, er noget helt andet..

Hvis min hensigt var at være provokerende eller flabet så var du slet ikke i tvivl.
Skrevet af Paz
Jeg har ikke sagt, at du er bevidst provokerende eller flabet. Det har iøvrigt intet med dit Chelsea ophav at gøre. Det er derfor jeg skriver, at jeg også konfronterede Knoldsparkeren, da han lavede samme manøvre for nogle dage siden.

Man kan sagtens have en åben debat om de andre aspekter du nævnte i din kommentar. Og jeg er da også enig i at du generelt holder et højt niveau på forum.
Skrevet af Hasse1983
Det er vel ikke anderledes at Vince, Tintin el Deebo nævner det, end Liverpool fan nr 20 herinde🤷🏼‍♂️
- pladen har spillet samme side siden august herinde.

Synes sgu også du overreagerer / slår ud på noget unødvendigt, og når det sker over for “gæster”, som kommer vores tråd til at fremstå som at vi ikke ønsker andet end Liverpool brugere herinde. Og det vil sgu være et tab.

Men bevares, hvis det var kommentar nr. 21 om samme emne der fik bægeret til at flyde over, og ikke at det var gæst, så fred være med det.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Det er vel ikke anderledes at Vince, Tintin el Deebo nævner det, end Liverpool fan nr 20 herinde


Har jeg sagt andet? Jeg siger jo netop, at jeg også konfronterede Knoldsparkeren. Jeg synes deres kommentarer var bøvede. Længere er den ikke.

Du synes jeg overreagerer og jeg synes det bliver blæst ud af proportioner.

Skrevet af Hasse1983
@Paz jeg er sgu også træt af at høre om hvad vi skulle / burde have gjort, så der er vi på bølgelængde😉
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Hehe. Ja, altså, det er i hvert fald en diskussion, der synes at køre lidt i ring... Men jeg tror så også, at det der provokerer mig, er når nogen kommer og antyder, direkte eller indirekte, at det er en diskussion, der først rigtig er startet efter at det er gået galt. Og det synes jeg simpelthen er forkert. Det er da rigtig, at den er accelereret i takt med at vi er faldet dybere og dybere ned, men jeg synes også, der var mange kritiske røster inden.
Skrevet af Gshock
Arthur Melo er tilbage på træningsbanen.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Tintin9
Gshock

Han er forhåbentlig ikke så langt, at han er i spil til mandag?😀
annonce
0