Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
For hvem?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Scotty
Adebayor.
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Anden halvdel af sidste sæson var da klart bedre end den første halvdel. Og jeg er sådan set enig i, at Coutinho og Sturridge er bedre at have i en hel sæson end en halv, og at holdet samtidig har vænnet sig mere til Rodgers´ koncept er også noget, der kan give optimismen et nyk opad.

Men nu kan jeg ikke rigtig se, hvorfor Coutinho og Sturridge er formildende omstændigheder i forhold til dette vindue. De var jo blot forstærkninger, der blev hentet et halvt år for sent. Jeg synes, at det er en smule skuffende, at Rodgers kun har foretaget nogle småjusteringer, når holdet imø, kan forbedres på mange positioner. Reserverne til offensiven er pt. Borini, der har vist meget lidt indtil videre, 18-årige Sterling, som man bestemt ikke kan forvente stabile præstationer fra endnu, Alberto, som kun har erfaring fra Segunda Division og 17-årige Ibe. Læg dertil karantænen til Suarez og lidt uvished om Suarez´ motivation og engagement. I defensiven satser Rodgers stadig på to spillere, som bare ikke passer ind, og der er ingen ordentlig gardering for Enrique. Lucas-problematikken er blevet diskuteret en del, og som jeg husker det, så mente du, at der skulle købes en spiller, som udelukkende skulle skærpe konkurrencen om de to bageste midtbanepladser, så hvordan kan du være tilfreds med vinduet?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af 61
?????
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af D.B.R. ©
Selv ?????
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 61
LOL
Rettet i mod Lynild, forstod ikke helt hvad han mente :P
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af D.B.R. ©
Hvem er det du vil have scorer hattrick mod Stoke, 61?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 61
Det var noget jeg ville, og det VAR Suarez.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af Sophus Krølben
Coutinho og Sturridge er da væsentlige for at forstå, hvor stærk den eksisterende trup er, og det at de ikke var der fra starten af sidste sæson måske betyder, at sluttabellen (for hele sæsonen) ikke er helt retvisende i den forbindelse.

Af gode grunde kender vi ikke til Borinis reelle niveau, men der er kun en måde at finde ud af det på, og det er ikke ved at købe en erstatning for ham. Borini, Alberto, Sterling og Henderson bør således være acceptable reserver til de fire forreste pladser på et hold, der ikke spiller europæisk. Efter hele Henrik-sagaen er jeg med på, at det vil virke lidt skuffende ikke at finde en anden spiller i samme kategori, men medmindre Suarez-sagen tager endnu et tvist, mener jeg fortsat ikke - som jeg har ment siden vinduets åbning - at det vil være det bedste sted at spendere en større sum her og nu.

Det er korrekt, at jeg personligt gerne havde set en defensiv midtbanespiller blive prioriteret, men det har aldrig virket til at være Rodgers´ prioritet, hvorfor det mere har været et håb end en forventning. Det eneste sted, hvor jeg vil blive oprigtigt skuffet hvis der ikke sker mere i dette vindue, er i midterforsvaret, hvor man trods alt har virket til at gå efter Papa, ligesom Skrtel allerede har været talt afsted til Napoli.

Ayre og Rodgers har gjort meget ud af at pointere hvor tidligt man har været ude med forhandlingerne denne gang, men når man se på hvor megen aktivitet der typisk er mod slutningen af et vindue, tvivler jeg på at man bare har stoppet jagten på forstærkninger her. Der florerer også fortsat tilpas mange rygter om kandidater til venstreback og de offensive pladser til, at det virker noget forhastet allerede nu, 17 dage før lukketid, at konkludere at det er et "sløjt" vindue.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Konklusionen er jo netop, at det har været sløjt vindue indtil videre.

Nu mener jeg ikke, at Borini skal sælges. Jeg finder det blot en smule foruroligende, at han er den mest erfarne reserve til de offensive pladser, og så har han vist tæt på ingenting her i sæsonforberedelserne, hvilket ikke ligefrem lover godt, da holdet generelt har vist gode takter.

Og så er det en smule risikabelt at satse på en 17-årig og en 18-årig som en fast del af rotationen. De skal spilles, når de har et fysisk og mentalt overskud - ikke af nødvendighed. Sterlings forår blev jo mere eller mindre ødelagt af, at han blev overspillet i sidste sæson, og han blev også nødt til at melde afbud til U21-slutrunden.

Som skrevet er jeg da enig i, at Coutinho og Sturridge er bedre at have i truppen i en hel sæson end en halv sæson. Spillerne kender også Rodgers´ system bedre. Lucas er ved at være kommet sig over skaderne bedømt på sæsonforberedelserne. Allen er forhåbentlig kommet sig over sin dårlige skulder. Osv..

Men Suarez mangler i fem PL-kampe. Og det kan være, han til den tid stadig mangler at undskylde overfor klubben, og at han slet ikke er i kampform, og det vil være en kæmpe svækkelse.

Samtidig var der en masse spillemæssige problemer i sidste sæson, som Aspas, Alberto og Mignolet nok ikke er svaret på. Presspillet og organisationen på holdet var til tider ret dårlig. Holdet var utroligt sårbare på indlæg og dødbolde. Og forsvaret var elendigt i de situationer, hvor det blev fanget ude af balance. Touré kan måske hjælpe en smule på nogle af problemerne, men ellers kan jeg ikke se, at der er gjort meget for at løse ovenstående.

Som jeg skrev ang. Willian hjælper han ikke holdet med at løse de problemer, og salget af Downing gør, at Rodgers er en balanceskabende spiller mindre. Aspas virker så tilgengæld som en boldjæger, men i første omgang kompenserer Aspas i den henseende nok bare for fraværet af Suarez uden, at jeg tror, Aspas er på Suarez´ niveau, når det kommer til at erobre umulige bolde og stresse modstanderens forsvar.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Scotty
Der er vel også den mulighed at Touré forringer forsvaret? Jeg synes at han har lignet en færdig mand de få gange han har optrådt for City. Langsom i alt hvad han foretager sig. Men det gjorde Carragher jo omvendt også.. Man kan da håbe at fast spilletid igen kan få banket rusten af ham.
Skrevet af jomic...
Stort set enig Fribytter, om end det er overraskende at man skulle ende med at kunne finde noget negativt i et Downing exit.

Willian hjælper måske ikke direkte med at løse problemerne du selv nævner, men omvendt vil han være en større offensiv trussel end Downing. Han burde, er jo uprøvet i Prl sammenhæng, samtidigt være bedre når vi har bolden. Dette kan løse nogle af de defensive problemer, på samme måde som det gør i eksempelvis Arsenal, som det er blevet diskuteret tidligere i tråden. Spørgsmålet er om Rodgers overhovedet ser på det med de briller, jeg tror nærmere han går efter at skabe noget a la Swansea, hvor man med boldbesiddelse forhindre modstanderen i at score.

Derudover synes jeg ikke Downings afgang hverken forbedre eller forværrer de defensive dødbolde.
Skrevet af Fribytter
@ Scotty

Touré var eksempelvis ret dårlig overfor Sterling i sidste sæson. Umiddelbart tror jeg dog, at han fysisk er i bedre stand, end Carra var til sidst, og det er primært fysikken, der er min største bekymring ved Touré. Men der er selvfølgelig altid en risiko for, at en ny spiller falder fuldstændig igennem.

@ Jomic

Jeg vil langt hellere have Willian end Downing. Ingen tvivl om det. Men Rodgers har skilt sig af med Downing på et tidspunkt, hvor den offensive bredde er ret tynd, og hvor et køb af Willian stadig synes langt væk.

Du har ret i det med boldbesiddelsen, og det kan godt være, at jeg undervurderer Willians bidrag til pasningsspillet, men jeg forventer mig bare ikke særlig meget af en venstrekant, når det kommer til opspillet. Det kan dog sagtens være, at jeg er for gammeldags i min tankegang.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af jomic...
@ Fribytter

Bredden er for mig at se ikke et problem i opstarten, selvom det havde været rart at have truppen på plads inden, men uden de europæiske kval. kampe har vi kun 3 kampe på 3 weekender og en midtugekamp mod Notts inden vinduet lukker og der er en 14 dages landkampspause.

Det bør den nuværende bredde kunne klare.

Jeg ser det kun som problematisk, hvis der ikke hentes en erstatning inden. Suarez er så godt som sikker på at blive - mon ikke han også kryber til korset når vinduet er lukket.
Skrevet af Fribytter
Borini er den eneste af reserverne, der har spillet en hel godkendt sæson på øverste niveau. Det er ufatteligt tyndt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
@Scotty

Ser du fodbold og premier league i særledeshed? Jeg kan godt have min tvivl.
Skrevet af jomic...
Ja, men jeg synes retfærdigvis at vi også godt kan tillade os at tage Sturridge og Coutinho med i den beregning. De er ikke uprøvede og 3 kampe er trods alt ikke en hel sæson.

Samtidigt kan den offensive midt til nøds udfyldes af både Allen (med mindre succes), Henderson og Gerrard. Hvorfor vi kun skal bruge 3, til startopstillingen. Backups har vi Aspas, Alberto, Sterling og Ibe.

Vi er enige i at det er tyndt. Men til 3-4 kampe burde det være okay. Min forhåbning er vi har en offensiv profil på plads til United opgøret.
Skrevet af Sophus Krølben
Fribytter,

Henderson har da vist ogsaa spillet en hel saeson tidligere. Ikke at det betyder, at vore reserver er superrutinerede, men i en saeson hvor behovet for at rotere naeppe bliver saerligt stort, boer det vaere tilstraekkeligt. Det spiller nok ogsaa ind, at Rodgers generelt oensker at fokusere paa yngre kraefter.

Du undlader i oevrigt behaendigt det faktum, at Sterling blev spillet saa meget i sidste saeson paa et tidspunkt, hvor vi hverken havde Coutinho eller Sturridge, og hvor Downing ikke var i spil til startopstillingen. Situationen er derfor en noget anden end dengang.

Henter vi en ny angriber, er det da et tegn paa, at Borini naeppe er tiltaenkt en naevnevaerdig rolle nu eller i fremtiden, og med klubbens fokus paa loenomkostninger i mente (eksemplificeret ved Reina-udlaanet), ville det derfor naeppe give mening at beholde ham.

Som jeg laeste kommentarerne paa de foregaaende sider, var konklusionen, at der var tale om et sloejt vindue. Period. Og det er det jeg opponerer imod, da jeg snildt kunne forestille mig et par sidste-uges/dages/minuts handler. Selv hvis der ikke sker yderligere, mener jeg fortsat vi staar en smule bedre nu end foer vinduet, og meget bedre end pre-Coutinho/Sturridge.
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg holder fast i at det indtil videre har været et sløjt vindue.

Holdet er ikke blevet væsentligt forstærket. Hvilket selvfølgelig kan ske inden vinduet lukker.

Men pt. ser det sløjt ud.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
@ Jomic

Det kan man da godt, men det er jo stadig handler, der hører til i et andet vindue. At mene at det gør handlerne i det her vindue bedre, giver ikke vildt meget mening. Det er ikke sådan, at hverken Coutinho eller Sturridge var et udtryk for, at der blev taget forskud på løjerne - Sturridge blev helt åbenlyst købt seks mdr. for sent, og Coutinho erstattede dels COle og dels Gerrard, der ikke længere opfattes som en offensiv midt.

@ Sophus

Ja, men han spiller jo altid de offensive positioner på en måde, som Rodgers i bund og grund ikke bryder sig om. Det er altid et kompromis, når Henderson får spilletid.

Jeg undlader intet faktum ang. Sterling. Jeg kommer med et eksempel på, hvordan en ung spiller kan blive overspillet. En karantæne og en skade, og så er Sterling tæt på at være fast mand. Jeg skriver jo netop ikke, at han nu regnes for at være fast mand som i begyndelsen af sidste sæson. Jeg definerer ham faktisk som breddespiller.

Jeg tror, det er de færreste, der mener, at vinduet er sløjt uanset, hvad resten af vinduet bringer. Sådan kan kommentarerne selvfølgelig læses, men der er også skrevet en del om, at folk ikke tror, at der hentes flere spillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0