Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nixon000
Det burde under mere at Liverpool ender på en 7 plads med så gode spillere som Downing.

Iøvrigt har han vel spillet over 50 kampe over de sidste 2 sæsoner med samme mål og assists antal....?


67 kampe 5 mål og 10 assists
Skrevet af Sophus Krølben
"Kort sagt, han var et fejlkøb"

Der blev uden tvivl betalt overpris, og jeg var i sin tid selv ret skeptisk over indkøbet, men da ønsket dengang var at hente en klassisk wing-type, der bl.a. kunne smække bolden ind i kraniet på Carroll, passede han sådan set perfekt på profilen. At taktik og spilkoncept er ændret siden da, kan man næppe klandre Downing eller personen der eksekverede indkøbet for.

Derfor virker det også søgt at bruge målstatistik som en målestok for, at han skulle have været et fejlkøb. Bortset fra et par enkelte peak-sæsoner (en hos Villa, en hos Boro) har han aldrig været nogen særlig målscorer, og da man pt. ikke spiller med deciderede kridtstregsspillere, bliver hans ellers stærke assist-evner heller ikke udnyttet fuldt ud. Læg dertil, at han har været smidt rundt på forskellige positioner, inklusive som back, så bliver det endnu mere fordrejet at diskutere hans bidrag til målscoringen ud fra kampstatistik.

Downing bliver ganske rigtigt aldrig en top-4 profil eller for den sags skyld en spiller, der passer sådan rigtigt ind i Rodgers´ koncept, men han har leveret en solid indsats gennem mange måneder nu, og medmindre man virkelig ikke har tiltro til, at Sterling ikke kan slå endeligt igennem inden for den næste 1-2 sæsoner, vil det være idiotisk at lede efter en (dyr) erstatning for Downing til sommer (særligt når forstærkninger i forsvaret er mere tiltrængte), frem for at give ham en sæson mere, mens Sterling føres lidt mere gradvist ind på holdet end tilfældet har været i år.
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
@ Nixon000

Du er så dejlig negativ. Du må være en fryd at omgåes i dagligdagen.

Som Downing har spillet her i foråret ser jeg ingen grund til at sælge ham. Kald det endelig uambitiøst, men der er andre pladser på holdet, der bedre kunne tåle forstærkninger.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Faktisk går jeg og bliver mere og mere lun på Di Canio som ny manager. For Rodgers må da være på vej ud med den 7. plads!!!

Di Canio kan om nogen ruske op i skindød abbedisse plovfuge, så han er skræddersyet til hele Liverpool-brandet, især Being Liverpool. Det blir større end Geordie Shore.
Skrevet af Fribytter
Det er vejen frem at sælge de spillere, der var dårlige i sidste sæson uanset, hvordan de har præsteret efterfølgende.

Jeg tror i øvrigt, at Rodgers er nogenlunde enig med mig ang. Downing. Selvfølgelig er han ikke uundværlig, og jeg har tidligere skrevet, at jeg troede, han ville blive solgt, fordi han ikke passer ind i konceptet på den lange bane, men han er langt fra ubrugelig og har gjort det ganske fint. Hvis beløbet er stort nok, så bør LFC da overveje et salg, men der er jo ikke tale om en ny Jovanovic eller Diouf, som klubben meget gerne ville af med. Eller en ældre Assaidi for den sags skyld.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Paul Kelso ‏@pkelso 25m
Not just #cfc fans in Amsterdam. At least one plane full of Liverpool fans who bought tickets in the Uefa ballot back in December...

Paul Kelso ‏@pkelso 25m
Hear they are coming to support Rafa, with a banner reading "Rafa´s right, your fans are s****".
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Banksy
Heheh.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Nixon000
@DBR

Jamen ved nu ikke om det er negativt at sige som tusinde andre at Downing er for ringe og er sikker på at Rodgers synes det samme og en afløser vil blive købt ind til højre kanten om det er fra wigan eller Real S det kommer fra ved jeg ikke, men det kommer.


Jeg synes os at fribytter glemmer at Downing ikke var på holdet I starten af sæsonen og fik en røffel af Rodgers og kom ud lidt bedre, at du så synes han gør det fint nu i en kuyt funktion som ikke skabte meget success dengang og heller ikke gør det nu er jo op til dig Fribytter, jeg ville gerne se en kant der var målfarlig hvilket jeg ikke synes Downing er.


Vi er ca 30 point efter united og næste år vil det være det same medmindre vi køber stort ind og Downing kommer aldrig til at få os nærmere en CL plads.


Mit gæt er at Downing forsvinder til sommer og selvom kongen mener man ikke kan få 8 mill £ for ham tror jeg der er nogle som ser et lys i ham som DBR og Fribytter, måske Aston villa eller sunderland.


Skrevet af Fribytter
Nej, jeg glemmer ikke, at Downing ikke var på holdet i begyndelsen. Det var Enrique og Henderson heller ikke. Det er jo ikke et argument for, at Downing sidenhen har været dårlig. Det er heller ikke et argument for, at Downing har været dårlig i denne sæson, at han var dårlig i sidste sæson.

Desuden er det temmelig sølle, at du forsøger at fremstille dit gæt som radikalt anderledes, end hvad der ellers er skrevet. Hvis du ikke er klar over det, så er der stort set ingen, der har argumenteret for, at klubben skal holde fast i Downing for enhver pris, og jeg tror de fleste er enige om, at det kan give mening at sælge Downing til sommer.

Det er dog heller ikke et argument for, at Downing har været dårlig i denne sæson. Du kan jo vælge at gense FA-cup-kampen imod Oldham, hvis du vil se, hvad der kan ske, når balancen på holdet nedprioriteres. Og Rodgers har jo altså haft mulighed for at bænke Downing, hvis han ville det. Men det har han sjældent ønsket siden, Downing spillede sig på holdet igen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Lige præcis, Fribytter.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Nixon000
Bestem dig fribytter du er jo radikal..?

Vil du beholde Downing og synes du at han er god?

Eller mener du nu at hvis city kommer med et overbud skal han sælges selvom en Oldham kamp siger han ikke kan undværes?


Det er sq vildt, en Oldham kamp trækkes frem, den vildeste griner man kan få herinde, det er en sofa Fribytter!.

Men lad os nu kigge på det så selv du kan forstå det, alle rygter omkring Liverpool snakker om en højre kant, alle mennesker omkring Liverpool snakker højrekant og Rodgers og spejderne ses steder hvor højre kanter er omtalt at gå til Liverpool, og alligevel mener du at det er dumt medmindre et eller andet og en Oldham kamp, det er sq sølle.


Der bliver købt en højre kant om du synes at det er dumt eller ej, selv Gerrard har nævnt det, men han har nok glemt Oldham kampen:-)
Skrevet af Fribytter
Spændende læsning.

Men du har ikke helt svaret på, hvorfor Rodgers ikke har bænket ubrugelige Downing.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Det virker ikke som om han forstår hvad du skriver, Fribytter.

Det står ellers klokkeklart sort på hvidt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Nixon000
DBR så forklar hvad han mener istedet for smarte små kommentar, er Downing bare ham vi skal beholde eller ej, det lyder ikke til I kan blive enige om det?Fribyttter en 7 plads, mere klart kan svaret vil ikke blive?

Vi har ikke haft en ordentlig højre kant I årevis og derfor kan man bruge en Downing som egentlig ikke har har nogen kunkurrence til pladsen eller hvad og modsat jer vil jeg gerne have klasse på pladsen og det er hvad Downing ikke er og aldrig bliver.

Downing er færdig.....Han bidrager med ikke meget, og at vi brugte 20 mio pund på ham, får mig på selvmordets rand.
Skrevet af D.B.R. ©
Nej, Nixon000, hvis du læser hvad Fribytter skriver, så finder du et klart svar.

Du læser som vinden blæser, og lægger åbenbart andet i de ord der bliver skrevet.

Det minder meget om en tidligere bruger, der ikke holdt i længden.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Du er vist den eneste, der kan svare på, om det svar kan blive klarere.

Men umiddelbart forstår jeg ikke svaret. Altså Downing sad jo på bænken i begyndelsen af sæsonen.

Kuyt var i øvrigt en fin højrekant.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Nixon000
Kuyt var forfærdelig.

Du svare ikke DBR kun spydig snak og ingen relevans, kom nu DBR forklar dig?Den eneste grund til at Rodgers burger Downing er af nød, sq da logic, medmindre han ville spille sterling ind på pladsen og det er for tidlig.


Som Rozzer skrev, 20 mill £, selvmord, og gør en tosse, passer meget godt til den Downing handel, forfærdeligt!
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg ser ingen grund til at gentage hvad Fribytter skrev, når du kan bladre en side tilbage og selv læse, Nixon000.

Hvis du læser hvad Fribytter skrev ville du også forstå.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Interessant. Nu skrev du tidligere, at ALLE var enige med dig undtagen nogle få undtagelser. Kuyt blev valgt til årets spiller af klubbens egne fans.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Nixon000
Du behøver heller ikke gentage men kom med din mening!!

Det giver god mening at sælge ham - Han har spillet godt og Rodgers har brugt ham så ser ingen grund til at købe ind der, forklar det?
annonce
0