Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi må håbe, at Mané snart formår at omsætte de kæmpe muligheder han brænder. Han er jo en konstant trussel set over det meste af efteråret og i en opadgående formkurve, men nøj nogle giga-chancer han brænder i går.
"Expected goals betyder ikke at man har haft 1,2 chancer...."
Jeg plejer at kalde det chancer. Groft skåret ud er det vel chancer man bør score på.

Nå det er sagt, så er jeg langt fra enig i at vi var heldige igår. Holder stadig på at Everton lige så godt kunne ha været bagud med 2 inden vi går i overtid.
Vi er solide i øjeblikket, mere end vi har været i evigheder. Man er slet ikke bange på samme måde når modstanderen nærmer sig vores felt. Eneste bekymring pt. er at vores måske mest stabile spiller Bobby ser træt ud. Mane og Salah bliver bare bedre og bedre. Skarpheden skal nok komme.
Det er jo ikke det, der anfægtes, og på baggrund af chancer kan jeg sagtens forstå dit ræsonnement.

Men Everton var ikke dårlige (som sidst f.eks.) og når man får et mål imod sig på en ikke-chance fem minutter inden i overtiden, må man godt synes at det er hårdt. Når alt kommer til alt.
Jeg skrev også at det var sur røv at tabe så sent.
Men vi burde retligt være foran allerede inden det sker.
Everton er klart bedre med end sidst, men vi spiller så absolut heller ikke på den samme måde. Alle modstandere vi har haft indtil nu har været med i kampene (måske ikke lige WH på Anfield).

Ser man over kampen kan man vel ikke sige at det var ufortjent selv om jeg syndes dette var dagen Everton sagtens kunne få point eller måske 3 alt efter hvordan vinden ville blæse, de var bestemt ikke dårlig, det var faktisk først gang i mange år der kunne komme spænding på, men ... danm en hård skæbne det der var det mod min egen klub ville jeg gå græd-ene i seng.

Bare wow .... poor Everton.

(og poor mig ser ud til jeg taber mit bet til paz).
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
@Genne

Meget enig i det meste af det du skriver, især i den generelle tendens i at vi ikke har så nemt ved at skabe mange "rene chancer". Igår synes jeg dog der var rigeligt med rene chancer til at score både 3 og 4 mål, men det ændrer ikke på at det etablerede angrebsspil, generelt set, er et issue qua den fantasiløshed, som du også identificerer.

Spørgsmålet er i hvor høj grad det er et strukturelt, taktisk problem. Jeg kan godt tvivle på hvor meget der egentlig bliver arbejdet på at indarbejde en egentlig måde at spille på, udover at spille på de forcer som vores offensive spillere åbenlyst har. Jeg er ikke særlig meget inde i hvordan man arbejder med at systematisere spilopbygning kontra at give de offensive spillere "frihed til at udfolde sig". Umiddelbart forbinder jeg Guardiola mest med det første og Mourinho mest med det sidste, hvis man skulle knytte det an til to forskellige managers med hver deres indgang. Og der vil jeg måske også placere Klopp tættere på Mourinho end Guardiola, men ved ikke om det er rigtigt. I hvert fald, synes jeg for ofte det virker som om at offensiven er overladt til at det er de enkelte spilleres klasse der skal få os frem til chancer, snarere end at der ligger nogle større taktiske overvejelser bag måden vi skal komme frem til chancerne på, i det etablerede angrebsspil vel og mærke.
Klopp vil gerne spille direkte, hvilket blandt andet resulterer i en del bolde der bliver forsøgt spillet bagom modstanderens forsvar, hvor der så spilles på især Mané og Salahs hurtighed, hvilket så også skal følges op med et presspil bagfra, hvis bolden ikke opfanges første gang, men det virker bare ikke altid tilstrækkeligt, når vi ofte bliver mødt med en taktik fra modstandere der stiller sig dybt.


En del af løsningen på de offensive vanskeligheder er formentlig og forhåbentlig at få gang i Keita, men jeg er ikke sikker på at det kan gøre det alene.

@KO

Sæsonen er lang! Et fem-points forspring er lovende, men det er alligevel ikke så suverænt som point-snittet ellers kunne indikere. Men jeg glæder mig da over at Chelsea og Tottenham nu er begyndt at vise en smule svaghedstegn i forhold til tidligere på sæsonen. Men Arsenal kan selvfølgelig også blive en trussel, hvis de fortsætter de nuværende takter. Dem havde jeg ellers ikke set som en trussel til top-2 inden sæsonen.
Lidt transfer rygter skal vi have nu hvor juleaften nærmer sig ....:-)

Lidt om Pulisic :

https://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea/chelsea-make-official-offer-for-christian-pulisic-but-dortmund-want-70m-transfer-fee-for-star-a4006631.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1543838536

Jeg hat osse læst, at vi måske slet ikke er interesseret i Pulisic :

https://t.co/sqxrBf28X0?amp=1

Klopp og Michael Zorc skulle stadigvæk være meget tætte “venner”, så umiddelbart skulle man mene LFC stod stærkt hvis altså vi er interesseret.

Så kører dette rygte stadigvæk :

he Kopite
@TheKopiteOFF
·
3 t
| According to French media outlet Telefoot, Liverpool is in contact with JM Aulas, having requested to be kept up on Aouar´s availability. Aulas doesn’t want to sell but acknowledged he cannot guarantee Houssem will be with them next year.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Jeg tror ikke, at der kommer indkoeb foer til sommer. Saa vidt jeg husker, saa har Moreno, Sturridge og Milner udloeb. De skal naturligvis erstattes til den tid, saafremt de ikke forlaenger. Mignolet smutter vel ogsaa senest til sommer.
Derudover mener jeg fortsat, at vi mangler en kompetent afloeser til kanterne. Shaqiri er god, men han er ikke en traditionel kant-type/hurtigloeber.

Klopp blev jo spurgt om indkøb her til vinter, for et par pressemøder siden. Han svarede at han var tilfreds med truppen og man umiddelbart ikke ville hente noget. Så der sker ikke noget før til sommer og spørgsmålet er jo hvor meget der egentlig sker til sommer. Moreno er fortid til sommer, men umiddelbart bliver han erstattet internt af Adam Lewis. Men vi har jo osse købt Arroyo Anderson, men han får jo nok ikke arbejdstilladelse endnu. Clyne må osse være videre efter sommerferien og måske bliver han jo lejet ud her til vinter. Spørsmålet er hvad der sker på HB, der kunne man nok finde på at hente noget backup til Trent selvom vi jo har Gomez. Så er der Sturridge, som osse har udløb. Den er lidt mere tricky synes jeg, hvad det ender med her. Jeg har osse læst, at Wolves stadigvæk gerne vil have Origi. Om Origi har ombestemt sig, el han stadigvæk vil kæmpe sin chance for spilletid i LFC må tiden vise. Hvis man henter en midtbanespiller mere, så er det svært at se at der vil komme spilletid til Lallana. Han kunne godt blive solgt til sommer, selvom det vil gøre lidt ondt et el andet sted. Men han er skadet konstant og når han endelig får lidt spilletid, har det desværre ikke set for godt ud. Nå Burnley ude er op over, Mane og Robbo er tvivlsomme. Men begge trænger osse til et hvil i det tætte program, så lad bare dem få et hvil.


Hvor er det mål fra igår, bare absurd heldigt.....:-)

https://streamable.com/eff3a
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce