Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er selvfølgelig marginaler med, eftersom vi scorer så sent, og på den måde, men Evertons eneste chancer udover offside-hovedstødet fra Mina, er vel dobbeltchancen, og Walcott som næsten får driblet sig forbi Alison.

Modsat er Mane vel alene igennem 3 gange, og er ligeledes centimeter fra at komme først på to indlæg omkring det lille felt. Derudover brænder Shaqiri en friløber, mens Origi skyder den på overliggeren fra 1 meter.

Ligeledes bliver vi snydt for et straffespark, hvor Gylfi, vender siden til skuddet fra Sturridge, og istedet for at blokere med kroppen, får hånden i vejen.

Det mest bekymrende er dog at vi i store dele af 2. halvleg, ikke får fat i bolden - kæderne ser ikke særlig afstemte ud.

Det skal også tages med ift. snakken omkring Milner og Henderson - jeg er sikker på, at de havde fået enormt med bashing, såfremt kampforløbet udviklede sig som i 2. havleg, mens de var på banen.

De Xg tal jeg har set siger 3.1 - 1.2 , nu kan man så altid diskutere hvordan de bedømmer chancerne. Men det var osse lidt det indtryk jeg sad med, at trods Andre Gomez kæmpe afbrænder el Alison verdensklasse redning, så har vi mest i kampen.

Lidt andre tal fra kampen :

Pepe Reina
@PReina25
·
1 t
That makes it 20 years!! Ta la!! 😊

Sky Sports Statto
@SkySportsStatto
·
1 t
Virgil Van Dijk’s contribution in
@LFC
’s 1-0 win v Everton
101 touches (most in match)
6 aerial duels
Blocked 2 shots
Liverpool keep 21st clean sheet in PL v Everton - more than against any other opponent

Divock Origi vs Everton

0 passes completed
2 shots
1 95th minute winner 😂😂

Fabinho 1st half vs Everton

94% passing
30/32 passes
3/4 tackles - most on the pitch

Jeg har ikke set stats fra Fabinho i 2 halvleg og ikke at det er det afgørende. Men synes han gør det godt og jeg vil langt hellere have ham på den dybe rolle på holdet end Hendo. Hvad har i af tanker ?“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skal sådan en afslutning på en kamp være der, så er det sgu da fedt det er mod naboerne.
Everton får vel ikke større chancer for sejr på Anfield end denne hvor de møder friske op mod et hold der lige har spillet 90 min mod en af Europas giganter få dage forinden.
Ville nu gerne være foruden kampen i midtugen, for det havde passet perfekt med en uges pause til en del af spillerne.
Synes Fabinho har en tendens til at komme lidt for sent, men han begynder at vise noget af det jeg frygtede han aldrig ville vise.
Jeg sad undervejs og tænkte at Fabinho helt "usynligt" gjorde det han skulle. Erobrede, forstyrrede, blokerede, afleverede og ryddede op.
Gini fik frihed til at lege rundt, så absolut godkendt af Fabinho. Han virker klog i sine indgreb.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Fabinho har helt sikkert fundet sig godt til rette. Idag var hans klart bedste kamp for os indtil videre synes jeg. Hvis han er frisk nok kunne jeg godt tænke mig at se ham og Keita mod Burnley. Synes det vil være oplagt at give Gini en pause - han har spillet meget denne sæson
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Alligevel utroligt hvor meget der bliver gjort ud af at det var en hård skæbne for Everton. Slet ikke enig. Vi var bedre på alle parametre. De blå havde vel en chance som burde have givet mål. Hovedstødet i starten var i klar offside, ved ikke om det faktisk blev dømt.
Mange af vores modstandere denne sæson har haft mere end de 1,2 chance som de havde.
De kunne spille med midt på banen grundet naturlig træthed efter hårdt program. Offensivt blev de jo holdt nede af vores 5 bagerste og Fabinho.
Selvfølgelig er det sur røv at miste et point så langt i overtiden, men det havde satme været et ufortjent et af slagsen.
Tror at Gomez, Arnold, Wini og Bobby bliver sparet mod Burnley. Og Clyne, Lovren, Keita og Stur kommer med i stedet
Årh, man bliver jo bare træt.
moderator
"Mange af vores modstandere denne sæson har haft mere end de 1,2 chance"

Expected goals betyder ikke at man har haft 1,2 chancer....

I øvrigt ligger i på 0,82 xG imod i snit på sæsonen.
https://kortlink.dk/sudv
Ikke en hård skæbne at tabe på et freak mål langt inde i overtiden? Hahaha, men ja det er da fedt, at udfaldet gik til den rette side.
Fedt med en sejr, men vi er ekstremt heldige i går. Det kan godt være at alle mulige stats peger på det ene og det andet, men når vi ikke kan sparke de oplagte chancer i mål og skal bruge et mirakel til sidst for at vinde, så kan man godt tale om at være heldig. Alissons mirakelredning på hovedstødet er også nærmest mirakuløs, og det var klart kampens største chance. Og der var ikke offside nej.

Jeg synes det er bekymrende hvor svært vi har ved at skabe rene chancer, og det gælder ikke kun denne kamp. Der er ikke så meget ide i spillet, udover at håbe på at Mané løber fra alt og alle, eller at vi rammer nogen på et indlæg, hvilket vi har været relativt gode til størrelsen på spillerne taget i betragtning. Men jeg håber godt nok at presspillet fra sidste sæson stadigvæk er muligt at praktisere, for vi bliver ikke ved med at vinde på denne her måde, og vi er langt farligere når vi erobrer bolden højt end når vi skal spille den op nede fra.
annonce