Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Unge folk skal man passe på og derved nurse deres udvikling. Det er nogle lidt anderledes mekanismer man tager i brug. Unge folk vil også svinge langt mere i niveau, men bringer god energi.

Selvfølgelig skal man have det in mente, hvis spilleren er ung - både som manager såvel som fan. Og man kan ikke forvente det samme som fra en etableret spiller, endsige have samme krav.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af andib
Jeg er helt enig med BIF i dette tilfælde. De unge spillere skal der ´nurses´ om. De skal holde mange år frem i tiden og man skal være påpasselig med at overudnytte dem. En spiller af Sterlings kaliber skulle gerne holde mange år endnu.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ScouserBoy
Er det ikke ret normalt, at så unge spillere har relativ kort snor?


Nej, hvorfor skulle de have kortere snor i forhold til andre?

Jep. Hvor mange 17-18 årige er en fast del af startopstillingen hos de forskellige PL-hold?


Hvad har det med sagen at gøre? Hvis vi kigger på alternativerne, er der ikke særlig meget, der overbeviser mig om at de vil levere bedre. Downing er vel ret beset usynlig i 90% af en kamp. Assaidi har fået chancen i nogle Euro-cup kampe og Carling-cuppen. I én kamp spillede han fantastisk (mod West Brom). Derefter har man stort set ikke set noget til ham i de resterende minutter han har fået for LFC. Han får formentlig chancen igen på torsdag, og så må vi jo så se om han kan spille sig på holdet der.
Jeg har grundlæggende modsagt dig udfra præmissen om at Suso og Sterling skulle "sættes af", fordi de ikke har gjort det godt nok, og ikke udfra at det måske ville være godt nok for deres udvikling at få en pause ind i mellem. Hvis vi tager højde for Suso og Sterlings udvikling, er jeg faktisk ganske enig i at det ideelt set vil være det bedste at give dem en lille pause en gang imellem.

Der har endnu ikke været en kamp i denne sæson, hvor modstanderen er blevet udraderet fuldstændig. Selv Norwich brændte store chancer.


Nej, hvilket heller ikke er decideret forventeligt, som tingene ser ud. Vi har mødt City, Arsenal, United, Stoke og Reading på hjemmebane. City, Arsenal og United kan vi af gode grunde ikke forvente at udradere. Stoke og Reading burde vi vinde over på hjemmebane. Er også skuffet over at vi ikke vandt over Stoke, men jeg må også bare konstatere, at det desværre ikke kommer som en overraskelse, fordi vi i en lang periode har haft svært ved at vinde kampe på Anfield. Derudover er det vigtigt igen lige at påpege, at vi altså er i gang med at implementere en andet måde at spille fodbold på. At du ikke kan se det forstår jeg ikke. Jeg har allerede nu set en klar forskel fra sidste sæson. Idéen er selvfølgelig at via boldbesiddelse både forsvare og angribe på en gang, hvilket ikke har været optimalt indtil videre, men heller ikke har været så skidt som du vil gøre det til. I de fleste kampe har der været lange perioder, hvor spillet har fungeret godt, og hvor vi i øvrigt ikke har virket lige så sårbare henover midten, som vi gjorde i sidste sæson.
Desuden synes jeg også det er værd at lægge mærke til at vi flere gang formår at lægge et pres højere på banen, i forhold til sidste sæson. Genpresset (som jeg ser som noget af det vigtigste, hvis vi på sigt skal have succes med denne spillestil), synes jeg langsomt bliver bedre og bedre.
Vi kan hurtigt blive enige om at alt ikke fungere som det skal, og at der stadigvæk er meget at arbejde med, men det er der heller ikke nogen der benægter.

Det er i øvrigt mange af de samme problemer, som går igen fra sidste sæson. Manglende skarphed foran mål, og en midtbane, der falder for meget ud, når holdet har brug for at være mere i kontrol.


Jeg ved ikke hvordan du forventer at Rodgers skal stå til ansvar for at vi ikke formår at score på de chancer vi tilspiller os. Imo, er det ikke en af hans primære opgaver. Han skal selvfølgelig spille med de spillere han mener kan vinde kampene og score de mål vi har behov for at score, men det er ikke ham der skal sparke dem ind over stregen. Og han har altså ikke uendelig mange målscore typer i sin trup. Vi skal selvfølgelig have købt en (eller to) angriber(e) i nærmeste fremtid, der kan være med til gøre os mere farlige på den sidste tredjedel.
Jeg vil give dig ret i, at der er perioder i løbet af kampene, hvor midtbanen falder lidt ud, men jeg synes ikke det er så slemt som i sidste sæson. På det punkt ser jeg forbedring, selvom det selvfølgelig skal blive endnu bedre.


Indimellem? Der har jo ikke været en kamp endnu, hvor spillet hang så godt sammen, at det blev til en ensidig forestilling. Alle hold er indtil videre kommet til store chancer imod LFC. Topniveauet er jo problemet. Jeg har endnu ikke set "death by football".


Jeg ved ikke hvad du havde forestillet dig. Personligt havde jeg ikke forventet, at vi efter 3 måneder havde en boldbesiddelse på 80% og hvor spillet foregik oppe i modstanderens straffesparksfelt en hel kamp, med en trup der ifølge Rodgers´ udsagn (overhovedet?) ikke er "fuldendt". I øvrigt spiller vi med den yngste trup i PL, hvilket ikke nødvendigvis er en undskyldning, og dog...

Fordi det jo ikke er en meget lang periode. Og fordi forbedringen af resultaterne jo enten skal ske på hjemme- eller udebane.


Jo, det er en meget lang periode. Resultatmæssigt.
Resultaterne skal selvfølgelig på længere sigt forbedres både på ude- og hjemmebane, men det er selvfølgelig naturligt først og fremmest at fokusere på at genskabe magien på Anfield. At vinde over Reading, uanset om det var 1-0 eller 5-0, er efter min mening et skridt i den rigtige retning. Først og fremmest fordi en sejr, uanset hvad, giver selvtillid. En stime starter i øvrigt, naturligvis, med én sejr.

Og det er en egenskab, du mener, at det nuværende hold besidder? Jeg synes nærmere, at det har været den manglende evne til at få brugbare resultater, der har præget holdet.


Nej, men det skal jo starte et sted. Jeg prøver bare at påpege at vi ikke skal negligere 3 point på hjemmebane, taget vores relative dårlige sæsonstart in mente.


Jeg kunne faktisk godt tænke mig at vide om den gennemgribende pessimistiske udlægning i dine indlæg omkring vores nye manager og udvikling indtil videre under denne, også gør dig generelt skeptisk/pessimistisk i forhold til at få succes med Rodgers i fremtiden?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
@ Scouserboy

Downing og Assaidi er blevet sat af holdet efter deres bedste præstationer i denne sæson (Udinese, WBA). Altså kan man ikke bare spille sig på. Det handler også om, at andre skal spille sig af, og det er jo netop det, jeg mener, at man kan begynde at argumentere for. Du kræver så nærmest en kombination af de to, hvilket i sagens natur giver meget gunstige vilkår, hvis først det lykkes at komme i PL-startopstillingen. Det er dog meget sjældent, at så unge spillere får så lang snor, og det hænger selvfølgelig dels sammen med, hvad man kan tillade sig at forvente af så unge spillere.

Det er imø. ikke et særlig godt argument, at holdet også var dårligt i sidste sæson. Rodgers skal FORBEDRE holdet, og her virker det oplagt at gøre det på hjemmebane, fordi holdet netop var DÅRLIGT i sidste sæson på hjemmebane.

Men nu du mener, at der stadig er meget at arbejde med, er du så bare uenig for at være uenig?

Sidste sæsons store overskrift var jo den manglende skarphed. Det var jo det største problem. Rodgers står da selvfølgelig til ansvar overfor trupsammensætningen. Han krævede jo netop meget ansvar. Holdet producerede relativt mange store chancer og gav relativt få chancer væk under Dalglish. Og det var selvom Lucas, Gerrard, Johnson og Agger missede store dele af sæsonen, og Suarez havde en racismesag hængende over hovedet i hele efteråret og efterfølgende fik en lang karantæne. Holdet er stadig ekstremt afhængig af Suarez, jeg synes stadig, at midtbanen ikke beskytter det centrale forsvar godt nok, hvilket kunne tyde på, at Rodgers også er meget afhængig af Lucas, og hvis Agger får en langvarig skade, så kan det blive rigtig grimt med tanke på, at den næstbedste forsvarsspiller og sidste sæsons spiller, Skrtel, ikke har fundet sig til rette i Rodgers´ system.

Jeg skrev iøvrigt netop, at pointene var brugbare, men at sejren kom i land med meget lille margin.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserBoy
Men nu du mener, at der stadig er meget at arbejde med, er du så bare uenig for at være uenig?


Nej.
Jeg er ikke uenig i alt hvad du skriver, jeg synes bare du tegner et meget negativt billede i forhold til hvordan jeg ser det.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af redman666
Vi fik 3 point efter en pause med mange væk til landsholds fodbold, og det er et problem hver gang for os fordi vi har mange væk, og en smal trup ved skader og træthed, så alt ialt flot med 3 point og en kamp der aldrig burde være tvilv om resultatet i.

Næste kamp er imod de blå i ligaen og jeg tror på en ny sejr på 1- 0.
Manch - Gunners - Chelski = 4 Cl Liverpool = 5 CL Manch 19 + 3 = 22 Liverpool 18 + 5 = 23
Skrevet af bHoy1977
Kan se i holder skarpt øje med vores nummer 88, Gary Hooper. Hvis vi endelig skulle af med ham, så ville det da være rart han kom til jer :-)
Celtic Football Club since 1990 Sympati for : Liverpool, Hibernian, St. Pauli, OB. "Celtic jerseys are not for second best, they don't shrink to fit inferior players" Jock Stein
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Rodgers skal sikkert forbedre holdet, end hvad som det præsterede - ikke-præsterede. Men det bør dog stadigvæk være in mente at man prøver at ændre spillestilen en anelse, og har købt nogle spillere til at gøre det lettere at integrere.

Det er både de samme problemer, men også nogle nye problemer som er kommet. Det var vist heller ikke en overraskelse at det ville blive således, og at det hele vil tage tid. Det er ikke blevet nemmere fordi man skifte nogle ud, og sætter nogle andre ind. Ved hver ny opbygning kommer der en nedrivningsfase, og det er ødelæggende over en periode, da det ligesom ligger i processen, dog ikke som et faktum, men en konsekvens.

Visse ting er også bedre. De unge har spillet deres chance, og at de er at finde så ofte på holdet hænger nok mere sammen med at lige pt giver det det bedste resultat, da nogle nye har brug for mere tid.

Det er imø. ikke et særlig godt argument, at holdet også var dårligt i sidste sæson. Rodgers skal FORBEDRE holdet, og her virker det oplagt at gøre det på hjemmebane, fordi holdet netop var DÅRLIGT i sidste sæson på hjemmebane.
Der var en eller anden, der snakkede om at man bare skulle forbedre de dårlige resultater mod de svage hold, så var det en forbedring, frem for at argumentere for at forbedre hjemmebaneresultaterne.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
"Der var en eller anden, der snakkede om at man bare skulle forbedre de dårlige resultater mod de svage hold, så var det en forbedring, frem for at argumentere for at forbedre hjemmebaneresultaterne."

Det var vist topfire mod resten. Og der er jo helt klart flere point at hente i kampene mod holdene udenfor topfire end i kampene mod topfireholdene. Også på hjemmebane.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Ergo må målingen vel være fordelt på hvad som giver mest point? Det virker lidt som om du måler på to lidt forskellige fronter, og vil veje dem op mod forbedring/ikke forbedring i forhold til sidste sæson. Det ene var vist brugt som modargument til det andet ved en tidligere lejlighed, og nu lader det til at du er hoppet over i det andet.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
"Det ene var vist brugt som modargument til det andet ved en tidligere lejlighed, og nu lader det til at du er hoppet over i det andet. "

Overhovedet ikke. Jeg har aldrig argumenteret imod, at formen på hjemmebane gerne skulle forbedres. Jeg har argumenteret imod, at formen på hjemmebane imod topfireholdene var afgørende for, om pointhøsten i det hele taget blev forbedret.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det er vel næppe et modargument.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
Du lader til at fiske efter en ligegyldig diskussion. Det kan sagtens være, at det ikke blev formuleret som et modargument, og jeg husker ikke præcist formuleringen, men det har ikke meget at gøre med din oprindelige indvending.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Nej, jeg troede blot du havde en pointe tidligere, men det forholdt sig åbenbart anderledes. Men udmærket at du kan se det kan blive ligegyldigt.

Du valgte vist selv hvad du ville svare på, og ikke svare på - helt som du plejer. Og det blev dette. Og mit svar blev så et svar på dit.

Men lad os gøre det anderledes - hvad ville være forbedringer i forhold til sidste sæson? Og i hvilken kontekst. Og er fokus på at forbedre hjemmebanehøsten ikke for smalt, når der skal hentes point, og snakkes forbedringer? Især når det mest altoverskyggende har været mangel på konsistens, og ikke manglende point på Anfield som sådan.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
Jeg tror sgu, jeg springer over BIF. Det plejer aldrig at føre noget godt med sig at gøre tingene på din måde. Du kan klikke på tabeller ude til venstre og sammenligne hjemme- og udebaneformen med de andre topfirebejleres i sidste sæson. Det lader til, at du ikke har gjort det. Det er da en start i forhold til at antage noget.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
3+ viser i aften kl. 0.00 første afsnit af Being Liverpool.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Jesse Pinkman
3+ viser i aften kl. 0.00 første afsnit af Being Liverpool.


Og det 2. afsnit samme tid i aften.
DIAZ MIO!
Skrevet af Banksy
Daniel Agger er i øvrigt på twitter nu, til dem der er til den slags.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af D.B.R. ©
Stærkt hold vi stiller med i aften. Der bliver i hvert fald ikke tænkt meget på derbyet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jho
Assaidi gør det ret godt. Det samme med Wisdom...
Syntes bare det er for tydeligt at vi mangler en decideret angriber med de udfordrende wings;(
annonce
0