Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Haha hold da kæft en omgang. Stor tak til Pickford.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Ud fra 2. Halvleg er det fuldt fortjent med en sejr. Vi er klart bedst. I første er de godt med.
Igen holder vi nullet. Det er vigtigt
Fuldstændigt sindsygt! Men hold kæft hvor fedt!
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Ud fra hele kampen er sejren fortjent. Vi scorer er reelt mål, og de scorer ikke. Så kan man ikke fortjene point. De var dog uheldige, at Picken ikke bare giver et hjørnespark, men holder den i spil.
Fruen nåede lige at kalde Dijk for en klovn med den afslutning, og 3 sek senere hopper jeg rundt som en idiot i bar mave med en to-årig på armen:)
Kæft en lækker afslutning på weekenden!!!:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Men det er efterhånden bekymrende at de forreste er så uskarpe. Mane har godt nok svært ved at ramme målet, mens Firmino har meget svært ved at have nogen som helst form for indflydelse. Det må altså godt snart vende. Sejrene kan man selvfølgelig ikke klage over, men de kan sagtens komme til at smide en masse point, hvis heldet vender. Jeg savner de komfortable sejre som vi så i sidste sæson.
Puha det holdt hårdt idag....:-) Hård skæbne for Everton og selvom jeg synes vi er det bedste hold set over hele kampen, så ligger kampen og vipper kampen igennem. Everton har fået samlet sig et rigtig godt hold under Silva og de havde fortjent at få 1 point med hjem. Vi går lidt døde i 2.halvleg, nok grundet den hårde kamp i Paris i onsdags. Men vi har heldigvis de marginaler med os denne sæson, som vi ikke havde i sidste. Det er muligt du ikke er i klubben efter dette vinter-vindue Origi, men det her mål vil vi aldrig glemme ....:-) for pokker det var en vigtig sejr idag.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Selvom det var sværere end beregnet så vandt vi som ventet. 3-2 havde nok været et retvisende resultat.
Så gælder det Burnley ude. PL´s dårligste hjemmehold mod det næstbedste udehold. Det må simpelthen ha boosted Origi at man måske kan argumentere for at han kan være i spil til en start i midtugen
Selvom man selvfølgelig aldrig kan tage let på en PRL-kamp, så håber jeg alligevel at Klopp giver Mane, Salah og Firmino en pause imod Burnley. Så kan Sturridge, Origi og Solanke få en sjælden mulighed for at sætte deres aftryk på en kamp fra start.

Keita bør også få chancen på midten - måske Gini kunne bruge en pause? Det lyder som en ekstrem stor udskiftning, men jeg tror at fronttrioen har brug for det. Mane var utrolig uskarp i de afgørende aktioner i dag, Firmino virker til at mangle skarphed overall og Salah kommer ikke så tit fri som vi har været vant til. Så jeg håber, at de får en puster og så kan være klar til Bournemouth og Napoli.

Det ville være genialt, hvis det virkede men selvfølgelig også katastrofalt hvis vi taber point mod Burnley.
I øvrigt bør vi næsten beholde Origi - om ikke andet så for at spille Merseyside derby et par gange om året. 3 mål i 4 kampe - stærkt!
Synes ikke Mane og Salah ligner nogle der er gået død. Tværtimod. Mane mangler skarphed. Salah er vigtig for holdet pt. Firmino derimod, han trænger enten til et hvil, eller også kan han ikke finde sig rigtig tilrette på den nye position.
Det kan slet ikke beskrives hvor savnet Ox han er på den midtbane.
annonce