Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserBoy
@Goiko
Jeg er ret enig i at meget af det de siger er helt væk. Især Gaardsøe lyder som en der ikke aner hvad der foregår. Jeg siger bare, at det han sagde om Gerrard var meget rigtigt.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Swordfishtrombone
Nu hørte jeg ikke kommentatorerne, men Gerrard er desværre ligeså middelmådig som resten af holdet. Og det er der ikke noget at sige til. Han har haft en meget hård karriere.

Som Suarez har sagt mangler holdet et par spillere af højeste klasse, før vi rykker, for vi har kun Suarez og på sigt Sterling, hvis han ikke når at smutte.

Men vi er ubesejret i otte, og det kan vi bygge videre på. I den famøse 08/09-sæson spillede vi otte uafgjorte ud af 11 hen over november, december og januar, hvorefter vi rykkede.

Holdet har rejst sig siden den værste Premier League-start meget længe med to uafgjorte og tre nederlag.

Næste kamp er en tre-pointer hjemme mod Southampton og derefter venter West Ham ude og Aston Villa hjemme. Det giver nok to point, hvis den nuværende formkurve holder.

-
Skrevet af ScouserBoy
@Sword

Fuldstændig enig. Vi mangler klassespillere og det bliver den store udfordring at få fat på dem.

Det er positivt at vi har spillet så mange kampe uden at tabe, trods alt, og der er rigtig nok nået at bygge videre på, selvom det langt fra er rosenrødt.

Du glemmer lige at vi skal på White Hart Lane på onsdag. Det bliver en spændende kamp. Det kører heller ikke rigtig for dem.

Det bliver ligeledes spændende at se om Lucas kan gå ind sætte det samme aftryk på holdet, som før sin skade. Men det bliver svært og det kan tage tid....
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Swordfishtrombone
Hvordan kunne jeg overse den? Måske fordi jeg hader, når vi møder Tottenham. Sæsonens to værste kampe, som både kan blive en fugl og en fisk.

Heldigvis er jeg på vej til Istanbul, når kampen bliver spillet.
-
Skrevet af Fribytter
Første halvleg var ok. LFC kunne sagtens have scoret et par mål, men Swansea havde også et par gode forsøg. Anden halvleg var mere tam/jævnbyrdig.

Reina, forsvaret (minus Downing) og Enrique var de bedste. Henderson og Suarez gjorde det ok. Resten skuffede imø..

I øvrigt godt at se Rodgers afprøve Allen/Henderson. Holdet stod overordnet set godt på banen, selvom de individuelle præstationer på midtbanen ikke var de bedste.

Spørgsmålet er dog, om Gerrard som pasningsspiller overhovedet passer ind i Rodgers´ system. Han har jo aldrig været en fiks midtbanespiller med bolden limet til fødderne, og han virker til at have mistet lidt hurtighed, hvilket er gået udover målfarligheden. Han var da også bedst igår, når han kunne slå den dybe stikning og dårligst i de små kombinationer centralt i banen og oppe omkring modstanderens felt. Fremtiden for Gerrard bør være dybere i banen ligesom på det engelske landshold, men Gerrards spillestil passer bare ikke til en dyb rolle i Rodgers´ koncept. Imø. er Suso og Shelvey pt. de eneste, der passer til den mest fremskudte midtbanerolle.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af howalt90
https://fbcdn-sphotos-a-…79340_n.jpg

Er det her en eller anden lille dum unge der har photoshoppet eller blev vi igen snydt for en afgørende kasse?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Fribytter
Plejer afleveringsøjeblikket ikke at være ret relevant?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Genne
Offsiden kan jo sagtens forsvares selvom det kun er fingeren. Hans krop ser også ud til at være foran, og så skal den fløjtes. Da jeg så kampen tænkte jeg ihvertfald ikke at det var en fejlkendelse når man så den langsomme...

Enrique kunne istedet have valgt at score på den anden store chance han havde, eller Johnson kunne have scoret på sin. Det er irriterende at vi er så uskarpe...
Skrevet af AlstrupLFC
Midtforsvarspilleren er blevet rykket, kan man se, plus at linjen flugter op igennem Enriques venstre ben og videre, og ikke op igennem hans finger.
Skrevet af Pearson
Tillad mig at blande mig en anelse og svare på dit spørgsmål. Om billedet er manipuleret eller ej, så er Enrique tydeligt offside på billedet du linker til. Det er simpelthen en fyr uden den store indsigt i perspektiv reglerne der kommenterer på billedet:

For at vurdere en mere korrekt rumlig placering af armen, så skal du tegne en streg fra foden på Enrique paralelt med linierne i feltet ind mod målet (Reelt set skal den følge retningen på armen, men den kan man ikke læse af et enkelt billede). Derefter skal du tegne en lodret linie fra hånden på Enrique og ned mod den linie du lige har tegnet. På det punkt hvor de krydser; det er der hvor hånden reelt er placeret i luften over plænen.

Gør du det på dette billede ser det ud til at Enriques arm er omkring en halv meter offside. Om billedet så er taget i afleveringsøjeblikket, det ved jeg ikke.

Venligst Nichlas
Agitator for gensidig respekt og en pæn tone blandt rivaliserende fans.
Skrevet af howalt90
Hånden må nu ellers godt være offside, men ja der er for mange mangler.. Så den lige hurtig i kaffepausen på jobbet og smed den lige på.. Kan jeg da godt se nu.Hvordan pokker kan MBE være nomineret til årets hold?? Er vel på tidligere meritter..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af ScouserBoy
Omkring Gerrard ved jeg ikke om jeg er enig i at han er bedst som den dybe spiller. Jeg er ikke imponeret over hans evne til at bygge spillet op. Synes tit hans boldomgang er for langsom dernede, og derfor bliver det tit svært at spille sig igennem. Bevares, han slår nogle fremragende tværpasninger indimellem, der er gode til at skabe overtalssituatoner eller få flyttet modstanderen rundt, men det er også nogenlunde det eneste han bidrager med, og det er ikke nok imo. Det med at han er blevet labgsommere vil jeg også gerne betvivle lidt. Nu er det jo ikke så tit han får muligheden for at løbe om kap, men de få gange man ser ham springe, synes jeg ikke det ser ud som om han er blevet meget langsommere. Imø, skal Gerrard spille som den mest offensive inde centralt, når vi selv har bolden. Hvis han kom længere frem, ville det også give os mere tyngde i feltet, hvilket er en af vores største problemer, når vi angriber. Der er alt for få stærke spillere i feltet. Desuden mangler vi målfarlige midtbanespillere, og selvom Gerrard ikke har set skarp ud på sine afslutninger, så ved vi at han har kvaliteterne som målscore og det burde vi også kunne udnytte noget mere, hvis han lå i en mere fri rolle igen.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Jeg kan da selvfølgelig ikke med sikkerhed vide, at Gerrard er blevet meget langsommere blot ved at se kampe i fjernsynet. Den mest nærliggende forklaring er imø. bare manglende fart eller manglende fysisk kapacitet til at foretage ligeså mange intense løb som tidligere. Det virker da også rimelig plausibelt, at Gerrards mange skader har sat sig sine spor, og at alderen måske er begyndt at tynge lidt. I hvert fald mere plausibelt end, at Rodgers´ koncept ikke skulle give Gerrard mulighed for at sprinte, når Rodgers vægter et højt presspil, genpres og løb i banens længderetning imø..

Jeg er enig i, at Gerrard ikke har imponeret i det opbyggende spil, men det kan jo netop skyldes konceptet, hvor Rodgers ser ud til at foretrække spillere som Allen og Lucas, der har deres primære forcer i at holde bolden igang med korte afleveringer fremfor de længere og mere direkte afleveringer. For England har Gerrard imø. en større frihed til at veksle sit pasningsspil, hvilket, jeg tror, passer ham bedre.

Gerrard kræver plads for at udfolde sig - han bliver aldrig en spansk elegantier, der ligemeget, hvor presset han er, kan vende med bolden og servere den på et sølvfad til sin medspiller. Gerrard får mindre plads jo længere fremme, han spiller, og han skaber selv mindre plads pga. mindre bevægelighed og dynamik sammenlignet med tidligere. Så er det spørgsmålet, om man hellere vil have, at Gerrard skal være meget på bolden længere tilbage på banen, hvor man kan udnytte hans afleveringer, eller om man vil have, at han skal være mindre på bolden, men have en større chance for at komme til skudmuligheder i og omkring modstanderens felt.

Gerrard vil gerne gøre en forskel, og umiddelbart tror jeg, at han selv mener, at han har de bedste muligheder for at gøre det som en dybtliggende playmaker. Personligt tror jeg da også, at Gerrard overordnet set vil blive mere anonym i en fremskudt rolle, selvom han måske scorer lidt flere mål her. Den dybtliggende playmaker-rolle passer bare ikke særlig godt til Rodgers´ koncept.

I gamle dage, dengang LFC var et tophold, var Gerrard blevet solgt, hvis ikke han kunne tilpasse sig. Og det er jo også en af udfordringerne ved at overtage LFC; der er nogle personligheder, som fylder meget. Men i gamle dage kunne LFC også vælge fra øverste hylde, når en spiller skulle erstattes. Det kan LFC ikke længere.

Spørgsmålet er imø., om ikke LFC ville være godt tjent med at bygge spillet mere op om Gerrards pasningsspil i de sidste år af hans karriere og så langsomt udfase ham i takt med, at et af talenterne udvikler sig fremfor at forsøge at presse Gerrard ind i en eller anden rolle, som passer til konceptet, men ikke til Gerrard. Meireles, Adam og Sahin har imø. vist, at det er ikke er så ligetil at købe sig til etablerede midtbanespillere, der har niveauet til med det samme at løfte LFC´s spil. Hvis ikke Allen viser sig at være markant bedre med Lucas tilbage, så har jeg svært ved at få øje på et argument for, hvorfor Rodgers ikke forsøger at udnytte Gerrards pasningsegenskaber bedre. Gerrard er den spiller med flest oplæg i denne sæson, og han er den, der statistisk set skaber flest chancer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af howalt90
Nogen der kan be eller afkræfte rygter om Darren Bent til LFC?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Bruhns passion
Jeg kan bekræfte rygtet.
Skrevet af ScouserBoy
Vi kan i hvert hurtig blive enige om at hans løbekapacitet er blevet mindre. Enten det eller også er han blevet doven, hvilket vi ikke umiddelbart må formode, men det er alligevel ikke særlig længe siden han har udtalt at han aldrig havde været i bedre form.
Det med løb i banens længderetning kunne jeg godt tænke mig, hvis du uddybede. Er ikke helt sikker på hvad du mener med det. Der vil jo altid være løb op og ned af banen i løbet af en kamp, men for mig at se kommer der ikke mange løb gennem kæderne eller dybdeløb fra de tre centrale midtbanespillere i mine øjne. Det er en de ting jeg synes Rodgers burde se på - vores tre centrale midtbanespillere bliver tit for stationære, synes jeg..

Umiddelbart synes jeg ikke Gerrard passer ind i vores spillestil. I hvert fald ikke som den dybe. Imo, burde vi udnytte er kvaliteter han før har vist han besidder og som jeg er overbevist han stadig besidder. Han er en målscorede midtbanespiller med et godt skud, fart og godt overblik og derfor skal han selvfølgelig stadig ligge længst fremme så han kan være med til at kreere flere chancer og være mere målfarlig både som langskytte, men også som afslutter i feltet, hvor vi alt for ofte mangler nogen, når der bliver slået indlæg.
Desuden er der jo heller ikke nogen der kan udelukke at Gerrard og Suarez kunne begynde at finde hinanden på samme måde som han og Torres kunne i sin tid. Betingelserne er selvfølgelig ikke de samme, fordi vi forsøger at blive et mere bolddominernde hold og derved ikke kommer til at spille så direkte, men muligheden foreligger dog stadigvæk.
Gerrard er ikke den ideelle posession spiller - og ja - han skal bruge lidt plads, men det må han jo så finde, hvis han får lidt mere frihed til at bevæge sig.

Skrevet på iPhone - undskylder for fejlene
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Banksy
Confirmed #LFC team v @spursofficial: Reina, Johnson, Downing, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Henderson, Enrique, Sterling, Suarez #Spurs

Downing på venstre back skræmmer mig squ stadig..
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Jesse Pinkman
Ja det er jeg altså heller ikke helt tryg ved.
DIAZ MIO!
Skrevet af Virtuality
Travlhed fra start. Og allerede to skud på mål fra Bale. Det kan blive en udmagrende aften, men sådan er det jo som regel for os på WHL.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Virtuality
Og så en Bale-assist. Bum.
[I]Some poo has come out[/I]
annonce
0