Snak

Mere indhold efter annoncen
Desværre ingen live tv-billeder fra kampen fra lovlige sider.
Y. N. W. A. #JFT97
Ja ingen LFC kamp idag live i tv. Men vi kan ikke rigtig være utilfredse trods alt, alle vores kampe er blevet vist i år. Jeg kender en del på produktionen til PL og CL hos Viasat. Jeg spurgte dem for 14 dage siden hvorfor der blev vist flere kampe med LFC end United pt fra PL og ikke fordi jeg ikke kunne regne det ud, men jeg blev bekræftet i, at der er flere seeere til LFC kampe.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Betyder det at det slet ikke kan streames eller at det ikke bliver vist i dansk tv?
Det kommer til at blive vist på ulovlige streams
Boykot VM i Qatar.
In all fairness, saa har Man U-Arsenal nok stoerre interesse. Men det maa blive et snusket stream, sig til hvis i mangler et link ;)
Det her er hvad vi og de andre klubber kæmper imod, det er godt nok tankevækkende .....

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/12/03/manchester-city-could-face-champions-league-ban-next-season/


Det er helt vildt, og med tiden vil det jo blot ødelægge ligaen. Fair nok at der er et hold der dominerer og bare er bedre end de andre, men med de midler der bliver brugt (ulovligt), så betyder det jo at hullet op til City aldrig for alvor bliver lukket. Selvfølgelig kommer de ikke til at vinde de næste 20 mesterskaber, men det er eksempelvis meget svært at se dem falde udenfor top 4 med det nuværende setup. Det er en risiko som de andre top 6 klubber hele tiden arbejder ud fra.

Forhåbentlig bliver de smidt ud af CL omend det er meget svært at tro på.
Man kan finde links inde på reddit under "soccerstreams". Oftest bedre kvalitet end google-søgninger :-)
The Gunners
Jeg så meget gerne, at du smed et link op, Sule - tak ;-)

Jeg er desuden ny i "snakken" selvom jeg har kigget lidt med fra sidelinjen de sidste par måneder - men nu tænkte jeg, at jeg hellere måtte deltage aktivt......

God kamp i aften!
Velkommen.

Jeg tror, det er mod reglerne, at linke til ulovlige streams?

Som Blastino skrev, så bliver der nok lagt links op på Reddit - lidt tid før kampstart. Ellers er det bare at søge football stream på google, så bør det være muligt at finde nogle streams til kampen.
YNWA
Lidt statistik fra sidste år og inden kampene igår, altså efter 14 runder. Selvom de fleste af os nok savner en del endnu når vi spiller, så er det svært ikke at være bare lidt imporneret :

https://mobile.twitter.com/SimonGleave/status/1069328551743238149/photo/1

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce